spot_img
More

    Ρεμεζέ: Γλυκές μελωδίες και εύγευστα εδέσματα στο πιο παρεϊστικο στέκι!

    Αν ποτέ ο δρόμος σου σε βγάλει στον πεζόδρομο της Αγίας Λαύρας, στο Αιγάλεω, σίγουρα την προσοχή σου θα τραβήξουν οι ήχοι από παρεϊστικα γέλια και ποτήρια που τσουγκρίζουν με κέφι, όμορφη μουσική που σε ταξιδεύει σε χρόνια παλιά και αγαπημένα και πάνω απ’όλα δελεαστικές μυρωδιές που σου ανοίγουν την όρεξη!

    Ακολουθώντας τις αισθήσεις σου, θα βρεθείς μπροστά στο Ρεμεζέ και θα συμφωνήσεις οπωσδήποτε πως εδώ πρέπει σίγουρα να έρθεις με τους φίλους σου!

    Μια αυλή, σαν αυτές της παλιάς Αθήνας, που στήνονταν τα γλέντια με φίλους και οικογένεια, φιλόξενη και ζεστή, ντυμένη στα χρώματα και τα λουλούδια, καλωσορίζει και γεμίζει κάθε μέρα με τους φανατικούς θαμώνες του Ρεμεζέ. Το καλοκαίρι ανοιχτή για να απολαμβάνεις τις βραδιές και το χειμώνα κλειστή και χουχουλίαρικη!

    Σε ένα κλίμα θαλπωρής και πηγαίου κεφιού, τα πάντα συντείνουν ώστε να βιώσεις την πληρότητα. Υψηλής ποιότητας φαγητό, καλοψημένο κρέας και γενναιόδωρες μερίδες, για πραγματικά λουκούλεια γεύματα. Πεντανόστιμα ορεκτικά, όπως τυρί φέτα με μέλι και αυγά με τσιπς πατάτας, προδίδουν την εξαιρετική συνέχεια στο γεύμα. Τις εντυπώσεις κλέβουν τα χαρακτηριστικά γεμιστά μπιφτέκια, βάρους 800 γρ. από μοσχάρι ή κοτόπουλο, η μεγάλη χοιρινή Tomahawk μπριζόλα (ενός κιλού), ενώ ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ αποτελεί το πεϊνιρλί 30 εκατοστών με κασέρι ή με σουτζούκι και παστουρμά, για αυτούς που αγαπούν τις πολίτικες γεύσεις.

    Φυσικά το καλό φαγητό πρέπει να συνοδεύεται από καλή μουσική και ποτό και το Ρεμεζέ δε χαλάει χατίρια. Ρακόμελα, τσιπουράκια, μπύρα και πολύ καλό κρασί, ευφραίνουν καρδίαν ενώ το άκουσμα οικείων ασμάτων σε παρασέρνει να σιγοτραγουδήσεις !

    Το Ρεμεζέ είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που αγαπάς αμέσως, για το πολύ ζεστό τους περιβάλλον, το άψογο φαγητό και το πολύ εξυπηρετικό service, τα προτείνεις με ενθουσιασμό στους φίλους σου και εκείνα ανταμείβουν την επιλογή σου!

    Ρεμεζέ
    Αγίας Λαύρας 14, Αιγάλεω, τηλ. 2130313723
    www.remeze.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot