spot_img
More

    Chalet de Crepes: Εκρηκτικοί συνδυασμοί γεύσεων, γενναιόδωρες ποσότητες και ξεχωριστή εμφάνιση, στις πιο εντυπωσιακές κρέπες που έχεις δοκιμάσει!

    Ο πεζόδρομος της οδού Αγίας Λαύρας, στο Αιγάλεω, είναι γνωστός για τα ρακάδικα και τα μεζεδοπωλεία του. Πλησιάζοντας όμως στον αριθμό 11, το σκηνικό μεταβάλλεται και φτάνεις στον ονειρικό κόσμο της κρέπας! Πόσο οικεία και συνάμα γλυκιά η μυρωδιά της ζύμης που απλώνεται στην κρεπιέρα, της σοκολάτας που λιώνει και του μπέικον που σιγοψήνεται!

    Εδώ θα αποκτήσεις αδυναμία στο ωραίο… φύλλο!

    Το Chalet de Crepes είναι ένα χαριτωμένο, μικροσκοπικό μαγαζί, μόλις 40 τετραγωνικών, με τραπεζάκια στον πεζόδρομο, που όμως όσο μικρό είναι σαν χώρος, τόσο γενναιόδωρες σε μέγεθος και γεύση, είναι οι δημιουργίες που σερβίρει!

    Τα πάντα εδώ σερβίρονται με έναν αριστουργηματικό και πρωτότυπο τρόπο, κάνοντας το Chalet de Crepes να κερδίζει στα σημεία τις προτιμήσεις των Αιγαλεωτών και όχι μόνο.

    Φινετσάτες, γλυκιές κρέπες και βάφλες, στην κλασσική τους μορφή, που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και ευφάνταστες, παιχνιδιάρικες παραλλαγές με δίχρωμη επικάλυψη λευκής σοκολάτας και πραλίνας, χρωματιστά ζυμαράκια σε ότι απόχρωση σκεφτείς, αν επιθυμείς κάτι ξεχωριστό και βέβαια μια μεγάλη ποικιλία από extra toppings, θα ιντριγκάρουν τους γευστικούς σου κάλυκες εκτοξεύοντας την απόλαυση στα ύψη.

    Tip: Αν αποφασίσεις να απολαύσεις την κρέπα ή τη βάφλα σου σε κάποιο από τα τραπεζάκια, συνδύασέ τα οπωσδήποτε με παγωτό! Τόσο η όψη, όσο και η γεύση θα σε ξετρελάνουν!

    Για τους λάτρεις των αλμυρών, πέραν των άψογων επιλογών που έχεις στις επίσης χορταστικότατες αλμυρές κρέπες, το Chalet de Crepes διαθέτει από τα μεγαλύτερα club sandwiches που έρχεται προς τέρψη σου ,όμορφα σερβιρισμένο σε πρωτότυπη ξύλινη κατασκευή, συνοδευόμενο από τραγανές πατάτες και κέτσαπ.

    Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα XXL burgers, σε τρεις παραλλαγές, ζουμερά και σε αφράτο ψωμάκι, με πατάτες και ντιπ, με το νεοεισαχθέν burger με κοτομπουκιά, να κλέβει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

    Αν θελήσεις να συνοδεύσεις τις επιλογές σου με καφέ, ζεστή ή κρύα σοκολάτα ή αγαπάς τα milkshakes, το Chalet de Crepes δεν θα σε απογοητεύσει ούτε εδώ, ενώ καθώς διαθέτει άψογο ντελίβερι, σου δίνει την επιλογή να απολαύσεις τις παραγγελίες σου στο σπίτι.

    Όλο το team του Chalet de Crepes εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση, ώστε το αποτέλεσμα που φτάνει μπροστά μας να είναι πάντα γευστικό και ευπαρουσίαστο, προσφέροντάς μας μικρές πολυτέλειες σε μεγάλα μεγέθη και ντελικάτες γεύσεις!

    Chalet de Crepes
    Αγίας Λαύρας 11, Αιγάλεω, τηλ. 2110127513
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in Athens: Οι must καλοκαιρινές έξοδοι σε μια πόλη που ξέρει να ζει

    Ενώ κάποιοι πατούν το τελικό enter της πληρωμής των ακτοπλοϊκών τους εισιτηρίων λίγο πριν την εξόρμησή τους σε κάποιο...

    7 από τα καλύτερα εστιατόρια στις Κυκλάδες: Βάζοντας πλώρη για καλοκαιρινές απολαύσεις

    Οι «συστατικές επιστολές» στην γαστρονομία είναι δίκοπο μαχαίρι - πολλές φορές πολώνουν, είναι υποκειμενικές και σίγουρα εξαιρούν και αδικούν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot