spot_img
More

    Avantgarde Objects: Όλα αυτά τα design αντικείμενα που θα αναδείξουν τη μοναδικήτητά σου

    Στη Στοά Νικολούδη, ένα από τα σημαντικότερα έργα του ομώνυμου αρχιτέκτονα που στην τελική του μορφή το 1936 βασίστηκε στη γαλλική École des Beaux-Arts – ενός φημισμένου, πρωτοποριακού αρχιτεκτονικού ρεύματος της εποχής – η εκλεκτική αισθητική δομή και ο διακοσμητικός πλούτος είναι εμφανή από την είσοδο.

    Μετά είναι η Avantgarde Objects – που σε απόλυτη σύμπνοια με τον ιστορικό χώρο που τη φιλοξενεί – φέρνει μια μεγάλη συλλογή από κομψά διακοσμητικά, οικιακά είδη και όχι μόνο, όμορφα, χρηστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα και το ξεχωριστό σχέδιο τους.

    Πίσω από το εγχείρημα που έχει βαλθεί να προσδώσει πινελιές εξαιρετικού σχεδιασμού στους χώρους μας, ο o Γιώργος και ο Κωνσταντίνος, εξαργυρώνουν χρόνια εξειδίκευσης στους τομείς του εσωτερικού σχεδιασμού, επιλέγοντας και προτείνοντας λειτουργικά και ποιοτικά στοιχεία, ιδανικά για την ανανέωση που καιρό αναζητούσες, το δώρο που θες να ξεχωρίσει ή ακόμα κι αυτή τη μικρή σπίθα αγοραστικής χαράς που έρχεται ως απόρροια μιας βόλτας στο κέντρο.

    Η επιμελημένη συλλογή τους ακολουθεί πιστά τη σκανδιναβική αισθητική κι έχει ως άξονες επιλογής το design, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα παραγωγής αλλά και τη βιώσιμη φιλοσοφία, που είναι άρρηκτα δεμένη με την Avantgarde Objects. Για παράδειγμα, τα υφάσματα δημιουργούνται με τρόπο που δεν επιβαρύνει επιπλέον το πλανήτη, το γυαλί, η πορσελάνη και τα μέταλλα δημιουργούνται με χειροποίητες τεχνικές και άλλα οικολογικά υλικά έχουν ισχυρή παρουσία στις προτάσεις τους.

    Δεν γίνεται παρά να μη λατρέψεις τα Γαλλικής καταγωγής χειροποίητα vegan κεριά και τα μοναδικά αρωματικά χώρου δημιουργημένα από κορυφαίους αρωματοποιούς της Grasse – της Μέκκας της Γαλλικής αρωματοποιίας – που με την διακριτική τους μυρωδιά ντύνουν στιγμές της καθημερινότητας. Όσο και για τα σαπούνια και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που κατασκευάζονται με φυσικά συστατικά, χειροποίητα από τοπικούς παραγωγούς της Μασσαλίας σε μικρές ποσότητες, είναι value for money και υπέροχα.

    Κι όλα αυτά σ’ένα περιβάλλον βγαλμένο από τις βίβλους του design, λιλιπούτειο σαν showrooms που συναντάς μόνο σε ταξίδια στο εξωτερικό, με την συμβουλή και την αρωγή των 2 συνεργατών μια ερώτηση μακριά. Τα προϊόντα τους μπορείς να τα προμηθευτείς και online, στο www.avantgarde-objects.com

    Λίγα λόγια για τους ιδιοκτήτες:

    Ο Κωνσταντίνος είναι interior designer, έχει σπουδάσει στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μιλάνο διακόσμηση, είναι εικαστικός και έχει εργαστεί ώς σύμβουλος διακόσμησης , designer & art director σε όμιλους εταιριών.

    Ο Γιώργος είναι interior stylist έχει σπουδάσει γραφιστική και διακόσμηση και έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως κεντρικός διακοσμητής μεγάλου brand και σύμβουλος διακόσμησης.

    Avantgarde Objects
    Πανεπιστημίου 41, Αθήνα, τηλ. 2160044900
    www.avantgarde-objects.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ιστορικά και σύγχρονα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα που ανεβάζουν στροφές στην γλυκιά απόλαυση

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot