spot_img
More

    ANBER BARBER SHOP: Επανεφευρίσκοντας την αντρική περιποίηση

    Το ANBER BARBER SHOP δεν είναι άλλο ένα αντρικό κομμωτήριο. Είναι ένας χώρος με δυνατή street κουλτούρα και new school επιρροές που σε υποδέχεται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα βόρεια προάστια, που όχι μόνο θα απογειώσει το στιλ σου με τα πιο clean cuts, αλλά θα σε κάνει μέλος του crew.

    Interior design φυλακών, sneakers display, μπίρες και energy drinks για την αναμονή ενώ άψογοι επαγγελματίες φροντίζουν για την απογείωση της εικόνας σου με το που κάτσεις στην καρέκλα.

    Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο Αναστάσης Σταυρόπουλος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, ανοίγοντας το πρώτο ANBER BARBER SHOP στο Χαλάνδρι. Η διαφορετική φιλοσοφία και η δυναμικότητα της ομάδας δημιούργησε αμέσως buzz στην περιοχή που διψούσε για ανανέωση, ενώ μεγάλες συνεργασίες άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη και σφράγισαν την επιτυχία του ANBER BARBER SHOP στον κλάδο.

    Γεμάτες καρέκλες και full διάθεση για δουλειά ήταν το έναυσμα για το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στη Σταδίου. Ένα από τα πιο δυνατά Athens barbershops ήταν φυσικό επακόλουθο που ήρθε να μυήσει ακόμα περισσότερους άντρες κάθε ηλικίας στη φιλοσοφία του. Μια φιλοσοφία που υπηρετούν με άπειρη αγάπη και σεβασμό, γύρω από το στιλ και την αυτοπεποίθηση του άντρα.

    Στο ANBER θα βρεις τάσεις και τεχνικές από παγκόσμια συστήματα γεωμετρίας που εφαρμόζονται με χειρουργική λεπτομέρεια με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του best version του εαυτού σου.

    Σημείο άξιο αναφοράς είναι η ενεργή δράση του ANBER founder aka Αναστάση και της υπόλοιπης ομάδας σε κοινωνικά ζητήματα όπως αυτό της ίδρυσης αλλά και διαχείρησης του «Κοινωνικού Κομμωτηρίου» του Δήμου Αθηνών όπου εκατοντάδες συμπολίτες μας κουρεύονται δωρεάν. Επισκέψεις για δωρεάν παροχή υπηρεσίων σε φυλακές και άλλα πολλά.

    Όταν μιλάμε για new school εννοούμε σε όλα του.. γι’αυτό έχουν φροντίσει να κλείνεις το ραντεβού σου και ηλεκτρονικά στο site τους. Τα υπόλοιπα άσε τα στην ικανή ομάδα του!

    ANBER BARBER SHOP
    Σωκράτους 10, Χαλάνδρι, τηλ. 2106852422
    Σταδίου 5, Αθήνα, τηλ. 2103250368 
    www.anber.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα στην Αθήνα: 5+4 must προτάσεις για κρέας & γλυκό

    Το Πάσχα στην Αθήνα είναι μια εποχή γοητείας και ομορφιάς, καθώς η πόλη ζωντανεύει με την πολύχρωμη κατάνυξη της...

    Οι πιο hot διευθύνσεις για Χριστούγεννα στην Αθήνα

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot