spot_img
More

    Poseidon of Paros Hotel & Spa: Η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία hospitality στην Πάρο

    Πολλά ξενοδοχεία μπορούν να ισχυριστούν μια φανταστική διαμονή, λίγα όμως μπορούν να την εγγυηθούν. Το Poseidon of Paros Hotel & Spa ανήκει σαφώς στην δεύτερη κατηγορία, αφού κάθε έκφανσή του κρύβει φροντίδα, προσοχή στη λεπτομέρεια και πρόσθετες παροχές που θα κάνουν τη διαμονή σου στην Πάρο ονειρεμένη.

    Η εντυπωσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και η μοναδική αισθητική των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του δίπλα στη θάλασσα το καθιστούν ένα από τα καλύτερα 5 αστέρων ξενοδοχεία στο νησί. Έχοντας αισίως θεμελιώσει 20 χρόνια, είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την προσιτή πολυτέλεια, με πολυτελή δωμάτια και σουίτες με θέα που μαγνητίζει το βλέμμα, έχουν φρέσκια και σύγχρονη αισθητική και απευθύνονται στον επισκέπτη που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο. 

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία παραλία της Χρυσής Ακτής και ξεδιπλώνει τη δράση του σε 22 στρέμματα με φροντισμένους κήπους με γκαζόν, βουκαμβίλιες και φοίνικες, πισίνες, εστιατόριο, μπαρ, γυμναστήριο, παιδική χαρά, SPA, γήπεδο τένις, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όλες τις υπηρεσίες που έχει μάθει κανείς να περιμένει από ένα πολυτελές ξενοδοχείο του 21ου αιώνα.

    Το SPA έρχεται να συμπληρώσει τους χώρους ευεξίας που έχει δημιουργήσει το ξενοδοχείο και περιλαμβάνουν ένα μικρό πλήρως εξοπλισμένο χώρο γυμναστικής, γήπεδο τένις και 2 πισίνες προσφέροντας έτσι μια απόλυτα χαλαρωτική διαμονή για κάθε επισκέπτη. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, αφού προσφέρει μεγάλη γκάμα περιποιήσεων και θεραπειών, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, το μικρό γυμναστήριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους, με τον πιο αβίαστο τρόπο.

    Το Poseidon of Paros Hotel & Spa εξασφαλίζει την πιο άνετη και ξεκούραστη διαμονή τόσο σε οικογένειες, όσο και ζευγάρια, φιλικές παρέες και groups με ευρύχωρες luxury σουίτες, deluxe δωμάτια με άρτιες παροχές και υπηρεσίες αλλά και superior και grand χώρους που θα ικανοποιήσουν και θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό. 

    Ανακάλυψέ το στο επόμενό σου ταξίδι και επισκέψου το site του για περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης keep in mind ότι προσφέρει μοναδικά πακέτα για γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

    Poseidon of Paros Hotel & Spa
    Παραλία Χρύσης Ακτής, Πάρος, τηλ. 284042650
    www.poseidon-paros.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Μαύρισμα όλο τον χρόνο: Τα καλύτερα solarium στην Αθήνα

    Τέλειο μαύρισμα που διαρκεί. Παλιά ήταν ένας μύθος, τώρα μια πραγματικότητα που μπορείς να αποκτήσεις σ'ένα (άνετο) tanning bed....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot