spot_img
More

    Tiago Grooming Studio: Η ανδρική περιποίηση στα καλύτερά της, στην Κυψέλη

    Οι άρρενες της Κυψέλης – κι όχι μόνο – τον τελευταίο χρόνο δεν έχουν καμία πλέον δικαιολογία για να μην δείχνουν καλύτεροι από ποτέ. Αυτό οφείλεται στο ολόφρεσκο barber shop της οδού Λανίτη, που καταρρίπτει οτιδήποτε μπορεί να έχεις στο νου σου για ένα σύγχρονο μπαρμπέρικο.

    Ξεκινώντας από τον ίδιο τον χώρο, που έχει ναυτικές αναφορές – αφού ο ιδιοκτήτης του και hair specialist, ο Άγγελος ταξίδεψε στις αλυκές του κόσμου ως ναυτικός – μέχρι τις ίδιες της υπηρεσίες που αναβαθμίζουν κάθε πτυχή μιας εμπειρίας κουρέματος και περιποίησης, το Tiago Grooming Studio είναι η must συντεταγμένη για όσους δεν συμβιβάζονται με το μέτριο.

    Στο blue navy σκηνικό του – που έχει επιμεληθεί το Kodi Studio – με την επιβλητική εξωτική ταπετσαρία, τις ωραίες λεπτομέρειες από καραβόξυλο, τις αναπαυτικές πολυθρόνες και την ωραία διάθεση, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι βγαίνοντας θα έχεις ακριβώς το κούρεμα ή τη γενειάδα που ταιριάζει στη μοναδικότητά σου, από κλασικά μέχρι μοντέρνα, από skin fades μέχρι λεπτοδουλεμένα ντεγκραντέ. 

    Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνεται επίσης παραδοσιακό ξύρισμα, μια πραγματική ιεροτελεστία χαλάρωσης που κάποιος οφείλει τουλάχιστον μια φορά να την έχει βιώσει, αποτρίχωση στα φρύδια, τη μύτη και τα αυτιά, θεραπεία προσώπου με black mask, με πολλές ακόμα «καθ’οδόν». 

    Οι μουσάτοι δανδήδες της πόλης θα δουν τα γένια τους στα καλύτερά τους, αφράτα ή τριμαρισμένα ακριβώς όπως τα θέλουν, ενώ παράλληλα θα βρουν κι όλα αυτά τα προϊόντα, όπως λάδια και balms για να τα συντηρήσουν και να τα κρατήσουν ενυδατωμένα και λαμπερά.

    Το πάθος του Άγγελου για την κομμωτική ξεκινάει από τα 16 του, κι όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που ευχαριστιέται αυτό που κάνει και δεν το κάνει διεκπεραιωτικά, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. 

    Tiago Grooming Studio
    Λανίτη 3, Κυψέλη, τηλ. 2114255649
    www.tiago.gr | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Τα καλύτερα καταστήματα οπτικών της Αθήνας σου προτείνουν τον (νέο) μοδάτο σκελετό σου

    Αυτή η εποχή μοιάζει ιδανική για εξορμήσεις στην αγορά προκειμένου να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot