spot_img
More

    Le Roi: Κλασικό και διαχρονικό όπως το Rock… και στην Ηλιούπολη!

    Το Le Roi στην Ηλιούπολη συνεχίζει μια παράδοση 34 χρόνων προσφέροντας την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία με ένα mini μουσείο από retro αντικείμενα και μουσικές από 3000 βινύλια

    HomebarLe Roi: Κλασικό και διαχρονικό όπως το Rock... και στην Ηλιούπολη!

    Η πετυχημένη συνταγή Le Roi, είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους και δεν χρειάζεται συστάσεις. Το επιβλητικό κτίσμα πάνω στο μετρό Αγίας Παρασκευής και το στέκι της Πανόρμου με τα φανταχτερά jukebox, τα φλιπεράκια, τις πυξίδες, τις ζυγαριές, τα ταξίμετρα κι άλλα retro κομμάτια συνθέτουν μοναδικά σκηνικά για να απολαύσεις το ποτό, τη μπύρα σου και τις ροκ μουσικές του (πάντα από βινύλια). Αυτή τη συνταγή και φιλοσοφία, απολαμβάνει και το κοινό της Ηλιούπολης τα τελευταία 3+ χρόνια, σ’έναν χώρο που προάγει την αποσυμπίεση, τη χαλάρωση, τα breaks από την καθημερινότητα και παντός είδους φιλικές συναθροίσεις.

    Ανέγγιχτοι από τη… σκόνη του χρόνου παραμένουν και οι 3.000 δίσκοι βινιλίου του «Le Roi», καθώς οι DJs χρησιμοποιούν μόνο αυτούς για τα πατροπαράδοτα classic rock sets τους, παρακολουθώντας την κίνηση του κόσμου και παίζοντας πάντα στην κατάλληλη ένταση. Κάθε Σάββατο, μάλιστα, θα συναντήσεις στα decks τον μετρ του είδους Αλέξανδρο Ριχάρδο. Καλά το κατάλαβες, τo «Le Roi» δε μπορεί να μπει σε κουτάκια – δεν είναι άλλο ένα rock bar, δεν είναι απλά ένα στέκι – είναι τρόπος ζωής, είναι η αγάπη στο παλιό και η προσμονή για το καινούργιο, είναι οι παρέες που χαίρονται να σμίγουν στην αγκαλιά του, είναι οι γενιές που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν με τις μουσικές και τις παραστάσεις του.

    Η cocktail list του, αναβιώνει κλασικά cocktails, ενώ μια επιλογή από 8 draft μπύρες δεν θα αφήσει κανένα ζυθολάτρη ασυγκίνητο. Πολλές ετικέτες από την ενημερωμένη του κάβα παντρεύονται στα shakers των έμπειρων bartenders για να βρουν αποδέκτες σε ενθουσιασμένους ουρανίσκους. Ο παλιός είναι αλλιώς, και το αποδεικνύει εμπράκτως το αιθαλές αυτό rocking time machine, που λέγεται «Le Roi».

    Le Roi
    Σοφοκλή Βενιζέλου 125, Ηλιούπολη, τηλ. 2109711543
    Facebook | Instagram

    Διαβασε επισης