spot_img
More

    KingSun Solarium: Οι ειδικοί στο μαύρισμα

    Το μαύρισμα είναι μία σύμβαση με το παντοτινό καλοκαίρι. Είναι όμως και μία ιεροτελεστία με πολλές ευεργετικές ιδιότητες τόσο για το σώμα όσο και για τον οργανισμό. Με αυτό το δεδομένο, και θέλοντας να κάνουν το σολάριουμ προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ο Σπύρος Καλαφάτης και ο Δημήτρης Σημαντήρας δημιούργησαν τα KingSun Solarium το 2012, τα οποία μπορείς να βρεις σε 4 σημεία στην Αθήνα αλλά και στα Γιάννενα.

    Τα οφέλη του σολάριουμ είναι πολλά: από την αποκατάσταση της βιταμίνης D σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη κι άλλες ψυχολογικές παθήσεις, μέχρι την εξωμάλυνση της φωτοαλλεργίας σε αυτούς που δεν μπορούν να βγουν στον ήλιο ή την ανακούφιση από τις επιπτώσεις της ψωρίασης στο δέρμα, είναι μια διαδικασία που πραγματικά προάγει την υγεία. 

    Με το μύθο του “βλαβερού” σολάριουμ να έχει καταρριφθεί πλήρως, τα KingSun Solarium – με κορυφαίο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας – θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία ομαλή μετάβαση στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, αλλά και να αποκτήσεις το χρώμα των ονείρων σου, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. 

    Σε ένα περιβάλλον αδιαπραγμάτευτα καθαρό, απίστευτα φιλικό και μοναδικά χαλαρωτικό, το προσωπικό του KingSun Solarium θα σου προτείνει τις λύσεις για τον δικό σου δερματότυπο αλλά και τον προσωπικό σου στόχο. Στη συνέχεια έρχεται η συνεδρία, η οποία περιλαμβάνει μουσική, αρωματοθεραπεία και αποσυμπίεση από την καθημερινότητα – μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας και ομορφιάς. 

    Η ενεργοποίηση της μελανίνης σου συνδυάζεται με προσεκτική, επαγγελματική ενυδάτωση, με στόχο την προστασία του δέρματος σου, αλλά και την υγιή όψη του.

    Αν πάλι επιθυμείς ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα – για κάποια κοινωνική εκδήλωση ή ένα σημαντικό ραντεβού – στα KingSun παρέχεται και υπηρεσία του spray tan. Το Mystic είναι ένας ειδικός θάλαμος με μοναδικό σύστημα ψεκασμού για όλο το σώμα. Χρησιμοποιώντας ατομικά φιαλίδια με ειδική φόρμουλα μαυρίσματος, το Mystic ψεκάζει ένα λεπτό διάφανο πέπλο σε όλο το σώμα. Η εφαρμογή, απολύτως ασφαλής για εγκύους και άτομα με αλλεργίες, είναι εντελώς ομοιόμορφη. To Mystic Spray Tan αποτελείται από 65% Aloe Vera, ζαχαροκάλαμο και άλλα φυτικά συστατικά, οπότε μπορείς να ψεκαστείς με σιγουριά και ευχαρίστηση!

    Οι ακτίνες του ήλιου στην εποχή μας “ταξιδεύουν” μέσα από ρύπανση, καυσαέριο, και όζον για να φτάσουν στην ατμόσφαιρα της καθημερινότητάς μας. Το σολάριουμ αποκλείει αυτό το επιβλαβές περιβάλλον, και σε πολύ λίγα λεπτά, σου χαρίζει φιλτραρισμένη τη θετική “πλευρά” του ήλιου. Για το λόγο αυτό, αν είσαι λάτρης του μαυρίσματος, ίσως μια επίσκεψη στα KingSun να μην είναι τόσο κακή ιδέα. Για την ακρίβεια είναι μονοδρομος. 

    KingSun® Solarium
    Δημητρακοπούλου 2, Κορυδαλλός, τηλ. 2104960700
    Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πειραιάς, τηλ. 2104190929
    Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 176 & Τρικούπη, Περιστέρι, τηλ. 2105789000
    2ας Μαΐου 14 & Γορδίου 1 (Πλατεία Νέας Σμύρνης), τηλ. 2109314119
    Αβέρωφ 1, Ιωάννινα, τηλ. 2651022224
    www.kingsun.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Περιστέρι: Μια πόλη που αξίζει να ζεις… και να βγαίνεις. Ό,τι πιο hot θα το βρεις εδώ

    Ο πολυπληθέστερος δήμος της Αθήνας είναι κι ο πιο ζωντανός και δραστήριος. Το Περιστέρι ήταν ένας από τους κύριους...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot