spot_img
More

    Οι ονειρεμένες γεύσεις του Nudibranch αναδύονται από τα βάθη της Πραξιτέλους

    Το brunch, έχει εξελιχθεί σε μια συνήθεια αγαπημένη, πολλάκις τιμημένη στην καθημερινότητα μας, όχι μόνο για τη νοστιμιά του, τις υπέροχες συνταγές του, αλλά πολύ περισσότερο γιατί είναι μια αφορμή να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου ένα ζεστό, comfort συναίσθημα, αλλά και να μπεις στη διαδικασία της ανακάλυψης, νέων προορισμών και νέων γεύσεων που θα αγκαλιάσουν απαλά τον ουρανίσκο σου.

    Καθώς εξερευνείς τον χάρτη των απανταχού bruncheries, μοιραία θα συναντήσεις το Nudibranch. Πρώτα το ενδιαφέρον σου θα κεντρίσει το όνομα, όμως την καρδιά σου θα την κατακτήσει στην πορεία η γεύση και η θετικότητα των ανθρώπων του.

    Nudibranch είναι ένας εντυπωσιακός κάτοικος του βυθού, σε πάνω από 3000 υπέροχα χρώματα και σχήματα, που ενέπνευσε την ιδιοκτήτρια Ιωάννα Μαρκάκη, ως δύτρια, να παίξει με τις λέξεις, και να φτιάξει με όλη την αγάπη και αφοσίωση της ένα εμπνευσμένο brunch spot, σε μια περιοχή που το χρειαζόταν ομολογουμένως.

    Σε έναν μικρό και χαριτωμένο χώρο, στην Πραξιτέλους, στεγάζονται, τα χρώματα του βυθού, η νοστιμιά κι η έμπνευση σε ό,τι δοκιμάσεις. Από τις 9.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα, μπορείς να απολαύσεις υπέροχο καφέ Jamaica 100% Arabica και Blue Mountain, προφανώς γευστικότατο brunch, ελαφρύ lunch, vegan επιλογές και σαλάτες από το salad bar, που σου φτιάχνουν την ημέρα, όποια στιγμή κι αν τα γευτείς.

    Για όσους λατρεύουν τα αβγά σε κάθε τους μορφή, το Nudibranch, είναι σημείο αναφοράς και συνάντησης, καθώς εδώ θα τα βρεις σε πολύ ιδιαίτερες εκδοχές. Βασιλική απόλαυση προσφέρει το The Queen, με ψωμάκι που συνοδεύεται αρμονικά από καπνιστό ζαμπόν και τυρί, καπνιστή μπεσαμέλ και τηγανητό αβγό, με τέτοια μεστή γεύση, που σε κάνει να ξεχνάς τις θερμίδες και να μένεις στο υπέρτατο γευστικό αποτύπωμα που σου αφήνει! Κι έπειτα είναι τα λαχταριστά αβγά ποσέ στην κούπα! Σε δύο εκδοχές, η καθεμία με τη δική της χάρη, με τρούφα και άνηθο ή με ντομάτα, φέτα και ρίγανη, να αναδύουν γήινα αρώματα και φρεσκάδα.

    Αν τέλος είσαι λάτρης των μικρών αμαρτιών, οι γλυκές αβγόφετες με crème patisserie, φυστικοβούτυρο, σπιτική μαρμελάδα από φρούτα του δάσους, μπανάνα και κανέλα, θα σε ενθουσιάσουν αλλά και θα σου δώσουν ένα ενεργειακό boost που συνοδεύεται από τόνους ευχαρίστησης! 

    Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα συνοδεύσεις ιδανικά με πολύ εύγευστη αλλά και σούπερ ευεργετική Κομπούχα . Ένας διατροφικός θησαυρός του υδάτινου κόσμου, με ρίζες στην εποχή της δυναστείας των Τσιν, το 221π.Χ, που προσφέρει αποτοξίνωση αλλά κι ενίσχυση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

    Κατά την παράδοση του brunch, η διαδικασία κλείνει στις 17.00, όπου εμφανίζονται τα σούπερ αναζωογονητικά Bubble Cocktails, με βάση τον αφρώδη οίνο. Υπέροχοι συνδυασμοί που αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο αποσυμπίεσης και χαλάρωσης, μετά τη δουλειά, ή ένα ευχάριστο διάλλειμα από μια βόλτα στο κέντρο.

    Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που χαίρεσαι να είσαι επισκέπτης, καθώς απολαμβάνεις μια πηγαία φροντίδα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να ευχαριστιέσαι στο χώρο σου ή στην εργασία σου για το πιο ιδιαίτερο lunch break που έχεις γευτεί!

    Nudibranch Athens
    Πραξιτέλους 5Α, Αθήνα, τηλ. 2103231400
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Οι πιο hot διευθύνσεις για έξοδο στου Ψυρρή

    Πρώτη αναφορά στο όνομα της συνοικίας έγινε από τον Γάλλο γιατρό Ζακόμπ Σπον, σε ένα βιβλίο του με τίτλο:...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot