spot_img
More

    Στο Nail Addiction Luxury, η εμπειρία της περιποίησης θα σε κάνει να αισθανθείς σαν VIP

    Αν έπρεπε να ορίσουμε τι κάνει ένα nail studio να ξεχωρίζει, η απάντηση αναμφίβολα βρίσκεται στη μοναδικότητα των εμπειριών που προσφέρει στους πελάτες του. Το Nail Addiction Luxury μετράει αισίως τέσσερα χρόνια λειτουργίας, στην πάροδο των οποίων όχι μόνο δεν επαναπαύτηκε σε δάφνες και διθυραμβικές κριτικές, αλλά παραμένει πάντα στην αιχμή των εξελίξεων και τάσεων, δίνοντας στην εμπειρία της περιποίησης των άκρων, μια ξεχωριστή χροιά που χαίρεσαι να απολαμβάνεις.

    Καταλυτικός παράγοντας για κάθε ξεχωριστό αποτέλεσμα που προσφέρεται εδώ, είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, τα οποία είναι βασισμένα σε μια νέα φόρμουλα υβριδικών υλικών, με προτεραιότητα την υγεία του φυσικού νυχιού. Σε συνδυασμό με τις τελειοποιημένες τεχνικές των nail artists, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα τέλειο και με διάρκεια, ώστε να το χαρείς στο έπακρο.

    Το σύγχρονο πνεύμα και η οπτική του καταστήματος δεν θα μπορούσε παρά να αποτυπώνεται και στον χώρο. Ένα πραγματικό σιντριβάνι με τρεχούμενο νερό, κρεμαστά φυτά, απαλά και cozy χρώματα, ήρεμη μουσική, δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα χαλάρωσης, επιτρέποντας σου να αφεθείς στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού.

    Ο αρωματικός καφές και τα μυρωδάτα scrub που χρησιμοποιούνται, ανακατεύονται αρμονικά στο χώρο, δημιουργώντας ένα μαγευτικό παιχνίδι για τις αισθήσεις. Μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία, το Nail Addiction θα σου φερθεί σαν VIP, αφού ο μέγιστος αριθμός ατόμων που εξυπηρετούνται κάθε φορά, δεν ξεπερνά τα τέσσερα άτομα. Έτσι αυτός ο χρόνος που αφιερώνεις για την περιποίηση σου, μετατρέπεται μαγικά σε στιγμές απόλυτης ψυχικής ευεξίας και ηρεμίας, με μια χαρακτηριστική πινελιά πολυτέλειας.

    Εμπνεύστρια, ιδιοκτήτρια και κινητήριος δύναμη όλης αυτής της μικρής μαγείας, είναι η Αναστασία, η οποία διαθέτει μία δεκαετή εμπειρία στην ονυχοπλαστική με διακρίσεις και τίτλους. Η Αναστασία, όπως κάθε άξιος επαγγελματίας, που αγαπά αυτό που κάνει και θέλει να ξεχωρίζει στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται, διακατέχεται από μία ήρεμη τελειομανία.

    Μελετά αυστηρά την κάθε παροχή υπηρεσίας, ενημερώνεται και ψάχνεται πάντα για το πιο σύγχρονο και ασφαλές προϊόν προς διάθεση. Το οργανωτικό της στοιχείο λειτουργεί στην εντέλεια ενώ για την μανία της με την καθαριότητα την αγαπάμε λίγο παραπάνω.

    Καθώς τα τελευταία τρία χρόνια, το τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα έχει αποκτήσει δικό του φανατικό κοινό, το nail addiction ακολουθώντας όπως πάντα τις νέες τάσεις, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σχηματισμού φρυδιών. Ως πιστοποιημένη brow artist tattoo, η Αναστασία έχει αποφοιτήσει από την καλύτερη Aκαδημία παγκοσμίως, την Phiacademy Branko Babic και αποκτήσει τέσσερις τίτλους πτυχίων σε microblading, shading, lip contour eyeliner. Έτσι όχι μόνο υπόσχεται αλλά και εξασφαλίζει για τα φρύδια σου, τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

    Η εμπειρία της περιποίησης στο Nail Addiction Luxury δεν αποτυπώνεται μόνο στο προφανές, τέλειο αποτέλεσμα που θα δεις από κάθε υπηρεσία που θα σου παρέχουν, αλλά είναι μια διαδικασία που σου προσφέρει εσωτερική χαλάρωση και σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός. Και αυτό είναι ένα μικρό μυστικό που σου προσφέρει λάμψη που ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω!

    Nail Addiction Luxury
    Λεωφ. Πεντέλης 111, Χαλάνδρι, τηλ. 2106820497 
    www.nailaddiction111.com
    Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χαλάνδρι: Η πιο ενδιαφέρουσα πιάτσα στα βόρεια

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Νοστιμιά και ποιότητα καθημερινά, σε κάθε γειτονιά

    Κανένα ίσως άλλο τρόφιμο στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει υμνηθεί, δεν έχει λαχταρηθεί και δεν έχει αγαπηθεί όσο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot