spot_img
More

    Η ομορφιά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, στο Cutlers Barbershop, στα Βριλήσσια

    Ο σύγχρονος άνδρας, καταρρίπτοντας ταμπού και πρότυπα του παρελθόντος, μπορεί να είναι κάθε μέρα, περιποιημένος, λαμπερός και στην τρίχα, διατηρώντας παράλληλα την αρρενωπότητά του και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την πηγαία ομορφιά του.

    Μια τέτοια διαδικασία ανανέωσης και αναζωογόνησης, ιδανικά χρειάζεται να βγαίνει έξω από τα όρια μια ξερής ρουτίνας και να παίρνει τις φόρμες και τις αισθήσεις μιας ιεροτελεστίας και για το σκοπό αυτό, είναι σημαντική η επιλογή του σωστού χώρου και των ανθρώπων στα χέρια των οποίων θα εμπιστευτείς την εικόνα σου. 

    Το Cutlers, στα Βριλήσσια, είναι ακριβώς το ιδανικό Barbershop που προσφέρει όλα τα παραπάνω, μετατρέποντας την Λεωφόρο Πεντέλης πάνω στην οποία βρίσκεται, σε Λεωφόρο της ομορφιάς. Σε έναν υπέροχο, vintage χώρο με έντονο το αγγλικό Βικτωριανό στοιχείο, μικρές πινελιές που σε ταξιδεύουν στην άγρια Δύση, αλλά και το εμβληματικό, σκαλιστό logo να σε υποδέχεται στον τοίχο, το Cutlers σε κερδίζει κυριολεκτικά με την πρώτη ματιά.

    Η άρτια καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών barbers αναλαμβάνει να σου δώσει την εκδοχή του εαυτού σου, ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι. Η σύνθεση αυτής της ομάδας των υπέροχων 8, παραμένει σχεδόν ίδια από το 2018, όπου και το Cutlers, άνοιξε τις πόρτες του, με συνδετικό κρίκο και ακρογωνιαίο λίθο του καταστήματος την Έλενα, την καλύτερη μπαρμπέρισα των βορείων προαστίων, όπως την αποκαλούν οι πελάτες της! Στα χέρια τους σε περιμένουν στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης ανεκτίμητης αξίας, καθώς μετατρέπουν μια συνήθεια, σε λατρεία.

    Κούρεμα, ξύρισμα με φαλτσέτα και περιποίηση με ζεστές κομπρέσες είναι οι βασικές περιποιήσεις που μπορείς εδώ να απολαύσεις. Αν όμως θες να τελειοποιήσεις την εικόνα σου, μπορείς να δώσεις πέραν από τέλειο σχήμα στο μούσι και τα μαλλιά σου και το τέλειο χρώμα, με τις καλύτερες βαφές της αγοράς, να κάνεις αποτρίχωση στο πρόσωπο με κερί ή κλωστή, μάσκες ενυδάτωσης προσώπου αλλά και τέλειες θεραπείες ενδυνάμωσης των μαλλιών. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά την κούρα σου, μπορείς επίσης να προμηθευτείς από το mini shopping corner, μεταξύ αυτών, κολόνιες που ευωδιάζουν φρεσκάδα, λαδάκια για ένα πάντα περιποιημένο και στιλπνό μούσι και θεραπείες για την τριχόπτωση.

    Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται ήδη τέλεια, βάλε στην εξίσωση την τέλεια μουσική που πάντα φτιάχνει τη διάθεση, αποσυμπιέζει και που μπορείς να απολαύσεις μαζί με ολόκληρη την εμπειρία καλλωπισμού, πίνοντας το εσπρεσσάκι σου, ή αν προτιμάς λίγο αλκοόλ γευστική τεντούρα ή τεκίλα σοκολάτα. Καθώς διαθέτει επαρκές σε αριθμό προσωπικό και ευρύ ωράριο λειτουργίας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις ραντεβού! Το Cutlers σε περιμένει Δευτέρα με Παρασκευή 9.00-21.00 και Σάββατο 9.00-17.00 για να σου χαρίσει ένα σούπερ ανανεωμένο look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

    Cutlers Barbershop
    Λεωφόρος Πεντέλης 98, Βριλήσσια, τηλ. 2108048048
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα στην Αθήνα: 5+4 must προτάσεις για κρέας & γλυκό

    Το Πάσχα στην Αθήνα είναι μια εποχή γοητείας και ομορφιάς, καθώς η πόλη ζωντανεύει με την πολύχρωμη κατάνυξη της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot