spot_img
More

    Mint Beauty Spot: Manis & pedis με τη δροσιά της… μέντας!

    Αν έχει τύχει να περάσεις από την οδό Δημοφώντος στα Πετράλωνα, σίγουρα θα έχεις προσέξει αυτό το ξεχωριστό nail bar, με το απίστευτο style! Στο Mint Beauty Spot, που με γούστο επιμελήθηκε η ιδιοκτήτριά του, η περιποίηση των άκρων σου ξεφεύγει από τα συνηθισμενα, αφού δεν αποτελεί μιά απλή διεκπεραίωση.

    Γωνιακό, ultra chic και minimal, το Mint περιτριγυρίζεται από φυσικό φως και εκπέμπει στον ίδιο «ρυθμό» με την αγαπημένη μας περιοχή. Το χρώμα της μέντας «δροσίζει» το μάτι, ενώ το παλ καλειδοσκόπιο που θα ανιχνεύσεις στον χώρο θα σε ξεκουράσει και θα σε κάνει να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σπίτι σου! Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις μοντέρνες επιλογές στη διακόσμηση, θα σε κάνουν αμέσως να αφεθείς στη φροντίδα της nail artist.

    Όποιο κι αν είναι το γούστο σου – metallic ή nude, statement ή παλ χρώματα, μακριά αμυγδαλωτά ή στιλέτο νύχια, στο Mint το μόνο που έχεις να «λύσεις» είναι το γλυκό δίλλημα της επιλογής του επόμενού σου look. Η Όλγα και η ομάδα της διαπρέπουν σε όλα, ενώ αγαπούν ιδιαίτερα το nail art, το οποίο πάντα ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του και το σημαντικότερο, διαρκεί.

    Το pedicure εδώ είναι μια ιεροτελεστία από μόνο του, αφού δίνεται μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με την κατάλληλη θεραπεία, για τις πιο «δύσκολες» περιπτώσεις. Θα το βρεις στο βάθος, στο χώρο με τις trendy και αναπαυτικές πολυθρόνες, ενώ μπορείς να το απολαύσεις και παρέα με τον αγαπημένο σου ή το φίλο σου, πίνοντας τσάι που θα σου προσφέρουν τα κορίτσια. 

    Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο Mint είναι από τα κορυφαία παγκοσμίως brands, όπως CND και Essie, στις πιο ωραίες παλέτες και ξεχωριστές φόρμουλες. Μπορείς επίσης να το επισκεφθείς και για σχηματισμό φρυδιών ή waxing. 

    Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις βαρετά νύχια, πόσο μάλλον να τα φτιάχνεις σε βαρετούς χώρους. Αν ο δρόμος σε φέρει στα Πετράλωνα, το Mint είναι σίγουρα η επιλογή σου!

    Mint Beauty Spot
    Δημοφώντος 112 & Θερρικλείδων, Πετράλωνα, τηλ. 2114090897
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Κολωνάκι: Η all-time αγαπημένη, trendsetter συνοικία της Αθήνας & οι hot διευθύνσεις της

    Το Κολωνάκι ήταν και παραμένει κλασικό. Πέρα από τη μεγάλη ιστορία του, σήμερα είναι μία από τις γειτονιές της...

    Χαλάνδρι: Η πιο ενδιαφέρουσα πιάτσα στα βόρεια

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot