spot_img
More

    NovaGea: Το deli μανάβικο με τους πιο φανταστικούς χυμούς στην Πλάκα, φέρνει όλη τη σοφία της φύσης στο ποτήρι σου!

    Ένα μικρό κόσμημα για την περιοχή της Πλάκας, το NovaGea άνοιξε τις πόρτες του πριν περίπου πέντε χρόνια, ως ένα από τα πρώτα και πιο πετυχημένα juice bars της Αθήνας!  Ένας χώρος που κινείται σε  minimal γραμμές και φυσικά υλικά, αμέσως σε μεταφέρει στη φύση, με τους δυο αληθινούς κορμούς δέντρων να κοσμούν το εσωτερικό του και ένα πολύ καλά μελετημένο project, με φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών που φτιάχνονται μπροστά σου on the spot αλλά και με τη μέθοδο cold-press, έκανε πάταγο, προκαλώντας τον ενθουσιασμό τόσο των Αθηναίων, όσο και των τουριστών που σχημάτιζαν πραγματικά ουρές  για να απολαύσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, από την πρώτη κιόλας μέρα! 

    Το NovaGea λειτουργεί και σαν deliμανάβικο, προσφέροντας σου φρούτα και λαχανικά που κυρίως χαρακτηρίζονται από εποχικότητα και εντοπιότητα, χαρακτηριστικά που κάνουν την τροφή πάντα πιο ωφέλιμη και εύπεπτη για τον οργανισμό! Αυτή την εποχή θα βρεις, υπέροχα ζουμερά πορτοκάλια, ρόδια κατακόκκινα, αχλάδια, μήλα και λωτούς, αλλά επειδή εδώ πάντα σε εντυπωσιάζουν με κάθε τρόπο, κατά καιρούς φέρνουν πολύ ιδιαίτερα λαχανικά, υψηλής διατροφικής αξίας, όπως το kale, για να εμπλουτίζεις τη διατροφική σου ρουτίνα! Επίσης μπορείς να βρεις μια μικρή  αλλά πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από κρασιά ελληνικής προέλευσης και ξηρούς καρπούς εξαιρετικής ποιότητας, πάντα διαλεγμένους με προσοχή, ώστε να αποκομίζεις την μέγιστη δυνατή απόλαυση!

    Επιστρέφοντας στους χυμούς και τα smoothies, τα πάντα είναι σχεδιασμένα με στοχευμένη διατροφική αξία και μελετημένη γευστική ισορροπία, από  διατροφολόγο και έμπειρου στο αντικείμενο chef, ώστε να χαρίζουν στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα συστατικά που τον διατηρούν υγιή και εύρωστο. Η προσθήκη ενδημικών βοτάνων κάνει τη διαφορά, καθώς όχι μόνο αποκομίζεις τις ευεργετικές ιδιότητές τους αλλά απολαμβάνεις τις γεύσεις και τα αρώματα της ελληνικής γης αποθηκευμένα στο γυάλινο βαζάκι του χυμού σου! Ναι εδώ οι χυμοί δίνονται σε γυάλινο βαζάκι που μπορείς να επαναχρησιμοποιήσεις! Επίσης υπάρχει και λαχταριστός cold press χυμός ρόδι, να κρατά όλες του τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες αλλά και πλούσιο ελληνικό γιαούρτι με μεγάλη ποικιλία από toppings: φρέσκα κόκκινα φρούτα του δάσους ή αποξηραμένα φρούτα, μέλι, ξηροί καρποί, σπόροι chia και superfoods, στην πιο ιδανική έκδοση που έχεις ποτέ γευτεί!

    Μπάρες με φυσικά υλικά όπως πολτός ρόδι και ζάχαρη καρύδας, για νόστιμα και υγιεινά snack on the go αλλά και προτάσεις για όσους ακολουθούν vegan διατροφή! Γιαούρτι καρύδας ή λούπινου και γάλα αμυγδάλου, καρύδας, σόγιας και βρώμης σε απίθανους συνδυασμούς δείχνουν πως τα πάντα επιλέγονται με αφοσίωση και βαθειά γνώση στη σωστή χρήση των τροφών και της ευεργετικής τους δράσης!

    Το NovaGea είναι η  απόδειξη του ότι όταν κάνεις κάτι με αφοσίωση, όταν το αγαπάς, όταν είσαι δημιουργικά “ανήσυχος” και επαγρυπνείς ψάχνοντας το οτιδήποτε καινούργιο, θα το κάνεις και καλά, κερδίζοντας στα σημεία την εκτίμηση και την αποδοχή του κοινού! Έτσι, βαδίζοντας πάνω στο δρόμο που οι εξελίξεις δημιουργούν, διευρύνει τα κανάλια επικοινωνίας με τους φίλους του και πλέον παραδίδει στο χώρο σου, όλους τη μαγεία της φύσης μέσω e-food και box, γρήγορα και με ασφάλεια!

    NovaGea
    Βύρωνος 6, Αθήνα, τηλ. 2114017427
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Οι πιο hot διευθύνσεις για έξοδο στου Ψυρρή

    Πρώτη αναφορά στο όνομα της συνοικίας έγινε από τον Γάλλο γιατρό Ζακόμπ Σπον, σε ένα βιβλίο του με τίτλο:...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot