spot_img
More

    Jester: Η κρέπα στα καλύτερά της!

    Κρέπα. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του Αστερίξ. Ο συνδυασμός ζύμης, με τα αλμυρά ή τα γλυκά υλικά της επιλογής σου είναι διατροφικά σωστός. Και μαγικά ακαταμάχητος. Η νέα εποχή στο κλασικό μας pop έδεσμα αντικατοπτρίζεται πλέον με μαγαζιά που αναβαθμίζουν την γεύση αλλά και την εμπειρία σου, και το Jester στις παρυφές της Πατησίων σαφώς ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.

    Jesters λεγόντουσαν στη μεσαιωνική Αγγλία οι γελωτοποιοί, οι άνθρωποι που χάριζαν απλόχερα χαμόγελα στην αυλή του βασιλιά, και η επιλογή του ονόματος από τους ιδιοκτήτες του ήταν εύστοχη, αφού το μαγαζί θα σου προσφέρει με τα καλούδια του ένα ανεξίτηλο χαμόγελο ικανοποίησης. Ανοιχτό καθημερινά από τις 7.00, το Jester σερβίρει καλοψημένο καφέ Ipanema και μετουσιώνει με μαεστρία στις εστίες του την σπιτική συνταγή χυλού σε πεντανόστιμες κρέπες. Η «δράση» μοιράζεται μεταξύ του εξωτερικού του χώρου και ενός cozy παταριού αν θες να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς από τους έντονους ρυθμούς της περιοχής.

    Στις προτάσεις του θα βρεις επίσης ολόφρεσκα κρουασάν βουτύρου που μπορείς να «σετάρεις» με τα υλικά της επιλογής σου, πεντανόστιμες μπαγκέτες και brioche, αναζωογονητικές σαλάτες, κουλούρια, cakes, μπάρες δημητριακών, healthy φρουτοσαλάτες αλλά και παγωτά!

    Το «κεφάλαιο» βάφλα και pancake στο Jester είναι υπόθεση… σοβαρή, με τα Pancakes του Αθλητή με μέλι, καρύδια και κανέλα να είναι μια εξαιρετική επιλογή, όπως και η Βάφλα Twix με πραλίνα σοκολάτα γάλακτος, καραμέλα γάλακτος, σοκολάτα Twix και μια μπάλα παγωτό βανίλια (μια αποκάλυψη!)

    Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα απολαύσεις και στον χώρο σου ή στο γραφείο, με delivery που λειτουργεί από τις 8.00-12.00 το βράδυ. The Jester way!

    Jester Cafe
    Πατησίων 378, Αθήνα, τηλ. 2102233111
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot