spot_img
More

    Τέσσερις Εποχές: Η μαγεία της Μεσογειακής γης, στην καρδιά του Βύρωνα!

    Η αγορά του Βύρωνα, είναι από τα λίγα σημεία της Αθήνας που έχουν κρατήσει ατόφια, την αμεσότητα και την απλότητα τους, με τα παραδοσιακά, συνοικιακά μαγαζιά, πλάι-πλάι στους πεζοδρόμους, που εκπέμπουν ακόμα αυτή την όμορφη οικειότητα της γειτονιάς, που χαίρεσαι να συναντάς, καθώς σπάει τη μονοτονία του απρόσωπου.

    Απολαμβάνοντας μια όμορφη βόλτα στην περιοχή, τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στην οδό Ιθώμης και στις 4 Εποχές! Και εκεί, όλες οι ομορφιές της Μεσογειακής γης, θα φανερωθούν μπροστά σου, σε αυτό το κουκλίστικο μανάβικο που χωράει μέσα του ότι πιο φρέσκο και πιο γευστικό μπορείς να σκεφτείς για το οικογενειακό τραπέζι.

    Η ιστορία ξεκινάει γύρω στο 1983, σε μια άλλη παραδοσιακή συνοικία στην Ακαδημία Πλάτωνος, από ένα μικρό μανάβικο με φρούτα και λαχανικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Τριανταπέντε χρόνια αργότερα, όλος ο ρομαντισμός και η ζεστή αύρα του συνοικιακού μανάβικου, μεταφέρθηκαν στον Βύρωνα, όπου στα προϊόντα προς πώληση προστέθηκαν και άλλα είδη που συμπληρώνουν τη μεσογειακή διατροφή όπως ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα, ελαιόλαδο και ελιές, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, παξιμάδια, καρυκεύματα και μπαχαρικά, τα οποία έδωσαν στο μανάβικο το χαρακτήρα μικρού παντοπωλείου με καλούδια για τον πελάτη σε κάθε μια από  τέσσερις εποχές του χρόνου.

    Τα πάντα εδώ, όμορφα τοποθετημένα στα τελάρα τους και τα χειροποίητα καλάθια,  τιμούν τόσο την εποχικότητα, όσο και την εντοπιότητα, καθώς καθημερινά  θα βρεις φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, αλλά και εκλεκτά προϊόντα από μικρές ελληνικές εταιρίες, που ως άριστες πρώτες ύλες, θα δώσουν στη διατροφή σου, την ποιότητα εκείνη που θα απογειώσει την θρεπτική αξία αλλά και τη γεύση σε κάθε γεύμα που θα ετοιμάσεις.

    Από την άλλη, για γευστικά ταξίδια σε εξωτικές  χώρες και σε μάκρυνα δάση, υπάρχουν διάφορα ζουμερά φρούτα εισαγωγής, όπως ανανάς, μάνγκο και αβοκάντο, αλλά και μύρτιλα,  βατόμουρα και σμέουρα, λαχταριστά αλλά ταυτόχρονα και πολύ ωφέλημα για τον οργανισμό! Ρόδια και μήλα περιμένουν να σου προσφέρουν τους πολύτιμους για την υγεία χυμούς τους, οι οποίοι καταψύχονται αμέσως, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξεις να τους απολαύσεις!

    Η ομορφιά στα συνοικιακά μαγαζιά, είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζονται! Είναι το καλημέρα και οι κουβέντες που θα ανταλλάξεις με τους ανθρώπους στο κατάστημα, οι συμβουλές που θα σου δώσουν, ο άμεσος τρόπος που θα σε εξυπηρετήσουν και στις 4 Εποχές, αυτό είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που αμέσως εκτιμάς!

    Καθώς όμως οι εξελίξεις τρέχουν και τα πάντα αλλάζουν μορφή, στις  4 Εποχές, έκαναν το επόμενο βήμα για να φέρουν κοντά σου τη γεύση των αγνών παραδοσιακών καρπών της ελληνικής γης διατηρώντας πάντα την ποιότητα και το ρομαντισμό μιας άλλης εποχής.

    Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://4epoxes-manaviko.gr μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις όλα τα προϊόντα του φυσικού καταστήματος, πολύ εύκολα και άμεσα, καθώς έρχονται στον χώρο σου τη στιγμή που εσύ θα επιλέξεις. Εκτός από τα ψώνια σου, μπορείς να  πάρεις ιδέες για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, να λάβεις χρήσιμες πληροφορίες για τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και να μάθεις νέες συνταγές που θα φτιάξεις με αγνά υλικά. Ακόμη, με την εμπειρία των 35 χρόνων, υπάρχουν διαθέσιμες μερικές προτάσεις, για όλες τις ανάγκες και σε διάφορους συνδυασμούς ώστε να μη σε προβληματίζει ούτε η ποσότητα ούτε οι επιλογές που θα αγοράζεις κάθε φορά.

    Οι 4 Εποχές είναι από εκείνα τα καταστήματα όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία, σε ένα πάντρεμα που μας φέρνει κοντά στους θησαυρούς της γης, μαθαίνοντάς μας  να ζούμε καλύτερα, σε αρμονία, και να απολαμβάνουμε περισσότερο εκείνη την άλλη Αθήνα, με τις ομορφιές της και ανάλαφρη ποιότητα ζωής!

    Τέσσερις Εποχές
    Ιθώμης 10, Βύρωνας, τηλ. 2107668785
    www.4epoxes-manaviko.gr | Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα delivery στα βόρεια: Η πιο νόστιμη «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Ας είμαστε ρεαλιστές. Ζούμε σε καιρούς μυστήριους, σε χρόνια που δοκιμάζουν αντοχές και ανοχές, σ’ένα τοπίο στο οποίο όλα...

    10+2 κορυφαία barber shops στην Αθήνα για το απόλυτο grooming

    Στο εγγύς παρελθόν, κάτι μαγικό συνέβαινε στα μπαρμπέρικα. Ένας μοναδικός δεσμός αναπτυσσόταν μεταξύ του μπαρμπέρη και του πελάτη του,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot