spot_img
More

    Τζένγκα: Το μυθικό επιτραπέζιο που έγινε αγαπημένο στέκι στα Πετράλωνα

    Είναι κι αυτά τα μαγαζιά των οποίων το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών τους (όπως σοφά είπε ο Αριστοτέλης), με λίγα λόγια έχουν την ξεχωριστή τους διακόσμηση, τα ωραία τους ποτά, τις καλές τους μουσικές – αλλά αυτό που σου “αφήνουν” είναι πάνω απ’όλα μοναδικές εμπειρίες, αξέχαστες αναμνήσεις, χαμόγελα. Το Τζένγκα στα Πετράλωνα είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις: παρεϊστικο, χουχουλιάρικο και οικείο, αποτελεί εγγύηση και για τις παροχές του αλλά και για τις στιγμές που θα ζήσεις σε αυτό.

    Ένα γωνιακό μαγαζί, ψηλοτάβανο, διαμορφωμένο με εκατοντάδες εξώφυλλα βινυλίων και γουστόζικα installations όπως η “Σόνια” – το πάθος των ιδιοκτητών για τη μουσική είναι έκδηλο παντού στον χώρο αλλά και στον “αέρα” με επιλεγμένους ήχους στο φάσμα της ροκ και της funk να δημιουργούν το ιδανικό “χαλί” για το ρόφημα ή το ποτό σου. Η μεταμοντέρνα διακόσμηση εμπεριέχει ένα γιγαντιαίο graffiti δια χειρός Δημήτρη Μαρίνη (aka Mufa), έργα από την “Κυκλοθυμία” και ένα “Hall of Fame” με φωτογραφίες διασήμων να απολαμβάνουν τη μέρα τους στο Τζένγκα (μια άριστα εκτελεσμένη οφθαλμαπάτη με τον Michael Jackson να κάθεται στον τριθέσιο καναπέ, τη Janis Joplin, τον Bob Marley, Tupac Shakur, Amy Whinehouse, κ.α.) Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις τα πιο chill πρωινά (έλα για ένα πρωινό καφεδάκι με το laptop σου ή με την παρέα σου), θα γευτείς την πιο μερακλίδικη σπιτική λεμονάδα με τζίντζερ και κανέλα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών και αναψυκτικών.

    Εκεί που θριαμβεύει το Τζένγκα, είναι όταν η μέρα δίνει “πάσα” στη νύχτα και η μπάρα γίνεται ομφαλός για περιποιημένα δροσερά cocktails και από τα ηχεία ακούγονται μουσικές από guest dj’s, με το μαγαζί να γεμίζει με ωραίο κόσμο που περνώντας η ώρα γίνεται μια παρέα. Η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στα dj sets, καθώς διοργανώνονται πολλά happenings, όπως stand up comedy, lives, beer pongs, κλπ.

    Τζένγκα
    Κειριαδών 38, Κάτω Πετράλωνα, τηλ. 2103411499
    .
    .

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Μαρούσι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Είναι ωραίο το Μαρούσι - αν είσαι «βόρειο» παιδί στην καρδιά σου έχει σίγουρα μια θέση το παλιό Village...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot