spot_img
More

    White Monkey: Christmas exotica vibes στο γκρουβάτο tiki bar του Χαλανδρίου

    Αν ήταν προορισμός θα ήταν κάποιο εξωτικό θέρετρο στην Πολυνησία, αν ήταν εποχή θα ήταν καλοκαίρι, αν ήταν φαγητο θα ήταν sushi, αν ήταν κοινωνική περίσταση θα ήταν σίγουρα party κι αν ήταν ποτό θα ήταν ένα περιποιημένο tiki cocktail. Είναι όλα τα παραπάνω, στο White Monkey, ένα στέκι που έχει γαλουχήσει πλέον μια ολόκληρη γενιά, κι έχει αναδειχθεί σε place to be για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα ξεχωριστά.

    Εν αρχή τα vibes, κοσμοπολίτικα, ζεν αλλά casual, φιλόξενα κι ανεπιτήδευτα, με την υπόσχεση ότι εδώ θα γίνεις μια παρέα με όλους. Τα parties του έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, καθημερινά και μ’έναν άλλο dj στα decks του και διαφορετικά είδη μουσικής από mainstream μέχρι ροκιές. 

    Μετά είναι η έμπειρη μπάρα του, της οποίας τα ηνία έχει ο ικανότατος Φαίδωνας Παπακωνσταντίνου, που πριν προλάβεις να ρωτήσεις «τι θα πιούμε σήμερα» σ’έχει κόψει και σου έχει ετοιμάσει το cocktail των ονείρων σου. Το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη ομάδα, που απαρτίζεται από παιδιά με χαμόγελο κι αυτή την ωραία διάθεση που και σκασμένος να πας θα σου φτιάξουν την ημέρα.

    Η κουζίνα του θα μπορούσε να «σταθεί» κι από μόνη της – τελευταία μάλιστα το επισκέπτονται αποκλειστικά για φαγητό, στον επάνω όροφο. Και τρώνε τα εκμαυλιστικά Surf & Turf rolls, τα οποία παντρεύουν γαρίδα tempura με τατάκι από μοσχάρι – σ’ένα roll απόλυτης ηδονής με miso, τραγανό καλαμπόκι και μαγιονέζα με lime – poké bowls με βραστές γαρίδες, το αναζωογονητικό σεβίτσε από λαβράκι. 

    Εδώ θα έρθεις – κυριότερα και πάνω απ’όλα όμως – για ποτό. Ο κατάλογος των signatures τα δίνει όλα, φιλοξενώντας κορυφαίου επιπέδου κοκτέιλ: Εμπνευσμένο από τη θρυλική ιαπωνέζα ηθοποιό, βεντέτα και εξωτική χορεύτρια, το Tura Satana είναι ένα από τα αγαπημένα μας της νέας σεζόν, με τζιν, ένα cordial από Ginger, Passion Fruit και δαμάσκηνο! Εκρηκτικό, φλοράλ, δροσερό και σούπερ σέξι. Εξαιρετικό και το Machete Kills, με mezcal, λάιμ, γλυκό μάνγκο, τσίλι και φρέσκο κόλιανδρο.

    Οι γιορτές το βρίσκουν ήδη σε πολύ ανεβασμένες τροχιές, με limited edition cocktails όπως το Santa Knows, ένα milk punch που παντρεύει κονιάκ με ρούμι, αρωματισμένα με κεράσια, βότανα και μπαχαρικά, μαζί με φυτικό γάλα, με όλο αυτό το festive mood να κορυφώνεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το καθιερωμένο ξέφρενο party, για να γίνει το πέρασμα στη νέα χρονιά με τον πιο γ*μάτο τρόπο!

    White Monkey
    Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι, τηλ. 6972446697
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Christmas in Athens: 21 απολαυστικές προτάσεις για έξοδο, φαγητό, ποτό & γλυκό

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot