spot_img
More

    Nailvibes: Όταν το pampering γίνεται ένα καθημερινό δώρο στον εαυτό σου

    Eco friendly φιλοσοφία, υπηρεσίες που αναδεικνύουν τον πιο όμορφο εαυτό σου, χρώματα, ενδελεχώς ψαγμένα προϊόντα, οι χαλαρωτικές στιγμές που τόσο αξίζεις, μα πάνω απ’όλα θετικά vibes… αυτό και πολλά ακόμη είναι το Nailvibes στην Κυψέλη, που στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει αναδειχθεί σε ναό της περιποίησης και της ομορφιάς, από αυτούς που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα στα άκρα, το πρόσωπο ή το σώμα σου, κι από αυτούς που κάθε επίσκεψη μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία που μεμιάς θα σε ωθήσει να σπεύσεις να κλείσεις το επόμενό σου ραντεβου.

    Η ιδιοκτήτριά του Γεωργία Τούζου και η ομάδα της, γίνονται το διαβατήριό σου για ανανέωση, ευεξία και αυτοπεποίθηση. Ο χώρος του Nailvibes από την άλλη, πανέμορφος, χαλαρωτικός και σε minimal γραμμές, είναι ένα περιβάλλον που γαληνεύει τον επισκέπτη, αλλά προπαντώς τον σέβεται. Στοιχεία όπως το ξύλο, που απλώνεται από το πάτωμα στη ρεσεψιόν, οι μεταλλικές δοκοί, τα σχοινιά που δημιουργούν ένα απρόσμενο παραβάν με το πεντικιούρ και την σκάλα στον όροφο, συμβιώνουν σε πλήρη αρμονία, με φινέτσα και υψηλή αισθητική διεθνών προδιαγραφών.

    Το pampering ξεκινάει από το πρόσωπο, με θεραπείες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, αναδόμησης και καθαρισμού με προϊόντα υποαλλεργικά, φιλικά στο δέρμα σου και το περιβάλλον. Σειρά μετά παίρνει η κοσμετολογία, με brow lamination που δημιουργεί μια υπέροχη ψευδαίσθηση ανόρθωσης και «γεμίσματος» των φρυδιών, με πολύ φυσικά αποτελέσματα και lash lift στις βλεφαρίδες για ένα πιο έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα. Σειρά μετά έχει το σώμα, το οποίο μπορείς να ανακουφίσεις με ένα χαλαρωτικό μασάζ από πιστοποιημένη φυσικοθεραπεύτρια, ή να του προσφέρεις μια αποτρίχωση με διάρκεια.

    Βέβαια το Nailvibes πάνω απ ́όλα είναι nail bar, και την ιδιότητά του αυτή την εξαργυρώνει ποικιλοτρόπως με στόχο ένα τέλειο αποτέλεσμα, πάντα: Η δημιουργικότητα, η ενημέρωση πάνω σε κάθε νέα τάση, τα 100% φυτικά προϊόντα που δεν υπόκεινται σε animal testing, οι άπειρες παλέτες χρωμάτων (άνω των 400) και ασφαλώς η τεχνική κάθε μέλους της ομάδας, είναι η εγγύησή σου για ένα τέλειο mani-pedi. Εδώ θα βρεις προϊόντα που ξεφεύγουν από τις νόρμες, όπως Avgerinos Cosmetics, τα υπέροχα Mistic με την ιδιαίτερη σειρά Canabees που αποτελείται από προϊόντα ελαίου κάναβης και τη σειρά Anemonesa. Τέλεια δώρα για σενα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

    Όλα τα παραπάνω, με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής – τόσο στον χώρο, όσο και στα εργαλεία που χρησιμοποιούνται – για ασφαλή και ανώδυνα sessions. Στρογγυλεμένα ή τετράγωνα, μακριά ή κοντά, με παλ χρώματα ή μεταλιζέ, το Nailvibes σε έχει καλυμμένη! Αν πάλι έχεις ταλαιπωρήσει τα νύχια σου στο παρελθόν, οι θεραπείες ανάπλασης και εξυγείανσης θα σου προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα από το πρώτο ραντεβού.

    Αν λοιπόν είσαι από αυτές (ή αυτούς) που δεν συμβιβάζονται με το μέτριο και αναζητούν υπηρεσίες που ανεβάζουν τον πήχη, κλείσε online ή τηλεφωνικά το ραντεβού σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και αφέσου σ’έναν κόσμο απόλυτου pampering, στον κόσμο του Nailvibes!

    Nailvibes 
    Καυκάσου 142-144, Κυψέλη, τηλ. 2111829609
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα ψωνίσεις φέτος τα νέα γυαλιά ηλίου σου

    Χρώματα, υλικά, σχέδια, κλασικές ή σύγχρονες γραμμές, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο προστασία των ματιών μας, αλλά ένα...

    V for Vaping: Τα καλύτερα vape shops στην Αθήνα

    Τον Αύγουστο του 2015, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England) δημοσίευσε μια εκτενή αναφορά για τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot