spot_img
More

    Η Αυλή του Νώντα: Κέφι, ζωντάνια και τα καλύτερα ψητά στην ομορφότερη αυλή των Αχαρνών!

    Μια αυλή θαυμάτων, είναι η αυλή του Νώντα! Ένα όνειρο ζωής που μετουσιώθηκε σε χώρο ονειρικό, όπου αρώματα, γεύσεις και μπριόζικη διάθεση, σε αγκαλιάζουν με ζεστασιά και σε οδηγούν εις άνευ όρων παράδοση σε λουκούλλεια γεύματα και ανεπανάληπτο κέφι!

    Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2004, όταν ο κύριος Νώντας, γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, άνοιξε τις πόρτες του κήπου του και μαζί την αγκαλιά του, για να κάνει πράξη τον όρο ελληνική φιλοξενία. Ανθοπαραγωγός, αλλά και ποιητής, διοχετεύει όλη του την ευαισθησία και το μεράκι, σε τούτον εδώ τον τόσο αυθεντικό χώρο!

    Η αίσθηση που σου δημιουργείται τόσο στο εσωτερικό με τη ρουστίκ χροιά, όσο και στην αυλή, είναι σαν να μην βρίσκεσαι εντός των Αθηνών, αλλά σε κάποιον ορεινό προορισμό! Η παραμυθένια αυλή, σε καλωσορίζει, καταπράσινη και ολάνθιστη, ενώ ο κύριος Νώντας, πάντα σπιρτόζος, θα σε υποδεχτεί με πλατύ χαμόγελο. Άνθρωπος φύσιν αυθεντικός και ανοιχτοχέρης, μαζί με όλη την ομάδα του, θα φροντίσουν να φας άμεσα, καταπληκτικούς μεζέδες και να περάσεις αξέχαστα.

    Γενναιόδωρες μερίδες και αγνά υλικά, συνθέτουν την πιο πετυχημένη συνταγή σε κάθε πιάτο που θα βρεθεί καλομαγειρεμένο στο τραπέζι σου. Απολαυστικά πιάτα ημέρας, καμωμένα με αγάπη και φροντίδα, χειροποίητο, ζυμωτό ψωμί με μυρωδικά, αλλά και διαλεχτά κρέατα, συνθέτουν ένα παζλ γεύσεων που ξεσηκώνει τον ουρανίσκο. Μοσχαράκι ή πρόβατο στη λαδόκολλα, ζουμερά και αχνιστά, ένα ποίημα σαν αυτά που σκαρώνει με μαεστρία ο κύριος Νώντας. Καλοψημένα μπιφτέκια με τραγανές πατάτες, λουκάνικο από μοσχάρι και πρόβατο, χωρίς λίπος, αλλά και καλοψημένη προβατίνα, γίνονται καθημερινά ανάρπαστα.

    Βεβαίως το καλό φαγητό είθισται να συνοδεύεται από καλή μουσική και καλό κρασί και εδώ εννοείται πως θα τα βρεις και τα δυο! Υπέροχο βιολογικό λευκό κρασί Αχαρνών, ροζέ αλλά και γλυκόπιοτο μοσχάτο, συνταγή αρχαιοελληνική!

    Το πιο σημαντικό από όλα είναι, ότι σχέσεις που αναπτύσσονται στην Αυλή του Νώντα, ξεφεύγουν από τα όρια μιας απλής πελατειακής σχέσης και αποκτούν φιλικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, κάθε χρόνο, η φιλοξενία γίνεται όλο και καλύτερη, με τιμές που διατηρούνται σε εκπληκτικά επίπεδα, πάντα με την καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών.

    Τελειώνοντας το γεύμα, εδώ θα σε τρατάρουν ολόφρεσκο γλυκό σε ποσότητα που θα σε συναρπάσει, ώστε ακόμα και η τελευταία σου εντύπωση ναι είναι ιδανική! Για το καλύτερο φαγητό όποιον θέλεις ρώτα δεν υπάρχει πουθενά σαν την αυλή του Νώντα!

    Το εστιατόριο ενδείκνυται για τη (επιτυχή!) διοργάνωση της κοινωνικής σου εκδήλωσης και μάλιστα είναι το μόνο που δεν δέχεται προκαταβολή και εξοφλείται μόνο όταν οι καλεσμένοι σου δώσουν συγχαρητήρια, ενώ οι τουαλέτες του είναι καθαρές όσο ένα χειρουργείο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κριτικές του στο TripAdvisor είναι 5/5 *****! Από Δεκέμβρη το κατάστημα θα λειτουργεί και ως take away & delivery point με λαχταριστά πιάτα ημέρας και γλυκά.

    Η Αυλή του Νώντα
    Μιαούλη 1 & Κωνσταντινουπόλεως 368, Αχαρνές, τηλ. 2102402317
    Social links: Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot