spot_img
More

    Stayia Farm: Τα χίλια οφέλη του μελιού

    «Η φύση δεν κάνει τίποτα ούτε ατελές ούτε μάταιο» είχε πει ο Αριστοτέλης. Όλα υπακούν σε μια λεπτή ισορροπία, ένα εκκρεμές που δημιουργήθηκε με σοφία και φροντίδα. Αυτή τη φροντίδα μας προσφέρει η Stayia Farm μέσα από υψηλής ποιότητας, ωφέλιμα βιολογικά μελισσοκομικά προϊόντα που ανεβάζουν τον πήχη της γεύσης και της απόλαυσης. 

    Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν δύο νέοι άνθρωποι με μεράκι και αποφασιστικότητα – ο Γιάννης Καρυπίδης και η Σταυρούλα Θεοδώρου – αποφάσισαν να αξιοποιήσουν ένα μικρό οικογενειακό αγρόκτημα βιολογικών προϊόντων με μια τεράστια παράδοση από γενιά σε γενιά από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, την Εύβοια. Στόχος τους η παραγωγή υγιεινών βιολογικών τροφίμων, χωρίς την προσθήκη φυτοφαρμάκων, εντομοκτόνων κι άλλων χημικών. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, και πλαισιωμένοι από έμπειρους μελισσοκόμους που εργάζονται με απόλυτο σεβασμό για τη φύση και τις μέλισσες, τα προϊόντα της Stayia Farm εξάγονται σε 35 χώρες και φιλοξενούνται στα ράφια των κορυφαίων delicatessen σαν πολύτιμα γαστρονομικά κοσμήματα. 

    Συγκεντρώνοντας αδιάλειπτα μοναδικό αγνό μέλι και επενδύοντας στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, έχουν δημιουργήσει 3 brands, το καθένα με τα δικά του φίνα χαρακτηριστικά και κοινό. 

    Η κατηγορία προϊόντων SuperBee θωρακίζει όλη τη σοφία της φύσης με συνδυασμούς ευεργετικών τροφών που προέρχονται κατά βάση από τη μέλισσα και προσφέρουν ενέργεια και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός. Είναι ιδανική για αθλητές και αθλούμενους αλλά και κάθε ηλικία και περιλαμβάνει μέλι βαμβακιάς, κουμαριάς και βελανιδιάς με βασιλικό πολτό, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα, σίδηρο και μαγνήσιο. Διατίθεται και σε ατομικές συσκευασίες.

    Η σειρά Vasilissa αποτελείται από βιολογικά μέλια όπως είναι π.χ βιολογικό μέλι ελάτης, θυμαρίσιο, ωστόσο πλαισιώνεται και από μια σειρά μελιού με άκρως ενδιαφέρουσες προσμίξεις όπως είναι μέλι με δάκρυα μαστίχας Χίου, με μαύρη τρούφα, με καυτερές πιπεριές, με λεβάντα, με σαφράν. Στη σειρά συμπεριλαμβάνεται επίσης το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Vasilissa και τα παστέλια Vasilissa

    Ξεχωριστό και καινοτόμο προϊόν της σειράς Vasilissa είναι το μέλι με βρώσιμα φύλλα χρυσού. Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα ανήκει στους ιδρυτές της Stayia Farm και  διατίθεται αποκλειστικά για εξαγωγές στις Αραβικές Χώρες, Καναδά και Ευρωπαϊκή Ενώση.

    Στα BeeBros οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν μια γκάμα προϊόντων και περιλαμβάνει δημητριακά, γκοφρέτες, μπισκότα, αλείμματα με μέλι και κακάο, καθώς και βιολογικά σνακ δημητριακών, όλα χωρίς γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη συντηρητικά, φοινικέλαιο ή τεχνητά αρώματα.  Κεντρικοί ήρωες του Bee Bros είναι ο  Thomas και ο Costas, δύο μικρά αδέρφια, τα παιδιά  των ιδρυτών της Stayia Farm, που ήταν η έμπνευση στην δημιουργία αυτών των προϊόντων με βάση δύο από τις πιο γευστικές υπερτροφές, το μέλι και το κακάο.

    Τους αγαπάμε λίγο παραπάνω, αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους δωρίζεται στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το www.stayiafarm.com, ενώ μπορείς να αγοράσεις online τα προϊόντα εδώ: superbfoods.gr

    Stayia Farm
    Εθνική Οδός Αυλίδος Δροσιάς, Χαλκίδα, τηλ. 2221116484
    www.stayiafarm.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot