spot_img
More

    CIBO ET VINO: Το αποτύπωμα της ποιοτικής τροφής στο τραπέζι σου

    CIBO ET VINO, μια πραγματική Εδέμ στην γωνία Καψάλη και Ηροδότου στο Κολωνάκι, γεμάτη γεύσεις και αρώματα από διαφορετικές γαστρονομικές παραδόσεις, που συνδυάζονται αρμονικά, σε ένα παιχνίδι ντελικάτης νοστιμιάς.

    Εδώ σου δίνεται η ευκαιρία για ένα γαστριμαργικό ταξίδι, καθώς έρχεσαι  σε επαφή και γνωρίζεις, αξιόλογα προϊόντα τυροκομίας και αλλαντοποιίας  από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Αγγλία, όπως πραγματικά παράγονται στην χώρα προέλευσής τους, διατηρημένα και κομμένα ανάλογα με τα ποιοτικά standards που ορίζει η παράδοση για το καθένα από αυτά ξεχωριστά.

    Δίπλα στο Comté που μετρά τέσσερις αιώνες παράδοσης, στο Brie και το Camembert αρωματισμένο με σαμπάνια calvados, στέκουν εξίσου ελκυστικά ελληνικά τυριά από μικρούς παραγωγούς που περνάνε ατόφια την ελληνική παράδοση στο τραπέζι σου. Φέτα βαρελίσια από το Αγρίνιο, με γεύση γεμάτη, μυρωδιά και υφή πραγματικής, παραδοσιακής φέτας  διατηρημένης στην άρμη, γραβιέρα Κρήτης με το γευστικό ταπεραμέντο του νησιού και τόσα άλλα τυριά που μαρτυρούν την τεχνοτροπία κάθε τόπου με τον πιο εύγεστο τρόπο.

    Όλη η γνώση και η συνεχής αναζήτηση των ανθρώπων CIBO ET VINO για γευστικούς συνδυασμούς, διαφορετικούς και εκλεπτυσμένους, μετουσιώνεται σε προτάσεις για plateaux ή καλάθια δώρων, με τυριά και αλλαντικά που συναρπάζουν τον ουρανίσκο και αποτυπώνονται στη μνήμη ως κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

    Για όσους κρύβουν έναν μικρό gourmand εξερευνητή μέσα τους, οι επιλογές είναι εξαιρετικές. Χαβιάρι και king crab, foie gras από το Βέλγιο, φρέσκος σολομός Σκωτίας, κομμένος στο χέρι à la minute, τη στιγμή της παραγγελίας αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά από την Ιταλία, όπως τορτέλλι  με αγκινάρα, καβούρι ή μελιτζάνα, συνθέτουν ένα ονειρικό σύνολο τροφών εξαιρετικής γεύσης και υψηλής ποιότητας.

    Ο τρόπος που τρεφόμαστε, είναι μια προσωπική υπόθεση και διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου ξεχωριστά. Στο CIBO ET VINO έχουν φροντίσει με μια μεγάλη ποικιλία από superfoods, bio, vegan και gluten free προϊόντα, να δώσουν ποιότητα αλλά και νοστιμιά καλύπτοντας όλο τo φάσμα των διατροφικών συνισταμένων με τον πιο ιδανικό και εύγεστο τρόπο.

    Όλη η μαγεία του CIBO ET VINO ξεδιπλώνεται μπροστά σου, τόσο στο φυσικό κατάστημα, όσο και το πολύ καλά δομημένο site, απ’ όπου μπορείς να δώσεις την παραγγελία σου και να παραλάβεις τις επιλογές σου γρήγορα και με ασφάλεια, είτε βρίσκεσαι στην Αθήνα, είτε σε κάποια πόλη της περιφέρειας, αλλά ακόμα και στο εξωτερικό. Για όσους κατοικούν στην Αθήνα, η παραλαβή της παραγγελίας, γίνεται και μέσω Wolt.

    Σε έναν κόσμο, που η διατροφή έχει ήδη μπει σε ένα μονοπάτι συνειδητότητας, όπου επιλέγουμε πλέον τροφές πιο ευεργετικές, επιλέγουμε την ποιότητα, έναντι της ποσότητας, ώστε να μην υπάρχει υπερκατανάλωση και συνεπώς φαγητό που πάει χαμένο, το CIBO ET VINO ανοίγει τους γευστικούς μας ορίζοντες, βάζοντάς μας σε μια εκπληκτική διαδικασία γνωριμίας με νέα προϊόντα, νέες συνήθειες και νέες διατροφικές αξίες.

    CIBO ET VINO
    Καψάλη 10, Κολωνάκι, τηλ. 2114059707
    www.ciboetvino.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα 10+2 καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα: Εκεί όπου η τέχνη συναντά την απόλαυση

    Το καλό γλυκό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ένα πάντρεμα φυσικών και μεταφυσικών στοιχείων, μια αλχημία απαιτητική, που προϋποθέτει...

    Τα κορυφαία barber shops στην Αθήνα για το απόλυτο grooming

    Ψαλίδια, trimmers, λάδια, πομάδες, πετσέτες και φαλτσέτες - η σημασία ενός καλού barber shop είναι πέρα και πάνω από...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot