spot_img
More

    Mailo’s The Pasta Project: Ακαταμάχητη pasta στην πιο street και γευστική εκδοχή της

    Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Sophia Lauren στο απόγειο της ομορφιάς της, «Ό,τι βλέπετε το οφείλω στα ζυμαρικά» – όπως οφείλουμε κι εμείς – θα συμπληρώναμε – κάθε στιγμή γευστικής νιρβάνας, λουσμένη με λαχταριστή σάλτσα και άφθονη παρμεζάνα. Τα ζυμαρικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας ταυτότητας, και όπως μας διδάξανε οι σοφοί Ιταλοί, ταιριάζει με όλα, είναι το ιδανικό γεύμα κάθε στιγμή της ημέρας και το μόνο όριο στην υλοποίησή τους είναι η φαντασία. 

    Στα Mailo’s The Pasta Project, όλες οι παραπάνω συνθήκες βρίσκονται σε πλήρη ισχύ, με δημιουργικές συνταγές που εκτοξεύουν την απόλαυση και πλήθος επιλογών που υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και κάθε λάτρη της pasta ξεχωριστά, στο signature δοχείο με σήμα τον Mailo! Μια διασταύρωση τάσεων – αυτή της ιταλικής κουζίνας με την street κουλτούρα – για όλους εμάς που ψάχνουμε γρήγορες, ποιοτικές και χορταστικές λύσεις – στην βόλτα, την μάζωξη και στην καθημερινότητά μας εν γένει, με αίσθηση μοντέρνου σπιτικού φαγητού.

    Τρία βήματα σε χωρίζουν από την pasta των ονείρων σου: Πρώτα διαλέγεις το είδος ολόφρεσκου ζυμαρικού που σου κάνει «κλικ» (από 3 επιλογές ολόφρεσκων ζυμαρικών rigatoni, casarecce και campanelle που κόβονται μπροστά στα μάτια σου στην ειδικά διαμορφωμένη pasta machine του Mailo’s).

    Μετά μπορείς να επιλέξεις από την σάλτσα Napoli, με φρέσκια ντομάτα και φύλλα βασιλικού, που θριαμβεύει στην απλότητά της μέχρι το πληθωρικό Confused Pastitsio, με σιγομαγειρεμένο κιμά και κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών ή το πεντανόστιμο Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, λιωμένο μέσα σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικό, κ.α. Τέλος, μπορείς να ενισχύσεις την παραγγελία σου με extras που απογειώνουν, όπως τραγανό μπέϊκον, κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια, λάδι τρούφας, καραμελωμένα κρεμμύδια και ό,τι άλλο ζητάει η ψυχή σου. 

    Στο Χαλάνδρι θα βρεις το Mailo’s σ’ένα εντυπωσιακό flagship μαγαζί στην Ζαλοκώστα, όπου διασταυρώνονται όλες οι φυλές του προαστίου – οι shoppers, οι περαστικοί, οι ξενύχτηδες και ασφαλώς οι καλοφαγάδες, με μια μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα μέσα από την οποία βλέπεις όλη τη δράση και την ομάδα του σε πυρετό δημιουργίας. Μπορείς να απολαύσεις την pasta σου on the spot στα παγκάκια με τον ανοιχτό οπτικό ορίζοντα στη γειτονιά και «όσμωση» με την ανοιχτή κουζίνα ή να τα πάρεις μαζί σου. Συνεργάζονται και με Wolt για… απευθείας απόλαυση στο σπίτι. 

    Mailo’s The Pasta Project
    Ζαλοκώστα 2, Χαλάνδρι, τηλ. 2106844055
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα: Premium προορισμοί και προτάσεις για DIY καταστάσεις

    Η Tσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, περίοδος που οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία...

    Μαρούσι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Είναι ωραίο το Μαρούσι - αν είσαι «βόρειο» παιδί στην καρδιά σου έχει σίγουρα μια θέση το παλιό Village...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot