spot_img
More

    Λογιότατος: Tο ατμοσφαιρικό μπαρ με τις λόγιες μουσικές, στο νεοκλασικό της Κυψέλης!

    Το μπαρ Λογιότατος με «moto» μουσικές και πνεύματα, έδωσε και πάλι ζωή στο υπέροχο νεοκλασικό που βρίσκεται στη γωνία της Δροσοπούλου με τη Θήρας, στην Κυψέλη. Ταξιδεύοντας πίσω στο 1922, ο πρέσβης Ιωάννης Λογιώτατος κατοικούσε στο οίκημα το οποίο από τον Δεκέμβρη του 2022 που άνοιξε της πύλες του, εμπνεύστηκε και το όνομα του από εκείνον. 

    Με σεβασμό στην ιστορικότητα του χώρου αλλά και της ξακουστής περιοχής της Κυψέλης, το bar Λογιότατος έχει καταφέρει να δημιουργήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα που αρμόζει σε αυτά. 

    Η όμορφη εξωτερική αυλή που περιβάλλεται από πράσινο, δίνοντας ανάσα δροσιάς τις ζεστές μέρες και νύχτες στην Αθήνα, αλλά κι ο εσωτερικός ψηλοτάβανος χώρος με τους πολυελαίους και τα κάδρα να τραβούν την προσοχή, διατηρεί μια vintage αισθητική, έχοντας όμως και σύγχρονες νότες. 

    Ένα all day bar με καφέ και brunch όσο ο ήλιος είναι ψηλά, με κλασσικά και signature cocktails συνοδευόμενα με bar food, όταν πέφτει το γλυκό σκοτάδι, το Λογιότατος καθιερώνεται πλέον ως το στέκι σύμβολο της περιοχής.

    Οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας γίνεται εύκολα ξεκάθαρο πως για την ομάδα του Λογιότατου, η μουσική είναι η βασική και κρισιμότερη παράμετρος σε ένα μπαρ. Τις καθημερινές οι DJs φροντίζουν την ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς με επιλογές που περιλαμβάνουν από Elvis Presley και Τζένη Βάνου, μέχρι Kendrick Lamar και Εισβολέα. Ο ορισμός του εκλεκτικού freestyle.

    Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το concept είναι: «Τα πάρτι όπως θα έπρεπε να ‘ναι», και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει απενοχοποιημένο κέφι, χωρίς ηλικιακές διακρίσεις και χωρίς παρωπίδες και συστολές. Τελικά… όλοι χορεύουν!

    Τις Κυριακές, μετά τις 7 το απόγευμα, 80’s-90’s party θα σας κάνει να χορέψετε σε ρυθμούς νοσταλγίας, των τραγουδιών που κάποτε ηχούσαν σε όλα τα πάρτι και είτε τα ζήσατε εσείς οι ίδιοι ή σίγουρα τα ακούγατε από τους γονείς σας! 

    Λογιότατος
    Ιωάννου Δροσοπούλου 70, Κυψέλη, τηλ. 2108219005
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Brunch: Η συνήθεια που έγινε λατρεία στην Αθήνα

    Όταν μιλάμε για brunch, υπάρχουν δύο κατηγορίες φανατικών οπαδών: εκείνοι που το απολαμβάνουν κι εκείνοι που το παρασκευάζουν. Το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot