Ο Χορός των Γεύσεων: Γαϊτανάκι γαστρονομίας και διασκέδασης, σ’ένα μοναδικό μεζεδοπωλείο στην Αργυρούπολη

Οι απανταχού λάτρεις του καλού φαγητού το γνωρίζουν και το επισκέπτονται για τις παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές του, που μαγειρεύονται καθημερινά με μεράκι και αυθεντικά υλικά.

Σ’έναν χώρο που παντρεύει τόσο εύστοχα και ανεπιτήδευτα το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο τόσο υπέροχα δοσμένα, θα απολαύσεις γεύσεις που αποτιούν φόρο τιμής στην Ελληνική γαστρονομία, με επιλογές όπως τυλιχτάρι βολιώτικο, κεφτεδάκια κοζανίτικα, τυρόπιτα κανταϊφιού πολίτικη, παστουρμαδοκεφτέδες – όλα το ένα καλύτερο από το άλλο και σε πολύ λογικές τιμές. Λατρέψαμε τη σχάρα του, με τα πανσετάκια και τα χωριάτικα λουκάνικα στα κάρβουνα, το “πειραγμένο” τόσο-όσο ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, λιαστή ντομάτα και πιπεριά Φλωρίνης (το οποίο είναι μια αποκάλυψη!), αλλά και το “μέτωπο” των θαλασσινών με πιάτα όπως γαρίδες σαγανάκι και καλαμαράκια τηγανητά, καλοτηγανισμένα και πεντανόστιμα.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, live σχήματα αναλαμβάνουν και επιτυγχάνουν να σε ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια με αλησμόνητα τραγούδια, με το μαγαζί να γίνεται μια μεγάλη παρέα. Γιατί ευτυχία είναι στιγμές, κι οι στιγμές που θα ζήσεις στον Χορό των Γεύσεων, είναι εγγυημένα μοναδικές!

Ο Χορός των Γεύσεων
Μαρίνου Γερουλάνου 115, Αργυρούπολη, τηλ. 2109616021
Website | Facebook