spot_img
More

    Burger Ink: Δεν θα αφήσει λεκέ στα ρούχα σου αλλά σίγουρα θα αφήσει στην καρδιά σου

    Φαντάσου να βυθίζεις τα δόντια σου σε ένα ζουμερό, τέλεια ψημένο στη σχάρα μπιφτέκι, καρυκευμένο μοναδικά και φωλιασμένο ανάμεσα σε δύο μαλακά και τόσο όσο, ψημένα ψωμάκια. Η πρώτη μπουκιά στέλνει κύματα umami στον ουρανίσκο σου, ενώ η πλούσια γεμάτη γεύση χορεύει στους γευστικούς σου κάλυκες, αφήνοντάς σε έρμαιο της λαχτάρας σου για περισσότερο. Αν μόλις σου έτρεξαν τα σάλια, μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι πάθαμε δοκιμάζοντας τα burgers (και όχι μόνο) από το Burger Ink.

    Βρεθήκαμε στο Κορωπί, όπου και βρίσκεται το Burger Ink, αποδεικνύοντας πως αν έχεις καλό και ποιοτικό φαγητό ο κόσμος θα σε αγαπήσει και θα κάνει κι αυτό το  το «μικρό ταξίδι» γιατί είναι κοινό μυστικό πως προσφέρει μερικά από τα καλύτερα burgers στο λεκανοπέδιο. Γι’ αυτό άλλωστε η φήμη του εκτείνεται πολύ περισσότερο από την «εγχώρια burger loving σκηνή», έχει φτάσει μέχρι το εξωτερικό και μέχρι στιγμής οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους αφού έχει περισσότερους από 300.000 followers στο TikTok , πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές στα videos τους και 3,5 εκατομμύρια likes στις πλατφόρμες τους.

    Εδώ θα χορτάσει το μάτι σου πρώτα αφού η αισθητική του χώρου είναι ένα κράμα American diner και speakeasy bar κι έπειτα όλο το προσωπικό, θα φροντίσει να χορτάσεις, προσφέροντας σου μία συνολική εμπειρία κι όχι απλά φαγητό. Το πιο βασικό άλλωστε εδώ είναι η ποιότητα και τα φρέσκα υλικά οπότε είσαι ήδη υποψιασμένος πως οτιδήποτε φας είναι  homemade με ολόφρεσκο κρέας κάθε μέρα. Ξεκινάς λοιπόν από τη βάση σου που είναι το homemade μπιφτέκι και μετά κάνεις το απαραίτητο mix & match για πιάτα που θα ταξιδέψουν σε κάθε μπουκιά. Τι μπουκιά; Εσύ θα το αποφασίσεις αυτό και καλή τύχη αν το καταφέρεις εύκολα αφού οι επιλογές σου είναι πολλές κι η μία καλύτερη από την άλλη!

    Alternative burgers, burgers με κρέας της επιλογής σου, signature burgers, Chicken burgers, άπειρες επιλογές ορεκτικών και πατάτας τηγανητής, είναι μόνο μερικά από όσα θα πρέπει να μελετήσεις για να φτιάξεις το ιδανικό σου μενού. Burgers που σε κάθε μπουκιά, αλλάζουν πειράζοντας τον ουρανίσκο σου και μπερδεύοντας σε, ώστε να θέλεις κι άλλο. Από το αλμυρό στο γλυκό, στο spicy και μετά σε κάτι καπνιστό κι έντονο για να καταλήξεις τελικά να γευτείς το απόλυτο!

    Από τα signature burgers, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και δοκίμασε το Sinaloa burger με το πιο ζουμερό μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, σάλτσα avocado, ranch sauce, αυγό τηγανητό και flakes παρμεζάνας, το οποίο συνοδεύεται φυσικά από πατάτες τηγανητές & dip cocktail sauce για να βουτάς χωρίς αύριο. Αν αγαπάς τα μανιτάρια, δοκίμασε οπωσδήποτε το Magic Mushroom burger με creamy mushrooms, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, αυγό τηγανητό και τυρί edam που λιώνει, πριν καταφέρεις να φας τη μπουκιά σου.

    Το πιο alternative και vegetarian burger είναι αναμφίβολα το Orange Haze burger, με μπιφτέκι γλυκοπατάτας του ονείρου, σάλτσα guacamole, sweet chili & φρέσκιες ροδέλες κρεμμυδιού.

    Τη δική του θέση στην καρδιά μας έχει επίσης και το Road Trip burger με τραγανό κοτόπουλο, garlic coleslaw, onion rings, edam & Mississippi BBQ sauce αλλά και το Burning Love burger με κοτόπουλο, cheddar, creamy mushrooms, spicy mayo, και έξτρα crispy frizzled onions, που μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη με την πρώτη μπουκιά.

    Στα πιο fun της εμπειρίας εδώ πρόσθεσε και τη flammable sauce ή τις πολύχρωμες sauce που θα δώσουν άλλη οπτική και σίγουρα άλλο χρώμα στο φαγητό σου. Το burger σου θα «ντυθεί» αν το επιλέξεις εσύ, με μια κρεμώδη σάλτσα τυριού τσένταρ ροζ, μπλε, πράσινη (ροζ από μία πάστα ντομάτας, μπλε από μελάνι σουπιάς σε σκόνη και πράσινο από σπανάκι).

    Θα έλεγε κανείς πως στο Burger ink είναι όλα μελετημένα για να ζητήσεις κι άλλο, να επιστρέψεις ξανά και ξανά και να δοκιμάσεις τα πάντα. Και μάλλον έτσι είναι τελικά! Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του από το φαγητό που θα δοκιμάσεις μέχρι το πόσο «γεμάτος» θα αποχωρήσεις και το πόσο σύντομα θα επιστρέψεις.

    Το Burger ink, μάλλον θα αφήσει έναν υπέροχο γευστικό «λεκέ» στην καρδιά σου, αφού το φαγητό περνάει πρώτα από εκεί!

    Burger Ink 
    Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 205, Κορωπί, τηλ. 2106628485
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μαύρισμα όλο τον χρόνο: Τα καλύτερα solarium στην Αθήνα

    Τέλειο μαύρισμα που διαρκεί. Παλιά ήταν ένας μύθος, τώρα μια πραγματικότητα που μπορείς να αποκτήσεις σ'ένα (άνετο) tanning bed....

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot