spot_img
More

    Quinta Essentia: Η πεμπτουσία των αρωμάτων μέσα από τα πιο φινετσάτα, οικολογικά κεριά σόγιας

    Ο κόσμος μας, όπως τον αντιλαμβανόμαστε, διέπεται από νόμους της ύλης και της ενέργειας, που πολλές φορές μας επηρεάζουν σε υλικό αλλά και σε ενεργειακό επίπεδο. Από την αρχαιότητα, ως τις μέρες μας θεωρείται ότι στη Φύση κυριαρχούν τέσσερα στοιχεία ή ουσίες (γη, νερό, φωτιά και αέρας), αλλά και ένα πέμπτο στοιχείο άυλο, λεπτοφυούς ενέργειας, που περιβάλλει τα πάντα και υπερτερεί όλων. Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι το ονόμασαν αιθέρα, οι ινδουιστές akasha και οι αλχημιστές πεμπτουσία ή quinta essentia. Ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία δομούν τον κόσμο των ανθρώπων, ο αιθέρας δομεί τα αστέρια, τους πλανήτες και γενικότερα το άπειρο σύμπαν και το άυλο που μας περιβάλλει!

    Σε μια ιδανική κατάσταση, όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε σε μια αιθερική κατάσταση, πνευματικής ανάτασης και διαυγείας που μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από άκρως χαλαρές συνθήκες. Ο πιο απλός τρόπος για να κάνουμε το πρώτο βήμα, είναι να αποσυμπιέσουμε το χώρο αλλά και το πνεύμα μας με τη βοήθεια κεριών αλλά και αρωμάτων που καταπραΰνουν κάθε αίσθηση. Το Quinta Essentia έχει σκοπό να μας προσφέρει όλα εκείνα τα προϊόντα που θα γίνουν οι αρωγοί μας προς την αισθητηριακή ανάταση, δημιουργώντας ένα αίσθημα που θα υπερτερεί όλων.

    To Quinta Essentia γεννήθηκε το 2021 μέσα στην εσωστρέφεια της καραντίνας από την καθηγήτρια αρωματοθεραπείας Ελένη , που για να κρατήσει το ενδιαφέρον των μαθητριών της στο ΙΕΚ, ξεκίνησε να τους μυεί σε συνταγές με βάση τα αιθέρια έλαια όπως τα σαπούνια και bath bombs. Κάπως έτσι συνειδητοποίησε κι η ίδια πως εκείνη την ώρα αισθανόταν πολύ δημιουργική και ανυπομονούσε για το μάθημα. Σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα κεριά αποφάσισε να το ξεκινήσει σαν χόμπι. Στη πορεία όμως η πολύ μεγάλη ανταπόκριση της έδειξε τον δρόμο του νέου, φωτεινού της επαγγέλματος.

    Υπέροχα κεριά σόγιας, αρωματισμένα με τα πιο λεπτοφυή αρώματα, αλλά και διακοσμητικά, για να χαρίζουν μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα με προσεγμένη αισθητική, σε περίτεχνα σχήματα και πολύ προσεγμένες γυάλινες και επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες, που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο. Η επιλογή κεριών σόγιας είναι σημαντική καθώς αποτελούν μια φυσική εναλλακτική πρόταση, φιλική προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Με αργή καύση αλλά και αιθέρια έλαια που τους επιτρέπουν να μυρίζουν ακόμα και σβηστά, εκπέμπουν πάνω από 90% λιγότερη αιθάλη από τα κοινά κεριά, είναι οικολογικά, χωρίς κατάλοιπα, καθαρίζονται εύκολα και είναι vegan καθώς δε χρησιμοποιείται καμία ζωική ύλη κατά την παραγωγή ή χρήση τους.

    Πέραν από τα πολύ ντελικάτα κεριά σόγιας στο Quinta Essentia θα βρεις υγρά αρωματικά για τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, diffusers για κάθε πιθανό χώρο, πάντα με πολύ ψαγμένα αρώματα, ακόμα και αρωματικά αυτοκινήτου, ώστε να δίνονται σε κάθε στιγμή μας νότες ευεξίας και ψυχοσωματικής αποσυμπίεσης, μέσα από το παιχνίδισμα των αρωμάτων.

    Τα ξεχωριστά αριστουργήματα του Quinta Essentia, φτιάχνονται με την αμέριστη φροντίδα και αγάπη της δημιουργού τους, στοιχεία που αντιλαμβάνεσαι ως μέρος της θετικής ενέργειας που εκπέμπουν, γεγονός που τα καθιστά την ιδανικότερη επιλογή ως πρωτότυπη μπομπονιέρα για γάμους και βαφτίσεις. Με την ιδιαίτερη φινέτσα τους θα είναι το καλύτερο αναμνηστικό από τις πιο ευτυχισμένες σας στιγμές. Για να επιλέξεις το αγαπημένο σου προϊόν που θα αρωματίσει με αιθερική δυναμική τη ζωή σου, αλλά και για να ενημερωθείς για όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αρωμάτων, μπορείς να επισκεφτείς το πολύ χαριτωμένο www.quintaessentiacandles.com κι ένας νέος κόσμος θα ανοίξει μπροστά σου!

    Quinta Essentia τηλ. 6942858380
    www.quintaessentiacandles.com
    | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Τσάρκα για τυλιχτό: Που θα φας τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα

    Με τη στάμπα της εθνικής νοστιμιάς, το σουβλάκι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό ούτε τα σύγχρονα streetfoodάδικα γιατί ξέρει ότι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot