spot_img
More

    Μπιχλιμπίδι: Η απόλυτη εμπειρία ατμίσματος

    Πολλά χρόνια πριν το άτμισμα γίνει mainstream, το 2011, το Μπιχλιμπίδι άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του Πειραιά, στην πολύκοσμη Πραξιτέλους. Η πορεία του συνεχίστηκε με άλλα δύο καταστήματα σε Κερατσίνι και Άλιμο, αλλά και με ένα από τα πιο ενημερωμένα e-shops στην Ελλάδα, το www.mpixlimpidi.net.

    Η αγάπη για το άτμισμα και η κατανόηση των ωφελειών του για την υγεία, έγιναν δράση κατά του καπνού και της κακής συνήθειας του καπνίσματος. Όπως άλλωστε ενημερώνει σε καμπάνιες του το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας, το άτμισμα είναι κατά τουλάχιστον 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα, κάτι που το Μπιχλιμπίδι υπογραμμίζει με τη σειρά του με θέρμη στο αγοραστικό κοινό. Έτσι στο Μπιχλιμπίδι θα βρεις ελεγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα που διασφαλίζουν τη μέγιστη απόλαυση για τον καταναλωτή, αλλά με όλες εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την υγεία του. Το Μπιχλιμπίδι είναι μέλος του ΣΕΕΠΑ και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών του. Δίνει “αληθινές” συμβουλές, όπως θα έδινε κάποιος σ’ένα φίλο του, για καλύτερη ποιότητα ζωής και για μια ολοκληρωμένη και απολαυστική ατμιστική εμπειρία.

    Στον λειτουργικό και μοναδικά διαμορφωμένο χώρο του, μπορεί κάποιος να  διερευνήσει, να ανακαλύψει και να δοκιμάσει μια μεγάλη γκάμα υγρών αναπλήρωσης, από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο premium και εξεζητημένα, και να προμηθευτεί εξοπλισμό και αξεσουάρ υψηλών προδιαγραφών. Είτε είσαι αρχάριος, και διανύεις τα πρώτα σου βήματα στο άτμισμα, είτε “βετεράνος” στο άτμισμα, το Μπιχλιμπίδι έχει κάτι για όλους. 

    Συνεργασίες με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς πιστοποιούν τόσο τη φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια από μεριάς των ιδιοκτητών, όσο δίνουν και εμπιστοσύνη στο κοινό που για χρόνια το επιλέγει και το προτιμάει. Αποκλειστικές συμβάσεις και συνεταιρισμοί με κορυφαία brands , καθώς και δυνατότητα παραγωγής και διαρκή εξέλιξη στην ποιότητα των προϊόντων εγγυάται για το ¨πρόσωπο¨ της εταιρίας .

    Στα προϊόντα του διαρκώς προστίθενται και καινούργια, κρατώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών του ακμαίο και ακονισμένο. Το ίδιο και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, στο οποίο μάλιστα οποιαδήποτε αγορά σου άνω των 29 ευρώ θα σου αποσταλεί δωρεάν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν είσαι.

    Όσοι ενδιαφέρονται να συνεργαστούν επαγγελματικά και έχουν ατμιστικό κατάστημα, το τμήμα χονδρικής του mpixlimpidi είναι εδώ να σας λύσει τα χέρια και να κάνετε την επιχείρησή σας αποδοτική και ανταγωνιστική, με προτάσεις και επιλογές μόνο για εσάς. Διαθέτει τεχνογνωσία, ατμιστική εμπειρία και άριστο τμήμα service.

    Μπιχλιμπίδι
    Λ. Καλαμακίου 53, Άλιμος, τηλ. 2109834550
    Πραξιτέλους 168, Πειραιάς, τηλ. 2109834550
    www.mpixlimpidi.net
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    10+2 bars για τα απόλυτα summer nights στην Αθήνα

    Η Αθήνα είναι τα μπαρ της. Εντάξει, η Αθήνα είναι άπειρα ακόμα πράγματα, αλλά στο πλαίσιο μεγάλων, συναισθηματικών, γενικευμένων...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot