spot_img
More

    Κατσούλας Bakery: Ένα διαμάντι της αρτοζαχαροπλαστικής τέχνης στο Χαλάνδρι!

    Στον αριθμό 55 της Λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι, εδώ και 14 χρόνια ο κύριος Θανάσης Κατσούλας φροντίζει με αγάπη και αφοσίωση τους θαμώνες του Κατσούλας Bakery, με γευστικές δημιουργίες, που μένουν ανεξίτηλες στον ουρανίσκο.

    Ένας χώρος πραγματικά οικείος, που σε εμπνέει να τον επισκέπτεσαι καθημερινά, όχι μόνο γιατί οι άνθρωποί του σε προσεγγίζουν με ευγένεια και αληθινό ενδιαφέρον, αλλά και γιατί η ποιότητα και το μεράκι είναι εμφανή σε κάθε γλυκό ή αλμυρό έδεσμα που βρίσκεται στολισμένο στις βιτρίνες του!

    Το Κατσούλας Bakery, είναι πολύ γνωστό πέρα από τα σύνορα του Χαλανδρίου για το εμβληματικό κουλούρι του Θανάση. Πρόκειται για το κουλούρι Θεσσαλονίκης, που πέραν της κλασσικής του εκδοχής, θα το βρεις και σε διάφορους εμπνευσμένους συνδυασμούς, όπως με ενεργό άνθρακα!

    Μεγάλο ενδιαφέρον και θαυμασμό συγκεντρώνει επίσης η μεγάλη και ιδιαίτερη ποικιλία σε αρτοσκευάσματα, καθώς χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι αλεύρων, όπως κάνναβης και ζέας, ενώ αξίζει ιδιαίτερης μνείας, το ψωμί από τη Νάπολη, μια συνταγή που εισήγαγαν οι ίδιοι απευθείας από την ιταλική πόλη και πρόκειται για αφράτο λευκό ψωμί πασπαλισμένο με πολύ σουσάμι!!

    Τιμώντας την Μανιάτικη καταγωγή του κυρίου Θανάση, στο Κατσούλας Bakery, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από τοπικά εδέσματα, όπως δίπλες, μανιάτικο ψωμί με προζύμι και παλάκια (ζυμαράκια με πορτοκάλι, τηγανισμένα σε ελαιόλαδο) που σίγουρα θα σε ταξιδέψουν!

    Αν είσαι λάτρης των γλυκών, είσαι στο σωστό μέρος!! Υπέροχο γαλακτομπούρεκο, και αφράτο, γεμιστό τσουρέκι, πάστες και κάθε λογής γλυκάκια, θα σε μαγέψουν σε κάθε μπουκιά, αλλά και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο όπου και να τα προσφέρεις. Για τους διαβητικούς, είτε για αυτούς που αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και νοστιμότατες επιλογές με stevia!!

    Και επειδή η καλή μέρα, από το καλό πρωϊνό φαίνεται, στο Κατσούλας Bakery θα βρεις φανταστικό καφέ αλλά και μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς και νοστιμότατες χειροποίητες πίτες, από σπανακόπιτα ως κοτόπιτα, που εκτινάσσουν την απόλαυση στα ύψη!

    Χαλανδρέος ή απλά περαστικός, αξίζει πραγματικά να το επισκεφτείς, και σίγουρα η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη!!

    Κατσούλας Bakery
    Λεωφ. Πεντέλης 55, Χαλάνδρι, τηλ. 2106812830

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Η βόρεια πλευρά της Αθήνας: Έξοδοι στη Νέα Ερυθραία, τον Διόνυσο, τον Άγιο Στέφανο και την Δροσιά

    Το κέντρο το αγαπάμε. Έχει παλμό, έχει ενέργεια, δημιουργεί τάσεις, είναι inclusive κι έχει κάτι για τον καθένα ξεχωριστά....

    Ίλιον: Οι καλύτερες προτάσεις για την έξοδό σου

    Η σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ιλίου ξεκινά με την ίδρυση του οικισμού Ίλιον Τρωάς, το Μάρτιο του 1858,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot