spot_img
More

    The Pure: Γνήσιες παραδοσιακές συνταγές, αγνά υλικά και σύγχρονες τεχνικές, «παντρεύονται» αρμονικά στην πιο must boulangerie του Αμαρουσίου!

    Το The Pure αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου, όχι μόνο για την μοντέρνα και στυλάτη εμφάνιση του, αλλά κυρίως για τις νοστιμιές και τα αρώματα που απλόχερα προσφέρει στους περίοικους και όσους έχουν την τύχη να βρεθούν στην περιοχή!

    Η πρόσοψη, με industrial αισθητική κι έντονη την παρουσία του κίτρινου χρώματος, που συμβολίζει τη χαρά, τη δημιουργία και τον πλούτο, αμέσως σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσης που σίγουρα θα γίνει η καθημερινή σου απόλαυση.

    Ολόκληρη η ομάδα του The Pure φροντίζει να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό, καθώς τα πάντα είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με μεράκι από τα πιο αγνά υλικά, ενώ η εξυπηρέτηση, πάντα γρήγορη και με πηγαίο χαμόγελο που σου φτιάχνει τη μέρα.

    Η εσωτερική σάλα είναι πλημμυρισμένη από κάθε νοστιμιά που μπορείς να φανταστείς! Αφετηρία, τα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας αρτοσκευάσματα, που εδώ θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία, με πρωταγωνιστή το ψωμί αργής ωρίμανσης με προζύμι που περιλαμβάνει προεργασία μιας ολόκληρης ημέρας με διατροφική υπεραξία η οποία έγκειται στον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη καθώς και στο γεγονός ότι είναι πιο εύπεπτο. Νέους θαυμαστές ωστόσο, κερδίζει καθημερινά και το ψωμί με αλεύρι Ζέας, για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.

    Στο The Pure, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για μια διατροφή απαλλαγμένη από το αλάτι και τη ζάχαρη, που αναζητά μια μεγάλη μερίδα ατόμων, έχουν φροντίσει να υπάρχει μια αξιόλογη γκάμα από κριτσίνια, βουτήματα και κουλουράκια με φρουκτόζη ή μαλτιτόλη , που υποκαθιστούν άψογα τη ζάχαρη, ενώ παράλληλα είναι ωφέλημα για τους διαβητικούς, είτε για αυτούς που ακολουθούν δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.

    Οι λάτρεις των γλυκών από την άλλη θα βρεθούν σε έναν μικρό παράδεισο! Ιδιαίτερες πάστες, cup cakes, cake pops, συγκλονιστική μηλόπιτα με φρέσκα μήλα και κρέμα βανίλιας και μωσαϊκό που θυμίζει μαμά, είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις, ενώ μπορείς να παραγγείλεις την τούρτα σου για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη περίσταση, σε ότι μέγεθος, σχήμα και θεματολογία επιθυμείς!

    Οι καταλληλότερες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις με ένα γερό boost το πρωινό σου, δημιουργούνται στο The Pure με πολύ καλό καφέ, 100% Arabica ή με φρέσκο χυμό, που μπορείς να συνδυάσεις άψογα με ντελικάτα σάντουιτς (το σάντουιτς με παντζάρι και μπιφτέκι λαχανικών από τα must try!) ή χειροποίητες σφολιάτες που θα σε χορτάσουν, αφήνοντάς σου ένα συναίσθημα πληρότητας, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν φρέσκιες σαλάτες ημέρας και club sandwiches για ένα ελαφρύ και προσεγμένο γεύμα!

    Το The Pure επάξια κερδίζει τον τίτλο μιας υψηλής ποιότητας και αισθητικής, boulangerie, που παντρεύει με επιτυχία το παραδοσιακό με το σύγχρονο και το υγιεινό με το γευστικό, ομορφαίνοντας τις μέρες μας με υπέροχες γεύσεις και θρεπτικές επιλογές!

    The Pure
    Αμαρουσίου Χαλανδρίου 73, Μαρούσι, τηλ. 2106832931
    www.thepure.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot