spot_img
More

    Η αυθεντική εμπειρία χαλάρωσης, φροντίδας και πολυτέλειας με την υπογραφή της crème inc.

    Τι είναι γαλήνη στη ζωή, αν όχι μικρές στιγμές που κατευνάζουν το μέσα μας; Μικρά και απλά πράγματα, όπως η απαλή φλόγα ενός κεριού που τρεμοπαίζει ή ένα αιθέριο άρωμα που καταπραΰνει τις αισθήσεις, μπορούν να δράσουν τόσο θετικά στην ψυχοσύνθεση μας και να μας αλλάξουν άρδην την διάθεση.

    Είναι θαυμαστός ο κόσμος των κεριών και κρύβει μια μαγεία πέρα από τη συμβατική συμβολή στην καλαίσθητη όψη ενός χώρου. Είναι μια ήρεμη αφετηρία για ενδοσκόπηση, μια παύση από τη «φασαρία» της καθημερινότητας, μια μικρή φωτεινή εστία που μας φέρνει κοντά με τον εαυτό μας αλλά και με όσους αγαπούμε.

    Με ακριβώς αυτό το όραμα γεννήθηκε η crème inc, φωτίζοντας το μονοπάτι που οδηγεί στην ανακάλυψη του νοήματος και του σκοπού στη ζωή μας. Πρεσβεύει ένα intentional lifestyle και ενθαρρύνει την αναζήτηση των σημαντικών πραγμάτων που χρειαζόμαστε στη ζωή μας για νιώθουμε ευτυχισμένοι, γεμάτοι και ισορροπημένοι.

    Ένα 100% conscious chosen brand, με σαφή προσανατολισμό προς τη βιωσιμότητα, η crème inc δημιουργεί εξαιρετικής ποιότητας κεριά για να συνοδεύουν κάθε μικρή ιεροτελεστία, χαλάρωσης κι επαφής, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες ασφαλείς για σένα και φιλικές προς το περιβάλλον. Κάθε ιδιαίτερη συλλογή, παρασκευάζεται από φυσικό κερί καρύδας κι ελαιοκράμβης, χωρίς πρόσθετα, ενώ τα φυτίλια είναι από λινό και βαμβάκι ή από φυσικό ξύλο ώστε να εξασφαλίζουν καθαρή καύση, χωρίς αιθάλη προσφέροντας μια ευχάριστη κι ασφαλή εμπειρία.

    Η Aromatherapy Collection, ενσαρκώνει όλα τα παραπάνω, συνδυάζοντας αποκλειστικά και μόνο φυσικά υλικά ώστε να είναι 100% all natural. Τα μείγματα αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται αποτελούν την πιο αγνή μορφή αρώματος, ενώ φέρουν και τις ευεργετικές επιδράσεις τις αρωματοθεραπείας που λειτουργεί σε σωματικό, νοητικό αλλά και ψυχικό επίπεδο. Υπέροχα συνονθυλεύματα που ξυπνούν αναμνήσεις, χαλαρώνουν τις αισθήσεις και διεγείρουν το πνεύμα, ανάλογα με τους συνδυασμούς, θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. 

    Η Signature Collection με πάνω από 90% φυσικά υλικά, υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση, με κάθε κερί να διηγείται μια μοναδική ιστορία, μέσα από τη μοναδική γοητεία των αρωμάτων. Η σειρά αυτή συνδυάζει μεθυστικά αρώματα με μεγάλη διάρκεια κι έντονα χρώματα που ταιριάζουν με κάθε διάθεση και κάθε χώρο, ενώ εδώ σε περιμένει μια αναπάντεχη ανακάλυψη! Σε κάποια από τα κεριά της σειράς, το άρωμα αλλάζει κατά τη διάρκεια της καύσης. Τα triple-layered κεριά, είναι μοναδικά σχεδιασμένα για να ανεβάζουν την εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Προσδίδοντας κάθε φορά μια άλλη αύρα στο χώρο.

    Αν είσαι λάτρης των νέων τάσεων, θα ξετρελαθείς με τη σειρά all natural wax melts, με αιθέρια έλαια και αποξηραμένα λουλούδια, ενώ αν είσαι λάτρης των χειροποίητων κεραμικών θα λατρέψεις τη σειρά Clay Creations, η οποία γεννήθηκε από τη δημιουργική συνεργασία με μια νέα, ταλαντούχα κεραμίστρια. Ο λιτός θερμαντήρας για melts και το χαριτωμένο βάζο diffuser, φτιαγμένα στο χέρι σε τόνους λευκούς και της άμμου, προσδίδουν φινέτσα και μια minimal κομψότητα, όπου και να στολιστούν.

    Όταν η πόρτα κλείνει, κάθε θόρυβος και όχληση παύει. Τώρα βρισκόμαστε στο δικό μας καταφύγιο, εδώ που υπάρχει ηρεμία, ασφάλεια και χώρος για χαλάρωση, ενδοσκόπηση και μεταμόρφωση. Εδώ ανάβει η φλόγα των δημιουργιών της Crème inc. Μια φλόγα που κρύβει στη ζεστασιά της, μια ολόκληρη φιλοσοφία και που σε καλεί να την αναζητήσεις.

    crème inc
    τηλ. 2103511636 | www.creme-inc.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    10 εστιατόρια που ανεβάζουν τον πήχη της αθηναϊκής γαστρονομίας

    Από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστια κι οπουδήποτε ενδιάμεσα, επιλέγουμε δέκα εστιατόρια υπόδειγμα για την πόλη. Με τη...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot