spot_img
More

    Μαρτάκης & Τσεκούρας: Τσικνοπέμπτη στο σπίτι με τις καλύτερες κρεατονοστιμιές!

    Από έναν καλό κρεοπώλη εξαρτάται το οικογενειακό τραπέζι αλλά και η επιτυχία κάθε γεύματος που γίνεται επίσημο κάλεσμα, όπως συμβαίνει κάθε Τσικνοπέμπτη. Τα κρεοπωλεία Μαρτάκης & Τσεκούρας είναι χρόνια αρωγοί στον καθημερινό αγώνα να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο και ποιοτικό, αφού εδώ μπορούμε να βασιζόμαστε με απόλυτη εμπιστοσύνη για τη γεύση και την αγνότητα των προϊόντων.

    Στις βιτρίνες τους κάθε κρέας ή παρασκεύασμα εκτίθεται σαν κόσμημα, εξειδικευμένα κομμένο και επιμελώς συσκευασμένο για κατανάλωση, διηγούμενο παράλληλα μια οικογενειακή ιστορία που απλώνεται σε 3 δεκαετίες κι έχει ως αφετηρία την βαθιά γνώση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την φροντίδα των ιδρυτών του, Ιωάννη Μαρτάκη και Άγγελου Τσεκούρα. Εμπλουτίζοντας αδιάκοπα την τεχνογνωσία τους γύρω από το κρέας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και υπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών, τα καταστήματα είναι πιστοποιημένα με ISO, τηρώντας και ξεπερνώντας κάθε προδιαγραφή υγιεινής και ποιότητας. 

    Η εικόνα μιλά από μόνη της – και λέει πολλά – καθώς τα κρεοπωλεία Μαρτάκης & Τσεκούρας είναι πέραν από χάρμα οφθαλμών, χώροι που ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί, να ανακαλύψει και να προμηθευτεί ό,τι καλύτερο σε προσεκτικά επιλεγμένες-πιστοποιημένες φάρμες, της ελληνικής επαρχίας, μα κι από χώρες με παράδοση στην κτηνοτροφία, Γαλλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Ιρλανδία, Αμερική, Αυστραλία, Ισπανία, που πληρούν τα υψηλά standards της εταιρίας.

    Για την Τσικνοπέμπτη λοιπόν, οι Μαρτάκης & Τσεκούρας προτείνουν υπέροχα σιτεμένα φιλετίνια προβατίνας με αλατοπίπερο, σουβλάκι από μοσχάρι γάλακτος το οποίο φτιάχνεται από κομμάτια rumpsteak (κιλότου) και είναι άπαχο και ανυπέρβλητα τρυφερό, κοκορετσάκια, ιδανικά για μεζέ και πανεύκολα στο ψήσιμο ακόμα και σε φούρνο. Επίσης θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε λουκάνικα, όλα δικής τους παραγωγής. Αυτά στις πιο οικονομικές επιλογές, με τις premium να επεκτείνονται σε κοπές για σχάρα (πανσέτα, σουβλάκι από πανσέτα, μπριζολάκια) ελληνικου χοίρου Iberico βιολογικής εκτροφής από την πρότυπη μονάδα Kermes στην Πελοπόννησο.

    Ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον έχουν δε οι premium κοπές όπως Τomahawk, Porterhouse Steak, Teres Major, Picanha από μοσχίδες Ισπανίας ανώτερης ποιότητας που θα ξετρελάνουν κάθε συνδαιτημόνα, όπως και κοπές από Black Angus Αμερικής, Ουρουγουάης και Full Blood Wagyu Αυστραλίας. Η ομάδα του Μαρτάκης & Τσεκούρας είναι πάντα πρόθυμη να σε συμβουλεύσει τόσο για τον ιδανικό τρόπο ψησίματος αλλά και για το κατάλληλο καρύκευμα.

    Στο κατάστημα Βριλησσίων θα βρεις πλέον και τη «Βιολογική Γωνιά» με πιστοποιημένα βιολογικά κρέατα – ένα από τα ελάχιστα κρεοπωλεία στην Αθήνα με αντίστοιχη πιστοποίηση – αλλά και κάβα, με άνω των 50 ετικετών σε κρασιά που κάνουν ιδανικά pairings με το κρέας, για όλα τα βαλάντια και όλες τις οινικές προτιμήσεις. 

    Μαρτάκης & Τσεκούρας – Ποιοτική Αγορά Κρεάτων 
    Λεωφ. Πεντέλης 50, Βριλήσσια, τηλ. 2108031032 
    Λεωφ. Βεΐκου 67, Γαλάτσι, τηλ. 2102912262 
    www.martakistsekouras.com Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    The inside scoop: Τα καλύτερα παγωτά της Αθήνας (2020 edition)

    Είναι γεγονός: Οι καλύτερες καλοκαιρινές νύχτες (και μέρες) είναι αυτές που περνιούνται με ένα παγωτό στο χέρι. Από τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot