spot_img
More

    Nutorious: Spread purity to the people!

    Nuts όπως ξηροί καρποί, notorious όπως περιβόητος. Δύο λέξεις που γίνανε μία για να εκπροσωπήσουν την ολόφρεσκη – όπως τα αγνά αλείμματα από καλοψημένους φρέσκους ξηρούς καρπούς – γευστική πρόταση από την Σάμο!

    Σε μια εποχή που η ποιότητα σε οτιδήποτε καταναλώνουμε αποτελεί τον ακρογονιαίο λίθο για έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής, η ανακάλυψή της γίνεται ένα μικρό κυνήγι θησαυρού. Ενός θησαυρού που αξίζει, αφού όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, «είμαστε ό,τι τρώμε». 

    Στη Nutorious, οι λάτρεις των spreads θα βρουν την απόλαυση σφραγισμένη μ’ένα καπάκι, αλλά και επιλεγμένους και φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, έτοιμα να σε κατακτήσουν με το άρωμά τους την γεύση τους. 

    Στο «ρόστερ» της απόλαυσης θα βρεις φυσικό, αγνό φυστικοβούτυρο με υπέροχο άρωμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες, λαχταριστή φουντουκόπαστα με σοκολάτα και toffee και το σαγηνευτικό almond butter, με καλοψημένο αμύγδαλο με Βέλγικη μαύρη σοκολάτα, πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο.

    Τα αλλείματα της Nutorious δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη ή φοινικέλαιο, αποτελούν μια ουσιαστική πηγή βιταμινών και πρωτεϊνών και είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις γλυκές ή αλμυρές. Επίσης, η απουσία ζάχαρης, συντηρητικών και ενισχυτικών γεύσης είναι αδιαπραγμάτευτη, με στόχο το καλύτερο δυνατόν – ποιοτικά και θρεπτικά – τελικό προϊόν.

    Είναι κρίμα που η μοναδική γεύση τους αλλά και η ηδονική επίθεση από τις μυρωδιές των υλικών τους δεν μπορούν να αποτυπωθούν στις φωτογραφίες, όταν όμως μια εταιρεία στο δίλημμα ποιότητα ή μαζική παραγωγή απαντά ποιότητα, η «νιρβάνα» στη γεύση θεωρείται δεδομένη. 

    Προτιμούμε τη Nutorious όμως και για τους επιλεγμένους στο χέρι καρπούς της που θα βρεις στις πιο καινοτόμες εικαστικά συσκευασίες της αγοράς, όπως το «healthy» ΙΝ ΝΤΑ ΜΙΞ, που αποτελείται από μείγμα ωμών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, το ΠΟΛΥ ΚΡΑΝΤΣΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ, τα peanuts ψημένα με θαλασσινό αλάτι, το ΣΝΑΚ ΑΤΑΚ, με κοκτέϊλ από chilli rice crackers, tiger nuts, ravioli ντομάτας-τυριού, κ.α.!

    Κάνε βουτιά στη γεύση και γνώρισε τη σοφία και την φροντίδα της φύσης, ακριβώς όπως την προόριζαν οι θεοί για τον άνθρωπο με τα Nutorious. Θα τα βρεις online στο www.nutorious.gr αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα. 

    Nutorious
    8ης Μαΐου, Καρλόβασι, Σάμος, τηλ. (+30) 2273033015
    www.nutorious.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Β’)

    Συζητώντας για αγαπημένες γεύσεις, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να έρθει στην κουβέντα το κρέας και δη το σουβλάκι....

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot