spot_img
More

    Tamarillo: Η υγιεινή διατροφή ένα βήμα πιο κοντά σου, στα πιο ενημερωμένα deli μανάβικα των νότιων προαστίων!

    Η ισορροπημένη και συνειδητή διατροφή, χαρίζει δύναμη και ευεξία, τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα και μας ανοίγει διάπλατα την πόρτα προς τη βαθειά εκτίμηση της ζωής! Όσο πιο φρέσκιες , ποιοτικές και ανεπεξέργαστες τροφές επιλέγουμε για να θρέψουμε τον οργανισμό μας, τόσο πιο κοντά στη φύση βρισκόμαστε, καθώς κάθε φυσική τροφή περιέχει, ήλιο, γη και νερό  και κατά συνέπεια τόσο μεγαλύτερα τα οφέλη που αποκομίζουμε σε πολλά επίπεδα! 

    Η αλλαγή στις διατροφικές σου συνήθειες δεν είναι κάτι που απαιτεί πολύ ψάξιμο, ιδίως όταν στην Αθήνα υπάρχουν μαγαζιά σαν το Tamarillo, που συγκεντρώνουν όλους τους θησαυρούς που η γη απλόχερα μας χαρίζει!

    Με δυο πολύ ξεχωριστά καταστήματα, στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη, η οικογένεια Κατσιγιάννη συνεχίζει μια παράδοση που μετρά αισίως μισό αιώνα, με χώρους που συνδυάζουν τις πιο ενημερωμένες, σύγχρονες boutique μαναβικής με delicatessen.Οι minimal κατάλευκοι, πεντακάθαροι χώροι, το πλήθος στα προϊόντα, το εκπαιδευμένο team, όλα συνιστούν σε μια μοναδική εμπειρία αγορών, με items που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

    Επισκεφτήκαμε  το κατάστημα της Βάρκιζας και ψαχουλέψαμε κάθε γωνιά και κάθε πάγκο, ενθουσιασμένοι με κάθε τι που συναντήσαμε! Προϊόντα φρέσκα αλλά και συσκευασμένα, για κάθε γούστο και κάθε στιγμή, από το γεύμα που θα ετοιμάσεις στο σπίτι ως το σνακ της ημέρας! 

    Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά που τιμούν την εποχή αλλά και εξωτικοί καρποί από κάθε ημισφαίριο, από τις πιο απομακρυσμένες παρυφές της γης, όπως ευωδιαστό πεπόνι Γουαδελούπης, passion fruit, dragon fruit, lychee fruit και ότι άλλο μπορεί να σκεφτείς, τα πάντα υπάρχουν εδώ προσεκτικά διαλεγμένα ώστε να γεύεσαι στο έπακρο την ποιότητά τους!

    Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που θέλουν να τρέφονται σωστά αλλά οι χρόνοι σου είναι περιορισμένοι, στο Tamarillo φροντίζουν  με πραγματική αφοσίωση να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη , καθαρίζοντας και συσκευάζοντας για σένα μερίδες από λαχανικά, όπως αγκινάρες,  φασολάκια και αρακά, αλλά και σπανάκι, κολοκύθα και σταμναγκάθι έτοιμα για μαγείρεμα, που σε γλιτώνουν από χρονοβόρες διαδικασίες και ταυτόχρονα σου εξασφαλίζουν τη βεβαιότητα ότι το γεύμα σου θα περιέχει ολόφρεσκη πρώτη ύλη! Από την άλλη, αν λατρεύεις τους δημιουργικούς πειραματισμούς στην κουζίνα σου, εδώ θα βρεις όλα τα υλικά για να φτιάξεις το δικό σου, σπιτικό sushi! Από σολομό και καβούρια ψυγείου, ρύζι και φύκια, ως το απαραίτητο για το ρολάρισμα bamboo!

    Ένα μικρό μα εντυπωσιακό μενού από δροσερές σαλάτες και ολόφρεσκους και θρεπτικούς  φυσικούς χυμούς, οσμωτικά, αποξηραμένα φρούτα, όπως φράουλα, μπανάνα, raspberries, blueberries αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από υπερτροφές, ξηρούς καρπούς  και αποξηραμένα λαχανικά, υπόσχονται να γίνουν το καλύτερο σνακ και η αγαπημένη συνήθεια της ημέρας σου!  Επίσης υπάρχει και φρεσκοκατεψυγμένος χυμός ρόδι, που αφού στυφτεί, καταψύχεται αμέσως, ώστε να διατηρήσει όλες τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξεις να τον απολαύσεις! Και βέβαια δεν ξεχνάμε τα φανταστικά smoothies, που  προσφέρουν όλες τις φυτικές ίνες που οργανισμός έχει ανάγκη μέσα από γευστικούς συνδυασμούς που θα σε απογειώσουν τόσο σε απόλαυση όσο και σε ενέργεια! Kale, σελέρι, μήλο και lime, για αποτοξίνωση,  σπανάκι, αγγούρι, ακτινίδιο και ginger, πλούσιο σε σίδηρο και βιταμίνη C, για θωράκιση του ανοσοποιητικού και γάλα αμυγδάλου με ταχίνι, μπανάνα και μέλι για ενέργεια, είναι μερικές από τις ενδιαφέρουσες προτάσεις  που μπορείς να ευχαριστηθείς εδώ!

    Το Tamarillo, είναι από τα λίγα καταστήματα που φροντίζει συνεχώς να ενημερώνεται, να ανανεώνεται και να συμβαδίζει με όλες τις σύγχρονες  διατροφικές τάσεις. Βαδίζοντας σε αυτή τη γραμμή, έχει δημιουργηθεί ειδικό section για vegan και vegetarian διατροφή με προϊόντα που προσφέρουν ποικιλία στη γεύση! Χορτοφαγικά burgers και  Gordon blue, vegan τυριά και αλλαντικά, αλλά και γάλα από σόγια, αμύγδαλο, καρύδας για όσους είναι δυσανεκτικοί  στη λακτόζη! Μια πολύ ωραία έκπληξη που μας έκανε εντύπωση, είναι τα μίγματα για χορτοφαγική ομελέτα και οι τηγανίτες φακής, που απλά προσθέτεις νερό, τα ψήνεις και έχεις εύκολα έτοιμο ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα! Επίσης για μια διατροφή βασισμένη στην κετονική δίαιτα ή τη μέθοδο Atkins, θα βρεις μια σειρά από μπάρες που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τη σιλουέτα σου με τον πιο υγιεινό τρόπο!

    Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να αναζητάς κάτι και να μη το βρεις εδώ και μάλιστα στην ιδανική του εκδοχή, καθώς συνεχώς όλο και κάτι νέο καταφθάνει για να σου διεγείρει τον ενδιαφέρον και την όρεξη! Βότανα και μπαχαρικά από όλο τον κόσμο, αλλά και βιολογικά βότανα της ελληνικής υπαίθρου, νόστιμα παξιμάδια και τυριά (πολύ ξεχωριστό το κλειστό σε vacuum κεφαλάκι γραβιέρας, παλαιωμένο σε σπηλιά με ελαφριά, γήινη επίγευση) αλλά και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, για ουρανίσκους που αρέσκονται σε κάθε τι ιδιαίτερο! 

    Το Tamarillo είναι άκρως αντιπροσωπευτικό  του ονόματος που φέρει, καθώς αναφέρεται σε ένα σπάνιο ντοματόδεντρο ! Οι καρποί του ντοματόδεντρου τα tamarillos, είναι εξωτικά φρούτα με σημαντική διατροφική αξία, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έτσι και οι άνθρωποι, πίσω από το κατάστημα, φροντίζουν με μεγάλη ευθύνη να στηρίζουν με τα προϊόντα που επιλέγουν, όλους αυτούς που ακολουθούν μια υγιεινή και χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες διατροφή, για την ευζωία και την σωματική τους ευεξία! Η διατροφή μας άλλωστε είναι ένα μικρό «χρηματιστήριο υγείας» ! Όσο καλύτερες επενδύσεις κάνεις, τόσο μεγαλύτερο κέρδος έχεις ! Φρόντισε τον εαυτό σου με αγάπη, επέλεξε σωστές τροφές και δες την αλλαγή να συμβαίνει!

    Tamarillo
    1. Λεωφόρος Αθηνάς 90, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108963944
    2. Αχιλλέως 15, Βάρη-Βάρκιζα, τηλ. 2109654400
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    10+2 κορυφαία barber shops στην Αθήνα για το απόλυτο grooming

    Στο εγγύς παρελθόν, κάτι μαγικό συνέβαινε στα μπαρμπέρικα. Ένας μοναδικός δεσμός αναπτυσσόταν μεταξύ του μπαρμπέρη και του πελάτη του,...

    10 λόγοι για τους οποίους το Παγκράτι είναι ένας απείρως hot προορισμός στην Αθήνα

    Αστική γειτονιά, συνοικία των μποέμ καλλιτεχνών αλλά και των φοιτητών, μια ανάσα από το Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο, δίπλα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot