spot_img
More

    Dealers: Το καλύτερο deal για real street food στον Κορυδαλλό

    Ο Κορυδαλλός για γενιές και γενιές τώρα γεννά μερακλήδες και καλοφαγάδες ανθρώπους που αγαπούν την καλοπέραση και το πλούσιο φαγητό κι εκεί δεν θα μπορούσε παρά να ανθίσει το αυθεντικό street food, σε όλο του το μεγαλείο, το Dealers. Αν είσαι μυημένος στο street food, αιώνιος afterάς ή απλά εκτιμάς τα τίμια γεύματα στον πεζόδρομο ή την πλατεία, το γνωρίζεις ήδη. Αν όχι, συνέχισε την ανάγνωση και σε λίγα λεπτά, χωρίς καμία αμφιβολία θα έχεις ήδη βάλει GPS για Κορυδαλλό!

    Το Dealers είναι από τα πολύ γνωστά στέκια-σημεία συνάντησης εδώ και μια δεκαετία, αν και αρχικά μας συστήθηκε ως Mr. Hot Dog. Έπειτα από μια ανακαίνιση-υπερπαραγωγή αλλά και εμπλουτισμό των προτάσεών του, πήρε τη σημερινή του μορφή με neon φώτα, αστικό industrial στυλ και μουσική ραπ στο φουλ, νεανικές παρέες που μοιράζονται πεντανόστιμο φαγητό και πολύ ευχάριστο mood που διακρίνεις με τη μια να κυριαρχεί στον αέρα. 

    Ο κατάλογος δε μπορεί παρά να σου προκαλέσει ενθουσιασμό, αφού όλα φαίνονται τόσο λαχταριστά, ενώ οι εκφράσεις απόλαυσης όλων όσων ήδη γεύονται την παραγγελιά τους, δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ηδονή που θα ακολουθήσει.

    Λαχταριστά hot dogs με υλικά που ιντριγκάρουν και τον πιο καλομαθημένο ουρανίσκο αλλά και burger με παναρισμένο κοτόπουλο, aioli sauce, cheddar και λάχανο, μέσα σε μαλακό ψωμάκι brioche, αφήνουν το εκστατικό τους αποτύπωμα σε κάθε μπουκιά, ενώ οι κοτομπουκιές του – ανεπανάληπτες – έχουν κάνει κόσμο και κόσμο σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο να μιλάει για αυτές. 

    Ο κατάλογος περιλαμβάνει πέραν των παραπάνω, πολλά και διαφορετικά meals για να διαλέξεις ανάλογα με το τι τραβάει η όρεξή σου. Με βάση το ελληνικό κοτόπουλο σε μορφή nuggets, wings ή fingers, τα κεφτεδάκια, onion rings, τυροκροκέτες δημιουργούνται πραγματικά τα πιο τέλεια street γεύματα που συνδυάζονται ιδανικά με τηγανιτές πατάτες ή σαλάτα coleslaw και sauce της επιλογής σου. Κι επειδή είναι πολύ πιθανόν να θες να τα δοκιμάσεις όλα, υπάρχουν και συνδυασμοί όπως το Notorius Bucket ή το Μπάχαλο, σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις μια γερή γεύση από κάθε street δημιουργία.

    Τέλος κι αν παρόλα αυτά θες και κάτι παραπάνω, το Dealers έχει φροντίσει με combo deals να σε κερδίσει σε όλα τα σημεία. Αφού διαλέξεις το γεύμα σου, επιλέγεις extra sauce και topping, μέσα από τέσσερις συνδυασμούς κόλαση. Εμείς δοκιμάσαμε Notorius Bucket – New school Combo, ένα mix από κοτομπουκιές, chicken wings, chicken fingers, onion rings και τυροκροκέτες, με πατάτες τηγανιτές και combo aioli mayo, bbq, bacon και λιωμένο gouda, που πραγματικά ανέβασε την έννοια ελληνικό street food στη συνείδησή μας, πολλές κλίμακες ψηλότερα.

    Το Dealers διαθέτει πέρα από πολύ φιλικό και funky προσωπικό και πολύ γρήγορο delivery που σου φέρνει την απόλαυση σπίτι, αν και η πραγματική εμπειρία, είναι on the spot, στο δρόμο, εκεί που τα πάντα γίνονται, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στον ξεχωριστό, λαχταριστό κόσμο του Dealers, που θα λερωθείς μεν από τις σάλτσες αλλά θα σου αρέσει!

    Dealers Realstreetfood
    Ταξιαρχών 18, Κορυδαλλός, τηλ. 2104970608
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Hola Cocina Mexicana: Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Μεξικάνικης κουζίνας στην Αθήνα

    Λέγεται πως η γαστρονομική παράδοση κάθε χώρας, αποτελεί ένα δείγμα της πολιτιστικής της κληρονομιάς, δίνοντάς κυριολεκτικά μια γεύση από...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot