spot_img
More

    Η μοναδικότητα των πιο νόστιμων burgers στο The Burger Joint

    Όταν το burger στην Ελλάδα πέρασε τα όρια του απλοϊκού fast food, εξελισσόμενο στην απόλυτη γαστριμαργική street food φαντασίωση, ο χρόνος ήταν Φεβρουάριος του 2011 και τόπος η Γλυφάδα. Στη μικρή στοά της Φοίβης 17, το The Burger Joint, άλλαξε μια για πάντα την κοσμοθεωρία μας, δίνοντας στην έννοια burger μια πιο upscale χροιά και σαφέστατα μια πιο διαολεμένα νόστιμη εκδοχή.

    Η επιτυχία του εγχειρήματος, βασίζεται στη homemade φιλοσοφία, που δίνει πάντα το κάτι παραπάνω στη γεύση, καθώς κάθε βήμα σύνθεσης ενός burger, έχει την αμέριστη προσοχή προς την ποιότητα και την αρτιότητα. Εξαιρετικές φρέσκες ύλες και υψηλών επιδόσεων τεχνικές, αφήνουν το γευστικό τους αποτύπωμα στο τελικό αποτέλεσμα. Από τα πρώτα του βήματα, το The Burger Joint έθεσε ψηλά τον πήχη της ποιότητας των patties με εισαγωγή 100% Black Angus κρέατος από Αμερική και Αυστραλία, μέσα από συνεργασίες με συγκεκριμένους παραγωγούς, που παραμένουν σταθερές μέχρι τις μέρες μας.

    Κι έπειτα είναι εκείνα τα καλοψημένα, αφράτα ψωμάκια που αγκαλιάζουν τις πιο συγκλονιστικές δημιουργίες που έχεις ποτέ γευτεί. Φρεσκοψημένα κάθε μέρα, ακολουθώντας γράμμα γράμμα συγκεκριμένη συνταγή -bj- εμπνεύσεως- με χαρακτηριστικό άρωμα κι ευδιάκριτη γευστική συμβολή. Συνεχίζοντας το «χτίσιμο» του ιδανικού burger, η κουζίνα βρίσκεται καθημερινά σε έναν πυρετώδη ρυθμό, καθώς προετοιμάζονται οι sauces, ο κιμάς πλάθεται με την τέλεια ισορροπία seasoning, ενώ οι πατάτες (κλασσικές και γλυκοπατάτες), καθαρίζονται και κόβονται καθημερινά, ενώ θα τηγανιστούν αποκλειστικά κατά τη στιγμή της παραγγελίας για να φτάσουν στο πιάτο σου τραγανές και χρυσαφένιες.

    Όλες οι επιλογές θα σου ανοίξουν μια νέα σελίδα εμπειρίας, κάποιες όμως εύκολα ενδεχομένως θα κατακτήσουν το μυαλό σου με τα γευστικά τους θέλγητρα. Umami burger, με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και truffle mayo, αντιπροσωπεύει την έννοια umami (δηλαδή νοστιμιά!) με πολύ αναπάντεχο συνδυασμό γεύσεων, ενώ το Redneck Jack, με emmental, bourbon bacon marmalade, τραγανό κρεμμύδι, bourbon glaze και smoked mayo, κερδίζει στα σημεία τις εντυπώσεις.

    Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, το The Burger Joint, δεν ακολουθεί απλά τις τάσεις, τις τελειοποιεί. Έτσι σου δίνει τη δυνατότητα να γευτείς τα πιο ζουμερά smash burgers. Βacon smash, με διπλό smash burger, διπλό cheddar, διπλό μπεϊκον, bourbon bacon marmalade και smash mayo αλλά και Texas smash με διπλό smash burger, διπλό cheddar, μπέϊκον, coleslaw, onion rings και σπιτική σάλτσα bbq, δίνουν διπλή απόλαυση, ενώ έχεις και την επιλογή να κάνεις δικούς σου συνδυασμούς, ακριβώς όπως σε προστάζουν τα γούστα σου. 

    Σαφέστατα η αυλαία για ένα πετυχημένο γεύμα δεν πέφτει χωρίς ένα δροσιστικό cocktail ή ένα περιποιημένο homemade γλυκάκι κι αν μη τι άλλο εδώ είναι masters και στα δυο. Ένα Beast για παράδειγμα, με δυο brownies, ένα scoop χειροποίητου gelato, τριμμένα cookies, πραλίνα φουντουκιού, σιρόπι σοκολάτας-καραμέλας και κακάο, ή ένα κλασσικό NY Cheesecake, με coulis φράουλα, είναι μια αμαρτία που οπωσδήποτε αξίζει να διαπράξεις. 

    Ο χρόνος είναι σύμμαχος προς την επιτυχία για όσους περιβάλλουν με αγάπη και αγνή αφοσίωση αυτό που κάνουν. Μέσα από αυτή την οπτική το The Burger Joint συνεχώς εξελίσσεται και μεγαλώνει, μετρώντας πλέον 3 εστιατόρια και άλλα 3 food trucks, αλλά κυρίως αγαπημένα πρόσωπα που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια εκ των έσω αλλά και πολλούς πιστούς φίλους που απολαμβάνουν τις πιο υπέροχες homemade προτάσεις του, ξανά και ξανά!

    The Burger Joint
    Γλυφάδα:
     Πλ. Νυμφών 1, τηλ. 2108940260
    Νέο Ψυχικό: Σολωμού 4-6, τηλ. 2106712222
    Νέα Σμύρνη: Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 93, τηλ. 2109312500
    www.burgerjoint.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χειροποίητο παγωτό στην Αθήνα: 10 διευθύνσεις που πρέπει να επισκεφθείς

    Δροσερό, γλυκό, αναζωογονητικό, το παγωτό το αγαπάμε, ίσως επειδή τίποτα δεν αιχμαλωτίζει την αυθεντική χαρά και την αθωότητα όσο...

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot