spot_img
More

    Luxury Candles: Το ελληνικό Hygge μυρίζει Μεσόγειο και έχει σπίτι τη Θεσσαλονίκη

    Υπάρχει μια άφατη μαγεία στο άναμμα ενός κεριού, έτσι δεν είναι; 

    Αυτή η μοναχική στιγμή που η φλόγα συναντά το φυτίλι μπορεί να μεταμορφώσει ένα συνηθισμένο δωμάτιο σε ένα καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας. Τα κεριά άλλωστε ανέκαθεν αποτελούσαν πηγή χαλάρωσης, πολύ πριν μελετηθούν οι θεραπευτικές και ευεργετικές τους ιδιότητες σε σώμα και πνεύμα.

    Αρώματα που δημιουργήθηκαν για να γεννούν αναμνήσεις, να ταξιδεύουν και να παίζουν με τη διάθεση και την ενέργεια των ανθρώπων. Σε αυτή ακριβώς την δημιουργία αναμνήσεων και τη σύνδεση αρωμάτων με στιγμές, έχουν βασίσει όλη τους τη φιλοσοφία στην Luxury Candles, μία παραγωγική μονάδα αρωματικών ελαίων, κεριών και home deco προϊόντων με 100% χειροποίητα ελληνικά προϊόντα που βρίσκεται στην καθόλα ρομαντική Θεσσαλονίκη, αλλά τα προϊόντα της ταξιδεύουν πολύ καιρό τώρα σε 24 χώρες παγκοσμίως.

    Η Luxury Candles, έγινε talk of the town το 2020, για το διασημο Coconut Candle με ξύλινο φυτίλι (αυτή τη στιγμή εξάγεται σε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και Αμερική) και ήδη από τότε είναι δικαίως το Νο.1 ελληνικό brand κεριών στα ελληνικά social media. Αλλωστε είναι και η πρώτη εταιρεία με φυτίλι από φυσικό ξύλο στην Ελλάδα.

    Όπως θα σου πουν κι ίδιοι, αν τους ζητήσεις να σου μιλήσουν για το όραμα και το ταξίδι της εταιρείας, η Luxury Candles γεννήθηκε από την ανάγκη να ειπωθεί η ιστορία ενός ταξιδιού μέσα από τα αρώματα και την αισθητική της Μεσογείου.

    Κομψότητα και πολυτέλεια, συνδυάζονται στην εντέλεια συνθέτοντας υψηλής ποιότητας κεριά και φυσικά αρωματικά έλαια, ιδιαίτερες και ξεχωριστές μυρωδιές ώστε να ντύσουν μοναδικά το vibe του προσωπικού σου χώρου και aesthetically pleasing σχέδια με minimal στοιχεία και ιδιαίτερο design, που θα ανανεώσουν και θα δέσουν αρμονικά με το σημείο που θα επιλέξεις να τα τοποθετήσεις.

    Σε μία σου βόλτα στο e-shop τους, θα βρεις εκτός από κεριά υψηλής ποιότητας με φυτίλι από φυσικό ξύλο και αρωματικά χώρου με ελβετικά έλαια καθένα από τα οποία θα συνθέσει μία διαφορετική μνήμη και θα συνδεθεί με μία στιγμή απόλυτου Hygge, Luxury Μπομπονιέρες για τις προσωπικές, πιο ιδιαίτερες και συναισθηματικά φορτισμένες περιόδους της ζωής σου (κεριά και αρωματικά χώρου) αλλά και λόγω των ημερών θα βρεις και τις πασχαλινές λαμπάδες που θα χαρίσεις στα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα και στον εαυτό σου αλλά που τελικά θα λυπηθείς να ανάψεις και ίσως τις κρατήσεις σαν στολίδι!

    Μην παραλέιψεις να περιηγηθείς και στα home deco προϊόντα τους όπου θα βρεις δίσκους, καυστήρες wax melters αλλά και κηροπήγια από οικολογική ρητίνη υγρού γυαλιού σε σχέδια που σίγουρα θα ζηλέψεις. 

    Όλα τα προϊόντα της Luxury Candles, είναι χειροποίητες δημιουργίες, piece by piece με αγάπη και μεράκι και γεννήθηκαν στο Workshop της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Έτσι είναι δέσμευση της εταιρείας το κάθε κομμάτι που θα φτάσει στα χέρια σου να είναι μοναδικό, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με γνώμονα την άριστη ποιότητα των φυσικών υλικών. 

    Luxury Candles
    Πατριάρχου Ιωακείμ 34, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313116967
    www.luxurycandles.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Brunch: Η συνήθεια που έγινε λατρεία στην Αθήνα

    Όταν μιλάμε για brunch, υπάρχουν δύο κατηγορίες φανατικών οπαδών: εκείνοι που το απολαμβάνουν κι εκείνοι που το παρασκευάζουν. Το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot