spot_img
More

    Απόλυτη χαλάρωση με τη φινέτσα της πολυτέλειας στο Four Seasons Hydra

    Ο κοσμοπολίτικος και γραφικός, αέρας, το έντονο άρωμα ιστορίας που διαπερνά κάθε της μικρή γωνία,  είναι τα στοιχεία που κάνουν την Ύδρα τον πιο γοητευτικό, κοντινό προορισμό του Αργοσαρωνικού, για συναρπαστικές αποδράσεις. 

    Ένας άλλος κόσμος, βγαλμένος θαρρείς από παραμύθι, με τα εντυπωσιακά καπετανόσπιτα, και τα πετρόχτιστα οικήματα που αναβλύζουν αρχοντιά, αμφιθεατρικά παρατεταγμένα, πλάι στη θάλασσα, τα πλακώστρωτα δρομάκια και την απουσία αυτοκινήτων, να συνθέτουν το πιο ονειρικό σκηνικό ηρεμίας και χαλάρωσης, εδώ ο χρόνος σταματάει και εσύ μεταφέρεσαι σε κατάσταση αποσυμπίεσης και εξερεύνησης.

    Με την ακόρεστη δίψα ενός ταξιδευτή που ψάχνει νέους προορισμούς σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένες ευ ζην εμπειρίες, δεν μπορεί παρά να οδηγηθείς στο πιο όμορφο σημείο της ‘Ύδρας, το Four Seasons Hydra, εκεί που όλες σου οι αισθήσεις θα ακουμπήσουν σε ένα στρώμα καταπραϋντικής γαλήνης και ανάπαυλας.

    Το πιο παραμυθένιο, πέτρινο αρχοντικό που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής, στέκει περήφανο ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα, τέλεια εναρμονισμένο με το φυσικό του περιβάλλον. Η θέα απεριόριστη, να παρασύρει το βλέμμα σου στα ήρεμα, κρυστάλλινα νερά της παραλίας Πλάκες, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο.

    8 υπέροχες σουίτες διακοσμημένες με θέματα που αντικατοπτρίζουν τις αποχρώσεις και τη διάθεση των τεσσάρων εποχών, αλλά και μια πολυτελής Villa, όλα με απεριόριστη θέα, ξεχωριστό χαρακτήρα και φινετσάτο μινιμαλ στυλ, έχουν ότι χρειάζεσαι για να κάνεις switch off από τη ρουτίνα και να μπεις στον κόσμο της απόλυτης χαλάρωσης . Υψηλών προδιαγραφών ανέσεις και εξυπηρέτηση πολλών αστέρων κάνουν τη διαμονή σου αλησμόνητη.

    Η ιδιωτική παραλία θα σου προσφέρει στιγμές απόλυτης ηρεμίας, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το κύμα , ένα καλό βιβλίο αλλά και τα πιο εύγευστα, δροσερά cocktails που με μεγάλη φροντίδα σερβίρουν από το μπαρ. Και καθώς ως γνωστό, η θάλασσα και ο ήλιος , ανοίγουν την όρεξη, στο εστιατόριο «Η ταβέρνα της Τασίας, θα βρεις τα καλύτερα τοπικά πιάτα, δια χειρός της αγαπημένης μας Τασίας (Αναστασία Ράμπια) μιας από τις τελευταίες μεγάλες μαγείρισσες του νησιού,. Ανάμεσα στα πεύκα, μέσα στην ευχάριστη σκιά της παραδοσιακής αιγαιοπελαγίτικης πέργκολας, και σε ένα υπερυψωμένο σημείο δίπλα ακριβώς από την όμορφη παραλία, θα γευτείς εξαιρετικό πρωινό, γεύμα και δείπνο. Το εστιατόριο είναι επίσης ανοιχτό – και δημοφιλές – και στο κοινό εκτός ξενοδοχείου.

    Οι αυθεντικότερες τοπικές συνταγές, τα πιο εκλεκτά υλικά και μια ταλαντούχα ομάδα μας στην κουζίνα του εστιατορίου δημιουργεί υπέροχα πιάτα ζυμαρικών, εντυπωσιακές σαλάτες με και δελεαστικά ορεκτικά, ξεχωριστά πιάτα με κρέας και άλλα πολλά. Οι έμπειροι σερβιτόροι μπορούν να σας προτείνουν το πιο λαχταριστό ψάρι, πάντοτε ολόφρεσκο από τους τοπικούς ψαράδες της Ύδρας, και ένα εξαιρετικό ελληνικό κρασί για να συνοδεύσετε τις επιλογές σας.

    Το Four Seasons Hydra, είναι ένα καλαίσθητο καταφύγιο που σου προσφέρει ηρεμία και ιδιωτικότητα, παράλληλα όμως βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι της Ύδρας. Οι φιλοξενούμενοί του ξενοδοχείου μπορούν να μετακινηθούν εκεί δωρεάν με το ιδιωτικό του σκάφος, ενώ για θαλάσσιες εξερευνήσεις, υπάρχει δυνατότητα κράτησης για το ιδιωτικό ξύλινο καΐκι 2 καμπίνων που επιτρέπει στους ρομαντικούς και τους περιπετειώδεις να εξερευνήσουν τις μαγευτικές παραλίες της Ύδρας αλλά και να δουν το νησί από άλλη οπτική γωνία.

    Οι αποδράσεις, ολιγοήμερες ή όχι είναι μια ιερή στιγμή, όπου απελευθερωνόμαστε από τα βάρη της καθημερινότητας, ηρεμούμε και φορτίζουμε μπαταρίες. Αυτές οι στιγμές που καταγράφονται στο μνημονικό φωτογραφικά, αξίζουν ότι καλύτερο για να τις αγκαλιάσει με ποιότητα και απόλυτη φροντίδα. Στο Four Seasons Hydra., ανάμεσα στη στιβαρή ενέργεια του βουνού και την ανάλαφρη αύρα της θάλασσας, κάθε στιγμή για σένα θα είναι ένα όνειρο που γίνεται σε κάθε του διάσταση πραγματικότητα!

    Four Seasons Hydra Luxury Suites & Restaurant
    Πλάκες Βλυχού, Ύδρα, τηλ. 2298053698
    www.fourseasonshydra.gr | Facebook | Instagram

    Φωτογραφίες
    Βίκυ Τσατσάμπα
    Γιώργος Αναστασάκης
    Μοντέλα
    Γωγώ Μαγγεράκη
    Κατερίνα Αγγελάκη
    Μάνος Μαρκάκης
    Μυρτώ Πλιάκου

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χαλάνδρι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    8 εστιατόρια στην Αθήνα που μιλούν… άπταιστα ιταλικά (+8 iconic πιάτα από 8 περιοχές της Ιταλίας)

    Όταν ακούς για ιταλική κουζίνα, ο νους σου κατευθείαν πηγαίνει σε πλούσιες μακαρονάδες και πίτσες. Και όχι άδικα, αφού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot