spot_img
More

    Καλοκαίρι για πάντα με υπέροχο, χειροποίητο παγωτό από τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino

    Στη ζωή, κάποια ονόματα αποτυπώνονται στη συνείδησή σου με αισθήματα και καταστάσεις που κουβαλάνε χαμόγελα και τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino, στα 35 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας τους, μας ταξιδεύουν στον μαγικό, γλυκό τους κόσμο, εκεί που κάθε ιδιαίτερη αλλά και απλή καθημερινή στιγμή ντύνεται με γλυκές δημιουργίες, που χαίρεσαι να απολαμβάνεις.

    Τα Zuccherino έχουν συνδέσει άρρηκτα τη ζαχαροπλαστική ιστορία τους με την ποιότητα: κορυφαίες πρώτες ύλες, πολυετής εμπειρία και αναπόσπαστη αφοσίωση στο αντικείμενο αποτελούν τα βασικά σημεία μιας φιλοσοφίας που βάζει στο επίκεντρο τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, προσφέροντας φρεσκότατα προϊόντα που ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και τις νέες τάσεις.

    Όλα ξεκίνησαν στο Παλαιό Φάληρο το 1988, όπου η οικογένεια Ντεμίρη, ανοίγει το πρώτο κατάστημα, ενώ καθώς τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε η δεύτερη γενιά, νέα καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο, τη Νέα Σμύρνη και το Μοναστηράκι, με άποψη και φινέτσα, δημιουργούν διαρκώς νέες προτάσεις και γευστικές συνταγές που ενθουσιάζουν. 

    Ολόφρεσκα γλυκά ημέρας, όπως cheesecake, προφιτερόλ, millefeuille, banoffee, τάρτες, υπέροχες μους, αλλά και ο πατροπαράδοτος μπακλαβάς, το κανταΐφι, η σοκολατόπιτα κι η πορτοκαλόπιτα, γοητεύουν με την εμφάνιση και το άρωμα τους. 

    Μετά είναι το παγωτό, που στα Zuccherino αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη σπεσιαλιτέ, αυθεντικό gelato εξαιρετικό σε ποιότητα και σε γεύσεις μοναδικές, που φτιάχνεται στο εργαστήριο κάθε καταστήματος, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Κάθε γεύση έχει τη νοστιμάδα που προσφέρει το ελληνικό φρέσκο γάλα, τα φρέσκα φρούτα, οι ξηροί καρποί κι οι γνήσιες σοκολάτες και βανίλιες, σε ένα δημιουργικό mix and match υλικών, που απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις.

    Δροσιστικά sorbetto από φρέσκα φρούτα εποχής, σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, βανίλια Μαδαγασκάρης με κέικ φιστικιού και sauce βατόμουρο, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, Death by Chocolate, Blue Monster και Zuccherino Cream είναι μερικές μόνο από τις δεκάδες γεύσεις που εναλλάσσονται καθημερινά στις βιτρίνες των καταστημάτων προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες, με αναπάντεχους συνδυασμούς.

    Όποιο scoop κι αν διαλέξεις, μπορείς να το χαρείς μόνο του σε κυπελάκι ή τραγανό χωνάκι, είτε να το συνοδεύεις με το αγαπημένο σου γλυκό, με φρεσκοψημμένα βαφλάκια ή αφράτα pancakes, ενώ για τους σπιτόγατους το παγωτό έρχεται και σε οικογενειακή συσκευασία για το σπίτι.

    Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία σε γλυκά και παγωτά, ακόμα και με επιλογές χωρίς γλουτένη αλλά και με 0% ζάχαρη, είναι διαθέσιμη σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και στο eshop για να μην στερείται κανείς τις πιο γλυκές απολαύσεις της ζωής.

    Zuccherino
    2ας Μαΐου 12, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109357590
    Πρωτέως & Σειρήνων 48, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109830869
    Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109830049
    Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, τηλ. 2103213015
    www.zuccherino.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot