spot_img
More

    Paparose: Στιγμές απόλαυσης στην πιο αγαπησιάρικη γωνιά του Χαλανδρίου

    Από τους πιο απολαυστικούς σταθμούς του Χαλανδρίου, για καφέ, ποτό και ελαφρύ τσιμπολόγημα, μετά από μια ευχάριστη βόλτα στην περιοχή, το Paparose σε περιμένει με την ξεχωριστή του φινέτσα και το τόσο ζεστό κλίμα, για να επισφραγίσει την απόλυτη εμπειρία του going out.

    Χώρος ρομαντικά πλασμένος, στην αρχή του πεζόδρομου της Θουκυδίδου, αναβλύζει αυτό που λέμε οικειότητα, καθώς πρόκειται για μια καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Η οικογένεια Παπατριανταφύλλου, aka Paparose, σου μεταφέρει με τον πιο γλυκό τρόπο αυτό το κλίμα της περιποίησης που συνήθως απολαμβάνεις σε σπίτια αγαπημένων, σε εκείνες τις συνεστιάσεις τις γεμάτες χαρά και ζεστασιά.

    Διακόσμηση μίνιμαλ και χρώματα ήσυχα, σου επιτρέπουν να ρίξεις την ένταση και να ευχαριστηθείς μερικές από αυτές τις στιγμές που ομορφαίνουν την ζωή. Μπορείς να κάτσεις στα πολύ όμορφα, μικρά μπαλκονάκια του με θέα το εντυπωσιακό mural στον πεζόδρομο, απολαμβάνοντας καλοψημένο specialty coffee και pancakes, ή να γευτείς κάποιο από τα πολύ ενδιαφέροντα βιολογικά κρασιά Λήμνου, παρέα με νόστιμα σνακς, όπως club sandwich, tortillas, πίτσες με λεπτή ζύμη ιταλικού στυλ (ξεχωρίσαμε την Pepperoni) ή κάποιο plateau τυριών και αλλαντικών.

    Κατά το βραδάκι, το κλίμα αλλάζει, τα φώτα χαμηλώνουν και μουσική σε ήχους soul, funk και electronic, γεμίζει τον χώρο, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα, για τι άλλο; Δροσερά και γευστικά βεβαίως, signature cocktails. Vibe Higher (με gin, αγγούρι, ginger, πιπέρι, μαστίχα και lime), Noches Negras (με λευκή tequila, mango, lime, καπνιστό αλάτι, triple sec και σιρόπι αγαύης), Represent Cuba (με blend ρουμιών, homemade σιρόπι τσίλι, κανέλα, lime και ανανά, passion fruit, old fashioned bitters και λικέρ falernum) και το Choco Fashioned (premium ρούμι, σοκολάτα, μπισκότο και old fashioned bitters), όλα τους προκαλούν εκρήξεις απόλαυσης, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα προσεγμένες συνταγές με όσο γίνεται πιο φυσική γεύση.

    Στο Paparose φροντίζουν πολύ οι χειροποίητοι πουρέδες και τα σιρόπια που παρασκευάζονται πίσω από την μπάρα, να μην περιέχουν ζάχαρη, ώστε να μείνει η ουσία της μίξης των υλικών, προσφέροντάς σου τη μέγιστη ευχαρίστηση.

    Είναι πολύ σημαντική, σε μια εποχή με γρήγορους ρυθμούς, όπου μαγαζιά ανοίγουν και κλείνουν with a blink of the eye, η παρουσία, εκείνων των χώρων, που προσφέρουν κάτι παραπάνω από καλό service. Το Paparose ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς διαθέτει την ψυχή και την ενέργεια της ζεστής φιλοξενίας, εκείνης που πηγάζει από τις καρδιές ανθρώπων που γνωρίζουν το νόημα της θαλπωρής, ζεσταίνοντας κι ευφραίνοντας έτσι τις δικές μας καρδιές.

    Paparose
    Θουκυδίδου 1, Χαλάνδρι, τηλ. 2106897932
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα nail bars που μας ενθουσίασαν το 2020 (+ μια σύντομη ιστορία του manicure)

    Το μανικιούρ είναι κάτι τελείως προσωπικό. Σε αντίθεση με τα μαλλιά ή το makeup, τα νύχια σου είναι κάτι που...

    Τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της Αθήνας: Εκεί που η διασκέδαση είναι αυθεντική & η γεύση ονειρική

    Ακαταμάχητα. Καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει από μόνη της τα σύγχρονα μεζεδοπωλεία. Με αφθονία προτάσεων που κανακεύουν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot