spot_img
More

    Worship Coffee: Η λατρεία του καλού καφέ

    Η μυθολογία που κρύβει από πίσω του ο καφές – από τα υψίπεδα του ισημερινού μέχρι τα καντούνια της Υεμένης κι από τα βάθη των αιώνων μέχρι το σημερινό λεγόμενο 3rd wave – είναι μια ιστορία ανείπωτης αγάπης, γόνιμης αναζήτησης και αδιαπραγμάτευτης απόλαυσης, ενός εκ των πιο πολύτιμων αγαθών της σύγχρονης ζωής. Tα Worship Coffee τιμούν όλα τα παραπάνω σε βαθμό λατρείας, φροντίζοντας σε κάθε κούπα σου να αντικατοπτρίζεται γευστικά και αρωματικά ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια σκηνή του specialty καφέ.

    Καταρχήν το design: Δημιουργεί μια δραματική αντίθεση με ό,τι έχεις συνηθίσει να περιμένεις από ένα espresso bar, σ’ένα σκηνικό βραζιλιάνικου μοντερνισμού, στο οποίο επικρατούν τα στοιχεία του ξύλου, του γυαλιού και του μωσαϊκού, αλλά και ένα τολμηρό μπλε που γίνεται statement από μόνο του. Μια αισθητική προσέγγιση που αν μη τι άλλο θέτει ψηλά τον πήχη και δημιουργεί μια cool αστική εμπειρία. Στα Worship οι φάρμες, οι άνθρωποί τους και όλη η παραγωγική διαδικασία – από την καλλιέργεια μέχρι τη συγκομιδή – τιμώνται με τον πιο όμορφο και γεμάτο σεβασμό τρόπο. 

    Μετά είναι ο πρωταγωνιστής-καφές, τον οποίο θα βρεις σε διάφορες εκδοχές ως αίσθηση και ιεροτελεστία. Ο ιδιοκτήτης των Worship Γιώργος Θεοδώρου, έχοντας εντρυφήσει και εμβαθύνει στα μυστικά και τις ιδιαιτερότητές του, έχει δημιουργήσει το δικό του specialty blend – 100% arabica – με κόκκους από τη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Γουατεμάλα. Ισορροπημένος και απολαυστικός, γίνεται ο ιδανικός σου σύντροφος για τόνωση και ευχαρίστηση κάθε μέρα στο κατάστημα του Χαλανδρίου, που άνοιξε πέρυσι τον Οκτώβρη αλλά και στη Νέα Ερυθραία, που ακολούθησε λίγο αργότερα φέτος τον Μάϊο (κι ασφαλώς μέσω delivery).

    Η ποιότητα στις προτάσεις των Worship δεν σταματάει όμως εκεί. Premium επιλογές σε σάντουιτς, όπως η πολύσπορη ciabatta παστράμι ή οι μπαγκέτες με Π.Ο.Π. προϊόντα και superfoods γίνονται καθημερινά ανάρπαστα, όσο και οι αναζωογονητικές του σαλάτες, οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών και οι ποιοτικές σφολιάτες, όλα φτιαγμένα in house. Οι vegans θα διαπιστώσουν με χαρά ότι έχει δοθεί προσοχή και στις δικές τους διατροφικές συνήθειες, όπως και οι fans της healthy κουλτούρας, που θα ανακαλύψουν cold pressed χυμούς που διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των φρούτων, αλλά και smoothies με εξωτικές πρώτες ύλες, όπως goji berry, αλόη, σπιρουλίνα, κ.α.

    Η μέρα αποσυμπιέζεται μοναδικά με 4 εμπνευσμένα signature cocktails, όπως το υπέροχα φρουτώδες Na na na guarana, με vodka ή gin, blueberries, acai berries, pomegranate, goji berries και lime ή το παιχνιδιάρικο Nutri frutti, με επιλογή πάλι σε βάση vodka ή gin, και cucumber, spinach, kala, kiwi, banana, apple και lime (χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών σε κανένα mix). Για τους πιο «παραδοσιακούς», υπάρχει πάντα ένα Aperol.

    Κάποιοι άνθρωποι απολαμβάνουν τον καφέ, κάποιοι απολαμβάνουν να τον προσφέρουν. Αν είσαι από τους πρώτους, επισκέψου τους δεύτερους στα Worship. Ένα match made in heaven!

    Worship Coffee
    Λεωφόρος Πεντέλης 77-79, τηλ. 2168090900
    Ελευθερίου Βενιζέλου 63, Νέα Ερυθραία, τηλ. 2163000708
    www.worshipcoffee.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι 15 λόγοι που η δυτική πλευρά της Αθήνας θα κρατάει πάντα τα σκήπτρα της τέλειας εξόδου!

    Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, το Χαϊδάρι έχουν τον δικό τους κώδικα στη διασκέδαση. Εδώ ο κόσμος δεν...

    7 από τα καλύτερα εστιατόρια στις Κυκλάδες: Βάζοντας πλώρη για καλοκαιρινές απολαύσεις

    Οι «συστατικές επιστολές» στην γαστρονομία είναι δίκοπο μαχαίρι - πολλές φορές πολώνουν, είναι υποκειμενικές και σίγουρα εξαιρούν και αδικούν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot