spot_img
More

    Le Notre: Η ξεχωριστή chocolaterie-patisserie στο Παγκράτι, που θα σου κλέψει γλυκά την καρδιά!

    Το Le Notre είναι από τα μαγαζιά εκείνα που δεν γίνεται να μην προσέξεις ως περαστικός, ιδίως αν είσαι λάτρης της σοκολάτας! Η ιδιαίτερη βιτρίνα του, γεμάτη με σοκολατένια κομψοτεχνήματα, πάντα σε μαγνητίζει, ενώ παραπλεύρως, το εργαστήριο, με θέα ανοιχτή από το δρόμο, σε κάνει να χαζεύεις για ώρα την διαδικασία της παραγωγής και τις κινήσεις των σοκολατοποιϊών που δουλεύουν με αριστοτεχνία τη σοκολάτα, δίνοντας της διάφορα σχήματα, υφές και γεύσεις. Ναι, βλέποντας τους θες να δοκιμάσεις τα πάντα!

    Το Le Notre είναι πραγματικά το βασίλειο της σοκολάτας. Της πραγματικής, ποιοτικής σοκολάτας Βελγίου, που σου χαρίζει αυτή την ανεπανάληπτη γεμάτη γεύση της! Με τις καλύτερες πρώτες ύλες, διαρκή αναζήτηση για φρέσκες ιδέες και συνεχή εκπαίδευση, το Le Notre, έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς φίλους από όλη την Αθήνα, απλώνοντας τη σοκολατένια γοητεία του πέρα από τα όρια του Παγκρατίου! Και δεν είναι οι τεχνικές και οι άριστες πρώτες ύλες που κάνουν μόνο τη διαφορά. Η αγάπη και η φροντίδα που μπαίνουν σε ότι παρασκευάζεται εδώ, είναι τα σημαντικότερα συστατικά που χαρίζουν αυτό το κάτι παραπάνω σε απόλαυση, ενώ η εξυπηρέτηση είναι από καρδιάς άψογη, από ανθρώπους χαμογελαστούς που θα σε κάνουν να νιώσεις οικεία κάνοντας τις αγορές σου μια ευχάριστη διαδικασία!

    Λαχταριστές πάστες περίτεχνα φτιαγμένες (δοκίμασε την πάστα υγείας με μους βελγικής σοκολάτας και θα μας θυμηθείς), τούρτες που θα λατρευτούν όπου και αν τις προσφέρεις, βελούδινο profiterole που μένει αξέχαστο, τσουρέκι με παραδοσιακή συνταγή – μυρωδάτο και μαστιχωτό – φυσικά σοκολατάκια, παρασκευάζονται καθημερινά σε μικρές ποσότητες, ώστε να παραμένουν φρέσκα, αναδεικνύοντας όλα τα άριστα υλικά τους.

    Καθώς έχουμε φτάσει στην περίοδο των Χριστουγέννων, το Le Notre, φοράει τα γιορτινά του, με σοκολατένιες δημιουργίες σε γιορτινό πνεύμα που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους! Σοκολατένια σπιτάκια, Αγιοβασίληδες, Χριστουγεννιάτικα δεντράκια έχουν κατακλύσει το κατάστημα, έτοιμα να χαρίσουν με την ομορφιά τους μια γιορτινή νότα στο σπίτι σου αλλά και να σε γλυκάνουν με τον πιο όμορφο τρόπο!

    Φυσικά δεν λείπουν τα παραδοσιακά μελομακάρονα, με αγνό μέλι Ικαρίας και χυμό από ζουμερά πορτοκάλια Άργους. Γεύση και υφή τόσο ιδανικά που επάξια μπαίνουν στο top 5 των καλύτερων που θα βρεις στην Αθήνα! Όσο για τους κουραμπιέδες, τόσο ελκυστικοί, ντυμένοι στα λευκά, να αναδύουν το άρωμα του φρέσκου βουτύρου και του φρεσκοκαβουρδισμένου αμύγδαλου, έχουν το δικό τους πιστό κοινό σε όλη την Αθήνα και ενίοτε ταξιδεύουν ως την άκρη του κόσμου, δωράκι που μυρίζει ελληνικά Χριστούγεννα, για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό!

    Ένας υπέροχος σοκολατένιος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, κάθε φορά που επισκέπτεσαι το Le Notre. Ένας κόσμος που σε κάνει να αισθάνεσαι πάλι παιδί, να περιεργάζεσαι τα σχήματα, τις μυρωδιές και τη γεύση της σοκολάτας, να παρακολουθείς με ενθουσιασμό όλο το τελετουργικό που συντελείται στο εργαστήριο, ώστε να γευτείς τη σοκολάτα στην ιδανική της εκδοχή σε ό,τι και αν επιλέξεις!

    Le Notre
    Φιλολάου 128, Παγκράτι, τηλ. 2130223108
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ίλιον: Οι καλύτερες προτάσεις για την έξοδό σου

    Η σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ιλίου ξεκινά με την ίδρυση του οικισμού Ίλιον Τρωάς, το Μάρτιο του 1858,...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Β’)

    Συζητώντας για αγαπημένες γεύσεις, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να έρθει στην κουβέντα το κρέας και δη το σουβλάκι....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot