spot_img
More

    Sexopolis: Μια ολιστική εμπειρία στο σεξ, στο Χαλάνδρι

    Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές του κέντρου του Χαλανδρίου, κάπου απόμερα και ταυτόχρονα τόσο επιδεικτικά φανερά και αβανταδόρικα, ο οραματιστής και ιδιοκτήτης του Sexopolis, Βασίλης Κουγιουμτζίδης, μας προσκαλεί να περάσουμε τις πύλες του και να εξερευνήσουμε τη σεξουαλικότητα μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχική και σωματική μας υγεία.

    Φωτεινό, φρέσκο και αναπολογητικά απαλλαγμένο απο taboo, το Sexopolis είναι τελικά όλα όσα ευχόσουν να συναντήσεις σε ένα sex shop έν έτει 2024. 

    Ανεβαίνεις τα δύο σκαλοπάτια για να περάσεις το κατώφλι του καταστήματος κι η μυρωδιά της αλατισμένης καραμέλας σε συνδυασμό με μια αύρα καθαριότητας και φρεσκάδας κλέβει ήδη την παράσταση και σε οδηγεί σε έναν κόσμο διαφορετικό, οπού τα πάντα κινούνται γύρω από το σεξ, χωρίς όμως να γίνονται χυδαία. Αμέτρητα dildos και σφήνες, τεράστια ποικιλία σε λιπαντικά, λάδια σώματος και προφυλακτικά – κι ακόμα δεν έχουμε μπει σκεφτείτε στον κυρίως χώρο του – που οι ίδιοι το ονομάζουν Kinky Zone και που εκεί θα βρείτε οτιδήποτε έχει σχέση με BDSM κι όχι μόνο.

    ‘‘Θελήσαμε να σπάσουμε τις προκαταλήψεις του χώρου, προβάλλοντας την ουσιαστική μας άνεση σχετικά με τη χρήση των sex toys και τη βαθιά γνώση μας επάνω στο αντικείμενο και πιστεύω πως τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ καλά ως τώρα’’, εξηγεί ο Βασίλης. ‘‘Η επίσκεψη στο χώρο μας και η αγορά ενός sex toy στοχεύουμε να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία κι όχι απλά μια εμπορική συναλλαγή. Είναι μια εμπειρία που δεν τελειώνει με την απομάκρυνση από το κατάστημα, καθώς είμαστε δίπλα στον πελάτη και μετά την αγορά, παρέχοντας του τις πληροφορίες που χρειάζεται για το προϊόν που μόλις απέκτησε’’.

    ‘‘Η φιλοσοφία της εξυπηρέτησης σε καταστήματα με ερωτικά παιχνίδια είναι κάπως συγκεχυμένη κι ελλιπής, οπότε προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το δικό μας μοντέλο, το οποίο είναι εντελώς ανθρωποκεντρικό και με όλα του τα πλοκάμια απλωμένα γύρω από την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η φιλική διάθεση από όλους, η ζεστή αντιμετώπιση, η απαιτούμενη διακριτικότητα που αξίζει στον καθένα μας κι η γνώση του αντικειμένου, είναι αδιαπραγμάτευτα στη δική μας πόλη του σεξ’’, συμπληρώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Βασίλης.

    

‘‘Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο τμήμα του e-shop, ενώ η διαδικτυακή μας ομάδα εργάζεται καθημερινά για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν μέρα με την μέρα. Σε εμάς – είτε είσαι ένας πελάτης που μπήκε στο φυσικό κατάστημα, είτε είσαι κάποιος που έκανε τη διαδικτυακή του βόλτα κι αγόρασε κάτι από το e-shop – λαμβάνεις ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση κι απολαμβάνεις τα ίδια προνόμια σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση και την αγοραστική εμπειρία’’.

    ‘‘Η οντότητα του Sexopolis έχει σταθερή παρουσία σε εκθέσεις ανά τον κόσμο, μαθαίνοντας για όλες τις καινούργιες τεχνολογίες και τα καινούρια προϊόντα, με σκοπό τη συνεχή ανανέωση του καταστήματος και τον εμπλουτισμό του με καινούρια προϊόντα. Η επιμόρφωση του προσωπικού πραγματοποιείται συνεχώς με ταξίδια στο εξωτερικό και σεμινάρια επάνω στο αντικείμενο, με σκοπό την απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα των ερωτικών παιχνιδιών & αξεσουάρ. Η Νατάσα κι η Έλενα βρίσκονται πάντα εκεί για να απαντήσουν σε κάθε απορία και να βοηθήσουν στην επιλογή του ιδανικού προϊόντος για εσάς, προσφέροντας έτσι μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς’’.

    Το σεξ με όλες του τις προεκτάσεις είναι η φυσική πηγή ηρεμίας που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα για να ισορροπήσει την συνεχή πίεση της καθημερινότητας. Είναι μια συνεχής πηγή ευεξίας του ανθρώπινου οργανισμού κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα θα μπορούμε να αντιληφθούμε τον κόσμο γύρω μας και να τον απολαύσουμε. Βιώνοντας άλλωστε μια υγιή σεξουαλική πραγματικότητα στην καθημερινότητα μας, βοηθάμε το σώμα και το μυαλό μας να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση!

    Sexopolis
    Καραολή Δημητρίου 19, Χαλάνδρι, τηλ. 2118004882
    www.sexopolis.gr | Instagram | Tik Tok | Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας μεζεδοπωλεία για καλό φαγητό και αξέχαστες κατανύξεις

    Υπάρχει μια μαγεία στα μεζεδοπωλεία. Λίγο το ελληνικό μας ταμπεραμέντο, λίγο το καλό φαΐ που μοιράζεται και ενισχύει τις...

    Specialty Coffee: 27 σημεία στην πόλη που σερβίρουν την αγαπημένη μας συνήθεια στην πιο τέλεια της εκδοχή

    Την τελευταία δεκαετία μια καινούργια φιλοσοφία αναδύθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φτάσει για τα καλά μέχρι τη χώρα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot