spot_img
More

    Η ανυπέρβλητη αξία των παγωτών Zuccherino, δίνει γεύση στο ιδανικό καλοκαίρι

    Τα Zuccherino, είναι από εκείνα τα ζαχαροπλαστεία, που πάντα βρίσκουν ένα γλυκό τρόπο να συντροφεύουν κάθε καθημερινή αλλά και ιδιαίτερη στιγμή σου, όλες τις εποχές του χρόνου, μέσα από ολόφρεσκες δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Ανάμεσα στις πολλές και καλές επιλογές, περίοπτη θέση λαμβάνουν ασφαλώς τα παγωτά, που κλέβουν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

    Με χαρακτηριστικό επαγγελματισμό, ακρίβεια στις διαδικασίες και ένα μεγάλο συνταγολόγιο που συνεχώς εμπλουτίζεται, τα παγωτά του Zuccherino παρασκευάζονται καθημερινά στα εργαστήρια των καταστημάτων, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά ελληνικό φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας που περνούν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ενώ τα δροσιστικά sorbetto περιέχουν αποκλειστικά φρέσκα φρούτα εποχής.

    Σεβασμός στην παράδοση αλλά ταυτόχρονα και καινοτόμες πινελιές που ακολουθούν τις νέες τάσεις είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες οι gelato masters δημιουργούν νέες γεύσεις που αμέσως κερδίζουν τη θέση τους στην προτίμησή μας.

    Μεστή καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, απογειωτικό φιστίκι από 100% original sicilian pistacchio, διαχρονικό καϊμάκι, Death by Chocolate αλλά και Cookies ή Banoffee είναι τα κλασσικά best sellers, που θα βρεις στις βιτρίνες των Zuccherino, ενώ διάφορες ακόμα γευστικές εκπλήξεις περιμένουν να τις ανακαλύψεις και αυτό το καλοκαίρι, σε κυπελλάκι, χωνάκι, sprinkle cones, wafer cups ή συνοδεύοντας τα πιο εντυπωσιακά βαφλάκια, pancakes και κρέπες.

    Η καλύτερη νέα εισαγωγή που προβλέπεται να κλέψει τις καρδιές μας είναι το gelato burger. Απόλυτα δελεαστικό, παίζει με την εναλλαγή θερμού και παγωμένου, καθώς αποτελείται από ένα αφράτο brioche βουτύρου με μία μπάλα gelato, πραλίνες και toppings της επιλογής μας! Μοιάζει ονειρικό και είναι πεντανόστιμο και χορταστικό!

    Τα Zuccherino ακολουθώντας της ανάγκες της εποχικότητας και με την τεράστια εμπειρία των pastry chefs δημιουργούν ένα πραγματικά μεγάλο αριθμό προτάσεων μέσα στο χρόνο βασισμένων σε κλασσικές αλλά και νέες συνταγές. Τα γλυκά που θα βρεις εδώ, ξέρεις πάντα πως θα είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση. Οι βιτρίνες πάντα περιποιημένες, διαθέτουν από ολόφρεσκα, δροσιστικά cheesecakes, ως τραγανά Millefeuille και παραδοσιακούς Μπαμπάδες, αλλά και πιο μοντέρνους συνδυασμούς γεύσεων, όπως κέικ Monte Carlo με φιστίκι, βανίλια Μαδαγασκάρης και φρούτα του δάσους, Σοκολατόσουπα με κομμάτια brownies και σαφώς τις τραγανές τάρτες που σε προκαλούν να τις γευτείς.

    Τέλος, συνδυάζοντας την εξειδικευμένη γνώση, την επιλογή πιστοποιημένων πρώτων υλών και τον σεβασμό σε ενδεχόμενες διατροφικές ιδιαιτερότητες, τα Zuccherino δημιουργούν μια νέα γευστική εμπειρία, βασισμένη στην απουσία γλουτένης, λακτόζης ή ζάχαρης, ώστε όλοι να απολαμβάνουν ότι τραβάει η καρδιά τους. Γι’ αυτό αλλά και για χίλιους δυο ακόμα γλυκούς λόγους άλλωστε τα Zuccherino αποτελούν go-to σημείο αναφοράς στον ονειρικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής!

    Zuccherino 
    2ας Μαΐου 12, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109357590 
    Πρωτέως & Σειρήνων 48, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109830869 
    Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109830049 
    Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, τηλ. 2103213015 
    www.zuccherino.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τσάρκα για τυλιχτό: Που θα φας τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα

    Με τη στάμπα της εθνικής νοστιμιάς, το σουβλάκι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό ούτε τα σύγχρονα streetfoodάδικα γιατί ξέρει ότι...

    Οι 15 λόγοι που η δυτική πλευρά της Αθήνας θα κρατάει πάντα τα σκήπτρα της τέλειας εξόδου!

    Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, το Χαϊδάρι έχουν τον δικό τους κώδικα στη διασκέδαση. Εδώ ο κόσμος δεν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot