spot_img
More

    Η νέα χρυσή εποχή για την επιδερμίδα σου με τη φροντίδα της Estetica Donna

    Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, όπως ακριβώς κι η επιδερμίδα της, ενώ η ομορφιά της εκπέμπεται από μέσα προς τα έξω, ως το αποτέλεσμα της περιποίησης και της αυτοφροντίδας. Αυτό σημαίνει αποδοχή και αγάπη προς το ιερό θηλυκό που ζει στο σώμα μας, σε κάθε ηλικία του κύκλου ζωής. 

    Το δέρμα μας είναι ένας αυτόνομος, ζωντανός οργανισμός με ιδιότητες και ιδιαιτερότητες, που ζητούν διαφορετικού είδους φροντίδα κι αυτή ακριβώς η απαιτούμενη προσοχή στις εξατομικευμένες ανάγκες, ενέπνευσε ολόκληρη τη σειρά της Estetica Donna. Μια σειρά που έβαλε στο επίκεντρο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιουργώντας κρεμικά προϊόντα με ξεχωριστά συστατικά και δραστικότητα που αποτυπώνεται εμφανώς στη φρεσκάδα του δέρματος σου.

    Κάθε μέρα, φροντίζουμε να τροφοδοτούμε την επιδερμίδα ακολουθώντας την καλύτερη πρωινή ρουτίνα βαθιάς ενυδάτωσης με την πιο ολοκληρωμένη κρέμα που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και χαρίζει σφρυγιλότητα στην επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το serum που περιέχει τετραπλό υαλουρονικό. Για τα κουρασμένα μάτια, η κρέμα με ενεργό συστατικό πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, περιορίζει τους μαύρους κύκλους, το οίδημα και τις σακούλες, προσφέροντάς σου ξεκούραστο βλέμμα.

    Οι πιο ώριμες επιδερμίδες λατρεύουν την Antiage cream με πεπτίδια χαλκού, αμινοξέα προλίνη και λυσίνη που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, ενώ το συσφικτικό boost neck είναι το πιο απαραίτητο προϊόν για ένα νεανικό λαιμό. 

    Βεβαίως πριν από τη ρουτίνα μας πρέπει να προηγείται καλός καθαρισμός της επιδερμίδας μας, ώστε να μπορέσει να απορροφήσει καλύτερα την αγαπημένη μας κρέμα και τι καλύτερο από το miceller εμπλουτισμένο με ροδόνερο, άγριο τριαντάφυλλο και καλέντουλα, που αφήνει το δέρμα απαλό, πεντακάθαρο και μοσχομυριστό.

    Για να τονίσουμε φυσικά τα χαρακτηριστικά, με απλό και γρήγορο τρόπο, δυο πράγματα χρειάζεται να έχουμε στην τσάντα. Λαδάκι για τόνωση των βλεφαρίδων και το πιο καινοτόμο προϊόν για αύξηση όγκου των χειλιών της Estetica Donna. Αινιγματικό βλέμμα και ζουμερά χείλη κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις, ενώ το υπέροχο σε υφή και κάλυψη, αντιηλιακό μας προστατεύει άψογα από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Αντηλιακή spf 30 εμπλουτισμένη με λάδι καρύδας, βιταμίνη Ε και αλόη ή αντηλιακή spf 50 με εκχύλισμα σταφυλιού, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό, θα είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι σου κατά της φωτογήρανσης και των δυσχρωμιών.

    Κι επειδή πέραν από το πρόσωπο, καλό είναι να φροντίζουμε και το σώμα, η Estetica Donna, έχει σχεδιάσει ειδικές σειρές που περιλαμβάνουν την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, την ενυδάτωση των χεριών, ακόμα και ειδική κρέμα για την αύξηση της κυκλοφορίας στα πόδια, που θα λατρέψουν όσες κι όσοι ασκούν ορθοστατική εργασία.

    Ειδική μελέτη και προσοχή έχει δοθεί στο θέμα της ακμής, που απαιτεί πολύ συγκεκριμένη διαχείριση. Η κρέμα για ακνεϊκές επιδερμίδες με αμινοξέα κι εκχύλισμα μανιταριών, προσφέρει στυπτική δράση, μείωση του σμήγματος, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τη λιπογένεση. Έτσι αφήνει ένα τέλειο καταπραϋντικό αποτέλεσμα, ανακούφισης κι ενυδάτωσης.

    Δοκίμασε τη σειρά στέλνοντας μήνυμα στο Instagram του brand και επωφελήσου έκπτωσης συστήνοντας και τις φίλες σου!

    Estetica Donna τηλ. 6944293753 | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    #FALL_IN_THE_CITY: Μια δυναμική επιστροφή στην urban έξοδο 

    Αποχαιρετώντας για τα καλά το καλοκαίρι, η πραγματικότητα μας προσγειώνει πλέον στην καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που δε χρειάζεται να...

    Τα Αθηναϊκά concept stores που πρέπει να επισκεφθείς

    Η Αθήνα των σύγχρονων roaring 2020’s είναι φασαριόζικη, απείρως πολύχρωμη, γεμάτη ευκαιρίες, καταιγιστικές εικόνες, πολυεθνική και πολυαρωματική, με μια...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot