spot_img
More

    To Juicy Grill σφραγίζει την επιτυχία του με τα καλύτερα burgers της πόλης

    Όταν οι συνθήκες ανατρέπουν αυτά που θεωρούμε δεδομένα, πάντα δημιουργείται χώρος για ευκαιρίες επιτυχίας, για τους τολμηρούς και τους προικισμένους με όραμα και εργατικότητα ανθρώπους. Μια τέτοια συνθήκη, στάθηκε η μαγική στιγμή για τον Δημοσθένη Κουβαράκη να δημιουργήσει το Juicy Grill, που μέχρι τώρα, μέσα από συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη, παραμένει συνώνυμο του πιο αγαπημένου burger της Αθήνας.

    Το πρώτο Juicy Grill γεννήθηκε 2011, σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή για την επιχειρηματικότητα και σε μια γειτονία outsider. Ένα μικρό κατάστημα στο Χολαργό, έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αλλάζοντας τον ρουν της ιστορίας του burger στην αθηναϊκή σκηνή. Ένα πραγματικά γευστικό φαινόμενο που έγινε talk of the town, με τεράστιες ουρές να σχηματίζονται για ζουμερό, ακατανίκητο street food, τόσο μα τόσο διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα.

    Από εκεί και πέρα η ιστορία ρέει με έμπνευση και επιτυχία, το κατάστημα μεταφέρεται το 2019 σε μεγαλύτερο χώρο, πάλι στο Χολαργό και ως σήμερα, μετρά ένα αδερφάκι στο κέντρο της Αθήνας και ένα και μοναδικό franchise store,στο Λίβανο. Όλα τα καταστήματα, με το urban στυλ και την πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι λιτές γραμμές και οι καλαίσθητες λεπτομέρειες, σου δίνουν το ίδιο οικείο συναίσθημα, αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα χώρο δικό σου και στέκι αγαπημένο.

    Η φιλοσοφία του Juicy Grill, είναι πιο σοφιστικέ και στηρίζεται όχι μόνο στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά κυρίως στη δημιουργική ανάπτυξη συνδυασμών που βγάζουν τον ουρανίσκο σου από τις τετριμμένες γεύσεις, δίνοντας του νέα ενδιαφέροντα ερεθίσματα, μέσα από υφές και αναμίξεις των πιο ιδιαίτερων υλικών. 

    Με επίκεντρο το ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι που ζυμώνεται καθημερινά in-house και ψήνεται medium-well, τα αφράτα brioche ή bagel ψωμάκια, τα αναπάντεχα ντελικάτα τυριά όπως tallegio, παλαιωμένο cheddar και provolone, αλλά και υλικά που δύσκολα συναντάς σε ένα τυπικό μπεργκεράδικο, όπως chorizo, mac & cheese ή καπνιστή πανσέτα. 

    Με το που βρεις τη θέση σου στο χώρο, το μυαλό σου κολλάει σε εκείνη την ιερή στιγμή που τα χέρια σου θα κρατήσουν το ζεστό, τέλειο σε όλα του burger, καθώς η μύτη σου θα αντιλαμβάνεται ένα σωρό υπέροχα αρώματα. Από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που έχεις, το Smashed Bunga με 2 μπιφτέκια smash, παλαιωμένο cheddar, regato, ψητό λευκό κρεμμύδι, jalapenos, sweet pickle relish και bunga mayo και το Fatty Jam αν αγαπάς το λευκό κρέας, με τηγανητό φιλέτο κοτόπουλο παναρισμένο με panko, καπνιστό provolone, iceberg, ντομάτα, nachos, μαρμελάδα bacon με φυστικοβούτυρο, onion rings και maple mayo σίγουρα θα σου κλείσουν το μάτι. Από την εικόνα ως την επίγευση που σου αφήνει κάθε μπουκιά, νιώθεις ότι τρως στο πιο upscale burger house της Νέας Υόρκης.

    Κάθε δημιουργία στο μενού είναι αφιερωμένη στην αρμονία και την καλαισθησία, με γεύσεις καθαρές, που δεν καλύπτονται από περιττά λιπαρά προς χάριν εντυπωσιασμού. Εδώ η συνταγή δένει χάρη στη σωστή δόμηση και την καθαρή γευστική απόδοση κάθε υλικού στο τελικό αποτέλεσμα. Από τις εντυπωσιακές σαλάτες μέχρι τα grilled dishes, το Juicy Grill βάζει τη γευστική του σφραγίδα με μοναδική αριστοτεχνία.

    Τα ορεκτικά είναι μια ξεχωριστή κατηγορία που δημιουργεί πεταλούδες στο στομάχι. Ζουμερό και spicy Mexican corn me με sriracha chilli σως και παρμεζάνα, Sticky Brioche buns γεμιστά με pulled pork, onion strings, πίκλα κρεμμύδι, chives chilli, smoked paprika mayo και πολύ ιδιαίτερο Sweet Pesto με ψητή γλυκοπατάτα, burrata, confit κρεμμύδι-ντομάτα, salty peanuts, pesto βασιλικού, sriracha honey, ανοίγουν μια street gourmet βεντάλια γεύσεων που αναμφίβολα θα σε συγκλονίσει.

    Στο κέντρο ή στην cool γειτονιά του Χολαργού, το Juicy Grill θα σου χαρίσει τις ωραιότερες γευστικές εμπειρίες και στιγμές που δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις γαστριμαργικών περιηγήσεων. Με fun διάθεση και φινετσάτη φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα, είναι η αγαπημένη μας γωνιά για total pleasure!

    Juicy Grill
    Λ. Περικλέους 37 & Κλειούς, Χολαργός, τηλ. 2155203201 & 2106532707
    Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, Αθήνα, τηλ. 2103229027 & 2103238689
    www.juicygrill.gr | Facebook | Instagram

    Juicy Grill Lebanon
    Central Jounieh, Fouad Chehab Street, Lebanon tel. +9619644933
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα: Premium προορισμοί και προτάσεις για DIY καταστάσεις

    Η Tσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, περίοδος που οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot