spot_img
More

    The Fountain Athens: Φρέσκια ταράτσα με multi-culti προτάσεις που ανεβάζουν τον πήχη

    Στο πέρασμα των χρόνων, η Αθήνα αλλάζει συνεχώς πρόσωπα και μεταμορφώνεται σε μια μητρόπολη, που αναδεικνύει και αναμιγνύει αρμονικά κουλτούρες, προσφέροντας έτσι μια άλλη ποιότητα, ακόμα και στον τρόπο που διασκεδάζουμε. 

    Καθώς περιπλανιέσαι στους δρόμους της, ανακαλύπτοντας αυτόν τον φρέσκο παλμό της, τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στην πιο ζωντανή γειτονιά του κέντρου, στου Ψυρρή, εκεί που διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και οι εμπειρίες που μπορείς να βιώσεις είναι πολλές.

    Ανάμεσα σε αυτές, είναι το ολοκαίνουργιο The fountain Athens. Ένα υπέροχο new age ξενοδοχείο, με industrial χαρακτήρα, που συνδυάζει τo βιομηχανικό design και τη μοντέρνα αρχιτεκτονική επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της πολυτέλειας, μέσα από μια σύγχρονη, προσιτή κι ανεπιτήδευτη ματιά.

    Στον τρίτο όροφο του πολύ πρόσφατα ανακαινισμένου κτηρίου, βρίσκεται ένα rooftop-διαμαντάκι, που θα σε ταξιδέψει όχι μόνο στην πιο ιδιαίτερη, urban πλευρά της Αθήνας αλλά και στα πιο εξωτικά μονοπάτια της γεύσης. Με πολύ ιδιόμορφο περιβάλλον, μακριά από ότι ως τώρα έχεις γνωρίσει, εδώ μπορείς να απολαύσεις πρωινό, brunch, ενδιαφέροντα πιάτα fusion ιαπωνικής κουζίνας αλλά και φανταστικά cocktails που θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη σου.

    Λένε πως δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικός τρόπος να γνωρίσεις μια κουλτούρα, παρά μέσα από τις γεύσεις της. Το menu στο The Fountain, είναι σίγουρα το διαβατήριο σου για την ανακάλυψη της Ιαπωνικής κουζίνας, μέσα από το ακονισμένο πρίσμα μιας δυτικής προσέγγισης που κάνει με αυτό το twist ευκολότερη τη αφομοίωση των γευστικών συνδυασμών.

    Τα πιάτα, από τα υπέροχα rolls ως το δροσερό ceviche και τα πολύ ενδιαφέροντα bowls, εμπεριέχουν πέραν της χαρακτηριστικής διαφορετικότητας, μια αξιόλογη ποιότητα που σε εντυπωσιάζει, όσο και η υπέροχη εμφάνισή τους. Η παρουσίαση με τον εντυπωσιακό στολισμό από βρώσιμα λουλούδια, σε προϊδεάζει πως θα βιώσεις την απόλυτη γευστική έκσταση και αυτό που θα δοκιμάσεις δεν θα ματαιώσει τις προσδοκίες σου.

    Συνεχίζοντας στα γευστικά μονοπάτια του Ειρηνικού Ωκεανού, το bar με tiki φιλοσοφία, προσφέρει  την απόλυτη εξωτική εμπειρία, μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις. Πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα cocktails σε μια λίστα του Κωνσταντίνου Κατσαϊτη,  αναμειγνύουν δροσερούς πουρέδες με τροπική διάσταση, και θα σε ξετρελάνουν από την πρώτη κιόλας γουλιά. 

    Με ονόματα που προέρχονται από τα διασημότερα σπαθιά samurai, όπως  Amagumo (άκρως θηλυκό με βαθύ μπλε χρώμα, ότι πρέπει για starter πριν το φαγητό, καθώς περιέχει crème fraise)  ή Υοrucaze (με pink gin, cherry blossom liquer, πουρέ yuzu, lime και σιρόπι αγαύης)  μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο να τα προφέρεις, όμως σίγουρα οι υπέροχοι συνδυασμοί θα σε ενθουσιάσουν και σίγουρα δεν θα μείνεις μόνο στο ένα!

    Μπορείς να είσαι ταξιδευτής ακόμα και στην πόλη σου, μέσα από νέες ανακαλύψεις, νέες γεύσεις και γνωριμίες με νέες εμπειρίες. Η ταράτσα του The Fountain σου προσφέρει απλόχερα όλες αυτές τις ανακαλύψεις μιας νέας Αθήνας που βγαίνει από την εποχή του νέοφολκλόρ, ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες και δίνει στις αισθήσεις σου νέα, ενδιαφέροντα ερεθίσματα!

    The Fountain Athens
    Πρωτογένους 12, Ψυρρή, τηλ. 2103241768
    www.thefountainathens.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Summer in Athens: Οι must καλοκαιρινές έξοδοι σε μια πόλη που ξέρει να ζει

    Ενώ κάποιοι πατούν το τελικό enter της πληρωμής των ακτοπλοϊκών τους εισιτηρίων λίγο πριν την εξόρμησή τους σε κάποιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot