spot_img
More

    Grill Me: Όλος ο νόστιμος κόσμος του BBQ, στη μεγαλύτερη έκθεση ψησταριών της Ελλάδας

    Ένα BBQ, μπορεί να είναι η καλύτερη αφορμή, για να μαζευτεί η οικογένεια κι η παρέα, γύρω από ένα τραπέζι και να μοιραστεί στιγμές απόλαυσης. Ένα επιτυχημένο BBQ όμως όχι μόνο κάνει αυτές τις στιγμές ακόμα πιο νόστιμες, μπορεί να σου ανοίξει ακόμα και νέους ορίζοντες, κάνοντας σε grill expert, αρκεί να διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Γιατί για ένα άριστο ψήσιμο δεν αρκεί μόνο το καλό χέρι, ούτε οι καλές πρώτες ύλες. Χρειάζεται πρωτίστως μια καλή ψησταριά, τα σωστά εργαλεία αλλά και κάποιος που θα σε κατανοήσει τις ανάγκες σου, θα σε καθοδηγήσει, προτείνοντάς σου το καλύτερο σε κάθε περίπτωση

    Που συμβαίνουν όλα αυτά; Στον Γέρακα, στην οδό Κλεισθένους 291, σε μία τεράστια έκταση, 300 τ.μ., στη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, όλος ο κόσμος του BBQ, ξετυλίγεται μπροστά σου, με τις καλύτερες προτάσεις, για ψησταριές, αξεσουάρ, ποτά και φαγητά, για ψησίματα και λουκούλλεια γεύματα που θα γράψουν ιστορία.

    Ένα μοναδικό showroom, όπου έχεις τη δυνατότητα να δεις από κοντά πάνω από 70 μοντέλα ψησταριών, ανοιχτά και συναρμολογημένα, ώστε να μπορείς να αξιολογήσεις με τη βοήθεια του προσωπικού καθένα ξεχωριστά και να καταλήξεις στην ιδανική για εσένα επιλογή.

    Τα μεγαλύτερα brands από όλο τον κόσμο, πάντα σε στοκ στην αποθήκη, σε περιμένουν να ανακαλύψεις, κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και κάθε δυνατότητα τους και αφού διαλέξεις το αγαπημένο σου, θα το υποδεχτείς στο σπίτι σου με δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση, ενώ τα εξειδικευμένα αξεσουάρ για κάθε ψησταριά ξεχωριστά, θα κάνουν τη διαδικασία ψησίματος, παιχνιδάκι. Ό,τι το μυαλό σου φανταστεί, θα το βρεις στην εντυπωσιακή έκθεση του Grill Me.

    Ψησταριές που παραδοσιακά επιλέγει ένας ερασιτέχνης για σπιτικό BBQ, με κάρβουνο ή υγραέριο, με τις καλύτερες πάντα προδιαγραφές, αλλά κι η ανερχόμενη δύναμη που θα μονοπωλήσει όπως είναι εμφανές πλέον με την παρουσία της, τις αυλές και τα μπαλκόνια, όσων αγαπούν την ιεροτελεστία ενός ιδανικού ψησίματος, οι ψησταριές πέλετ. 

    Μια νέα τάση που προσφέρει μεγάλη ευελιξία, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψεις με 8 διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να ψήσεις κρέας, ψάρι, λαχανικά, να φουρνίσεις ψωμί ή πίτσα, να καπνίσεις κάποιο ψάρι, ακόμα και να μαγειρέψεις ένα φαγητό σε κατσαρόλα, ανάλογα με την έμπνευση και τη φαντασία. Πολύ εύχρηστες, ανάβουν πολύ πιο εύκολα και πάνε το ψήσιμό πολλά επίπεδα πιο ψηλά, δίνοντας ανάλογα με το είδος πέλετ που θα διαλέξεις μια ξεχωριστή καπνιστή γεύση στο φαγητό, με πραγματικά μοναδικό τρόπο.

    Υλικά από τη φύση, δίνουν το αρωματικό αποτύπωμά τους στο πέλετ και στη συνέχεια, με ισορροπία, έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο φαγητό. Φρούτα, ξύλο κερασιάς ή μηλιάς προσφέρουν μια γλυκιά γεύση σε κρέατα όπως το αρνί, το κοτόπουλο ή το ψάρι, ενώ για κόκκινο κρέας επιλογές όπως το hickory ή το whiskey, δίνουν μια spicy και καπνιστή γευστική χροιά. Δεν είναι τυχαίο, πως στα εγκαίνια του Grill Me, κατά τη διεξαγωγή blind taste αξιολόγησης, το 57% που συμμετείχαν, ψήφισαν ως καλύτερο ψήσιμο, εκείνο με πέλετ!

    Και βέβαια δεν είναι μόνο οι εξαιρετικές ψησταριές των πιο αξιόλογων εταιριών του χώρου που θα βρεις εδώ. Μια τεράστια γκάμα από αξεσουάρ και εργαλεία, όπως μαχαίρια, λαβίδες, σχάρες, σούβλες, σχάρες, θερμόμετρα και ό,τι μα ό,τι μπορείς να φανταστείς, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η συλλογή από σκεύη, πλάκες και οτιδήποτε αναδεικνύει την όμορφη και διασκεδαστική διαδικασία του BBQ.

    Αξιόλογη η πολύ ενημερωμένη και πλήρης συλλογή από μαντεμένια σκεύη κορυφαίων εταιριών, όπως Lodge, Napoleon, Pitboss, Broil King και Weber, που δίνουν την δυνατότητα να μαγειρέψετε σε μάτι κουζίνας αλλά και σε σχάρα ψησταριάς με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, καθώς η κατασκευή τους από 100% μαντέμι με φυσική επίστρωση βοηθά τη θερμότητα να διανεμηθεί ομοιόμορφα και να διατηρηθεί για ώρα στα επιθυμητά επίπεδα, ενώ μέσα από το εντυπωσιακό εκθετήριο με Ιαπωνικά μαχαίρια με υψηλές προδιαγραφές, ακονισμένα στο χέρι, μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό για κάθε χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

    Τέλος στο Grill Me μπορείς να βρεις μια πολύ αξιόλογη ποικιλία από εκλεκτά τυριά, αλλαντικά και λουκάνικα μικρών παραγωγικών μονάδων, από κάθε γωνιά της Ελλάδας με την γαστρονομική παράδοση κάθε τόπου να δίνει το δικό της γευστικό στίγμα, αλλά και μπύρες ale και lager από όλο τον κόσμο για να συνοδέψετε ιδανικά το BBQ σας.

    Για μυημένους αλλά και για πρωτάρηδες, το Grill Me είναι ο παράδεισος του ψήστη, με τη μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη συλλογή, πάντα πρωτοπόρος στις νέες τάσεις, πάντα κοντά σου με συμβουλές και χρήσιμα tips για ένα τέλειο ψήσιμο. Ένας υπέροχος μεγάλος χώρος στην έκθεση, αλλά κι ένα πολύ καλά ενημερωμένο και κατατοπιστικό site, θα σε ξεναγήσουν στον υπέροχο και μυστηριώδη κόσμο του ψησίματος και θα σου μάθουν όλα τα μυστικά του!

    Grill Me
    BBQ Κλεισθένους 298, Γέρακας, τηλ. 2106095878
    www.grillme.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot