spot_img
More

    Στο Home Burger Bar η απόλαυση παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις

    Όταν ακούς τη λέξη burger, αμέσως στο μυαλό σου ξεπηδάνε εικόνες από ζουμερά μπιφτέκια, τυρί που λιώνει ηδονικά, τραγανό bacon, και αυγό να κυλάει σα λάβα ανάμεσα σε δυο αφράτα buns. Εικόνες που σου ανοίγουν την όρεξη για ένα γεμάτο λαχτάρα τετ-α-τετ με το πιο χορταστικό έδεσμα της street κουζίνας. Αν θες να το γευτείς στην καλύτερη του εκδοχή και στους πιο χορταστικούς συνδυασμούς, ο προορισμός είναι ένας και ονομάζεται Home Burger Bar.

    Εξαιρετικό περιβάλλον, με urban αισθητική θα σε υποδεχτεί στο χώρο σαν πολύτιμο καλεσμένο για να σε οδηγήσει σε μονοπάτια υπέρτατων απολαύσεων, ικανοποιώντας κυριολεκτικά κάθε γαστριμαργική σου φαντασίωση. Τα καλύτερα υλικά δένουν μεταξύ τους σε πιάτα σκέτους πειρασμούς, με πυξίδα την απόλυτη ποιότητα και το κορυφαίο αποτέλεσμα, σε γενναιόδωρες μερίδες και με εντυπωσιακό food styling. Εννοείται εδώ είναι το σπίτι του υπέρτατου burger, με επιλογές κλασσικές όπως ένα cheeseburger στην καλύτερη εκδοχή τους, αλλά και πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς που δε βρίσκεις πουθενά αλλού. Ο κατάλογος είναι μακρύς και περιλαμβάνει από smash ως chicken και quesadilla burgers, που εντυπωσιάζουν την οπτική σου αισθητική και καλύπτουν κάθε δυνατή απαίτηση.

    Η Gourmet σειρά περιλαμβάνει απίθανες γευστικές αναμίξεις των πιο high quality υλικών. New York burger (με ψωμάκι brioche, καπνιστή μπριζόλα στη σχάρα, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, iceberg, bbq sauce & μαγιονέζα) και Jim Beam (με ψωμάκι brioche, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, μπέικον, λιώμενο τυρι cheddar, onion rings, ντομάτα, iceberg & sweet bourbon sauce) που συνοδεύονται πάντα από πατάτες deluxe και potato sauce, είναι οι απόλυτες ναυαρχίδες απόλαυσης, που θα βάλουν στη συνείδησή σου την έννοια burger αρκετά επίπεδα ψηλότερα!

    Λίγο πριν φτάσει η ιερή εκείνη ώρα που θα κρατήσεις στα χέρια σου το πολύτιμο μοσχομυριστό burger , μπορείς να καλύψεις το μικρό χρόνο αναμονής, δοκιμάζοντας δροσιστικές σαλάτες με ολόφρεσκα λαχανικά και πολύ ενδιαφέρουσες sauces ή τραγανά ορεκτικά, όπως mozzarella sticks, onion rings ενώ για τους καλοφαγάδες ζουμερά smoked bbq ribs, είναι το καλύτερο ζέσταμα για αυτό που έπεται. Πολλοί βέβαια επισκέπτονται το Home Burger Bar για τα ξεχωριστά main dishes, όπως το διάσημο spare ribs plate. Πρόκειται για καπνιστά παϊδάκια χοιρινά μαριναρισμένα με μήλο & μπαχαρικά για ώρες ψημένα στη σχάρα, μελωμένα και τραγανά, με γαρνιτούρα της επιλογής σου, που θα αράξουν το δικό τους σημάδι στο γευστικό μνημονικό σου.

    Ο κατάλογος με επιλογές είναι πολύ πλούσιος και σε περιμένει να ανακαλύψεις τον δικό σου αγαπημένο γευστικό προορισμό, όπως ότι και να επιλέξεις, φρόντισε να κρατήσεις σίγουρα τον απαραίτητο χώρο για φαντασμαγορικό γλυκό, όπως ένα λαχταριστό American cheesecake με αφράτη κρέμα ή ένα μεστό σουφλέ σοκολάτας που θα απογειώσουν την αίσθηση ευχαρίστησης και πληρότητας. Το Home burger bar, στα έξι καταστήματα που διαθέτει εντός και εκτός Αθηνών, διδάσκει με τον πιο γενναιόδωρο και ακαταμάχητα νόστιμο τρόπο πως είναι ένα επιτυχημένο, απόλυτα χορταστικό burger.

    Home Burger
    Λ. Βουλιαγμένης 258, Αγ. Δημήτριος, τηλ. 2109710006
    Δημ. Γούναρη 172, Γλυφάδα, τηλ. 2109639000
    Βησσαρίωνος 9, Κολωνάκι, τηλ. 2103388191
    Κ. Παλαιολόγου 99, Χαλάνδρι, τηλ. 2106898232
    Ζωσιμάδων 16, Πειραιάς, τηλ. 2104170600
    www.homeburger.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

    Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

    Χαλάνδρι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot