spot_img
More

    Mañana: Το πιο ξεχωριστό μανάβικο στην Παιανία, σου χαρίζει ένα αύριο γεμάτο υγεία και ευεξία!

    Mañana, το μανάβικο που αγαπήσαμε γιατί είναι τόσο ξεχωριστό από όσα μέχρι σήμερα έχουμε συναντήσει. Δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, με αγάπη και μεράκι, ως φυσική εξέλιξη μιας ομάδας ανθρώπων πού για χρόνια δούλεψαν με τη γη, παράγοντας φρούτα και λαχανικά. Όραμά τους, να επαναφέρουν την έννοια του μανάβικου όπως ήταν παλιά, τότε που τα πάντα ήταν ολόφρεσκα και έφταναν στα τελάρα κατευθείαν από τον παραγωγό. Συγχρόνως εφαρμόζοντας καινοτόμες εφαρμογές και υπό το πρίσμα μιας φρέσκιας ματιάς, το παραδοσιακό μανάβικο εξελίχθηκε, προσφέροντάς μας όχι μόνο πρώτες ύλες για το τραπέζι μας, αλλά και οτιδήποτε προάγει μια υγιεινή διατροφή με αντιοξειδωτική δράση.

    Ένας χώρος σαν βγαλμένος από υπαίθρια αγορά του εξωτερικού, εκπέμπει την ίδια φρεσκάδα με τα προϊόντα που θα βρεις εντός, ενώ το juice bar σε καλεί να γευτείς τους υπέροχους συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών. Οι χυμοί είναι cold pressed, ενώ μπορείς ακόμα  να βρεις έτοιμες λύσεις για την καθημερινή υγιεινή σου διατροφή, που θα σου λύσουν τα χέρια!

    Χειμωνιάτικες σούπες ημέρας, εναλλάσσονται με πολύ ενδιαφέρουσες γευστικές αποχρώσεις  και υπέροχες σαλάτες που χαρακτηρίζονται από εποχικότητα και εντοπιότητα, χαρακτηριστικά που κάνουν την τροφή πιο ωφέλιμη και εύπεπτη, ετοιμάζονται καθημερινά και αφού περάσουν ποιοτικό έλεγχο από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, προωθούνται προς απόλαυση! 

    Για την καθημερινή σου ευκολία υπάρχουν έτοιμα καθαρισμένα και αεροστεγώς συσκευασμένα σε vacuum, κολοκύθα, πιπεριές και κρεμμύδια, ενώ χορτοφαγικές συνταγές, όπως φασολάκια και γεμιστά, από φρέσκα λαχανικά του καταστήματος, προετοιμάζονται με μαεστρία και απαιτούν από εσένα μόνο ψήσιμο για γεύματα νόστιμα και υγιεινά, με τις πιο αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες!

    Βεβαίως για τους λάτρεις του εξωτικού υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά απ’ όλο τον κόσμο που συμπληρώνει το παζλ της υγιεινής εν γένει ζωής. Κόκκινα φρούτα του δάσους, passion fruit, mango, ανανάς, αλλά και μωβ ή ροζ πατάτες, παστινάκι, φύτρες σκόρδου και ότι άλλο μπορεί να σκεφτείς για δημιουργίες ιδιαίτερες και εξωτικές που θα εντυπωσιάσουν! 

    Η βασική επιδίωξη του Mañana ήταν και θα είναι πάντα, να φέρει το αύριο της διατροφής (Mañana σημαίνει αύριο στα ισπανικά) σε κάθε επιχείρηση αλλά και σε κάθε σπίτι, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς. Εδώ θα βρεις, πέραν από τα εγχώρια φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ελληνικά βιολογικά αυγά και όσπρια, ξηρούς καρπούς και μπάρες  δημητριακών, βιολογικά προϊόντα, μέλι και κρασί με δυνατότητα χονδρικής και λιανικής διάθεσης!

    Σαν μια σύγχρονη επιχείρηση που πάντα αφουγκράζεται τις ανάγκες που κάθε εποχή και συγκυρία δημιουργούν, προσαρμόζεται και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της μέσα από τις πιο σύγχρονες τάσεις και μεθόδους , το Mañana πλέον εφαρμόζει νέους τρόπους ώστε επιλέξεις τα προϊόντα που επιθυμείς και να παραλάβεις εύκολα και με ασφάλεια στον χώρο σου!  

    Στην ηλεκτρονική σελίδα  https://hello.manana.gr, μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς και στο φυσικό κατάστημα! Με πολύ απλό τρόπο, επιλέγεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, τον τρόπο  πληρωμής και την επόμενη μέρα το Mañana φέρνει στην πόρτα σου όλη τη φρεσκάδα της γης σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεσαι!  Υπάρχει και η επιλογή του klick and pick,όπου κάνεις ηλεκτρονικά τις επιλογές σου και παραλαμβάνεις από το κατάστημα χωρίς αναμονή ή καθυστέρηση!

    Σε μια εποχή που όλοι μας αναγνωρίζουμε τη σημασία της καλής ποιότητας στη διατροφή μας και πόσο αυτή δρα θετικά στο σώμα, το νου και τη διάθεση ,αναζητούμε φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής διατροφικής αξίας. Το Mañana με ευθύνη διασφαλίζει όλα του τα προϊόντα να εξυπηρετούν το σκοπό αυτό ανοίγοντας την πόρτα σε ένα αύριο γεμάτο φρεσκάδα και υγεία. 

    Mañana 
    Λεωφ. Λαυρίου 125, Παιανία, τηλ. 2106646494 
    hello.manana.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in the city: Αυλές, ταράτσες κι άλλα spots για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

    Αν κάτι μας διδάσκουν τα καλοκαίρια στην πόλη (δεδομένου ότι αδειάζει και αποσυμφορίζεται), είναι ότι η Αθήνα είναι πανέμορφη...

    The Beer Guide: Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσεις ψαγμένες μπύρες στην Αθήνα

    Η εξέλιξη της ζυθοποιίας στην Ελλάδα αλλά και οι κοινότητες των απανταχού beer lovers που δοκιμάζουν, αξιολογούν και μοιράζονται τις εμπειρίες...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot