spot_img
More

    Κορυφαία προϊόντα προσωπικής περιποίησης και ιδιαίτερα κεριά χώρου, από την ραγδαία αναπτυσσόμενη ThraCo cosmetics

    Είναι πολύ σημαντικό για την ευεξία μας, να φροντίζουμε η καθημερινότητά μας να έχει ποιότητα, ακόμα και σε μικρές καθημερινές συνήθειες. Από την προσωπική μας περιποίηση, μέχρι τη διαμόρφωση του χώρου μας, κάθε μικρή λεπτομέρεια φροντίδας κάνει τη διαφορά, αλλάζοντας τη διάθεση μας. Όταν δε αυτό αφορά την περιποίηση μας, το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να επιλέγουμε αγνά προϊόντα, που προσφέρουν απλόχερα όλη τη σοφία της φύσης.

    Ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων βιομηχανικής παραγωγής, όχι και τόσο φιλικών προς το περιβάλλον, η αναζήτηση για πραγματικά ωφέλιμα και ευεργετικά μέσα περιποίησης ίσως είναι δύσκολη, καθώς υπάρχει ελλιπής ενημέρωση. Όμως αν το ψάχνεις προς την αλλαγή φιλοσοφίας του τι καταναλώνεις, η εταιρία Thraco είναι εδώ, για να σου προσφέρει τις καλύτερες εναλλακτικές για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, αλλά και υπέροχα κεριά που θα αρωματίσουν και θα φωτίσουν με τον καλύτερο τρόπο το χώρο σου.

    Η ThraCo (Thracian Cosmetics) ξεκίνησε την καινοτόμα πορεία της το 2019 στην Ξάνθη, ως αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας «ζύμωσης» ανθρώπων που ασχολούνται χρόνια στον χώρο της παραγωγής, της κοσμετολογίας και της αισθητικής που ένωσαν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν προϊόντα ομορφιάς, υψηλής ποιότητας, αισθητικής, με τις πιο ευεργετικές ιδιότητες.

    Χωρίς χημικά συντηρητικά, προσθήκη τεχνιτών επιφανειοδραστικών ουσιών (SLS και SLES) και ενάντια στη δοκιμή πάνω σε ζώα, υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα.

    Εδώ θα βρεις μια ιδιαίτερη ποικιλία σαπουνιών ψυχρής μεθόδου επεξεργασίας, που ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τις ευεργετικές ιδιότητες των υλικών τους σε υψηλά επίπεδα. Κατάλληλα για το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά, ανάλογα με τις πρώτες ύλες, έχουν υπέροχα αρώματα και υψηλές επιδόσεις, ενώ υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου, custom made σαπούνι, με την καθοδήγηση των ειδικών και ανάλογα με τις εξατομικευμένες σου ανάγκες. Φυτικά καλλυντικά, όπως κρέμες σώματος, lip balms ελαία προσώπου και σώματος, όπως λάδι για μαύρισμα ή λάδι με εντομοαποθητική δράση και υγρό σαπούνι χεριών εγγυώνται κορυφαία περιποίηση και λαμπερό δέρμα!

    Και έπειτα είναι τα πολύ ξεχωριστά κεριά που σίγουρα θα κατακτήσουν όλες σου τις αισθήσεις. Ένα νέο project,βασισμένο στη zero waste φιλοσοφία, τα κεριά παράγονται από σόγια, και τοποθετούνται σε επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες, ομορφαίνοντας το χώρο, χωρίς όμως να επιβαρύνον το περιβάλλον. Με ξεχωριστά αρώματα, όπως κολοκύθα, σύκο θα κάνουν το χώρο σου να μοσχομυρίσει με το λεπτεπίλεπτο άρωμά τους, ενώ σύντομα αναμένουμε το bibliotheca antiqua από ελαιοκράμβη και καρύδα, που θα κλέψει καρδιές. Πέραν από τα κεριά, η ThraCo παρασκευάζει υπέροχα wax melts και diffusers, για ένα διαφορετικό αρωματισμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σου χώρου.

    Μέσα σε μια πολύ φορτωμένη καθημερινότητα, είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια επιβράβευση χαλάρωσης, χρησιμοποιώντας ότι ποιοτικά καλύτερο, φροντίζοντας όμως να σεβόμαστε τη Φύση, που τόσους θησαυρούς μας χαρίζει. Απέδειξε στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς, μέσα από τις ποιοτικές επιλογές της ThraCo, ενώ αν είσαι επαγγελματίας, μπορείς να κάνεις upgrade τις υπηρεσίες σου, συνεργαζόμενος σε επίπεδο χονδρικής με την πιο ανερχόμενη εταιρία κοσμετολογίας της Θράκης.

    ThraCo Cosmetics
    Διομήδεια, Θράκη, τηλ. 2541091310
    www.thraco.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Τα καλύτερα κεμπάπ στην Αθήνα: Μια ευλογημένη χαρά με γεύσεις και αρώματα Ανατολής

    Το κεμπάπ μάλλον εφευρέθηκε από τους άντρες και προς ιδίαν κατανάλωση. Είναι ένας ύμνος στην κρεατοφαγία, ένα σενάριο με...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot